Windows phone
Модератор: Общи модератори
36 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- bam-bam
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39
- Мечтае да кара: Е92
Re: Windows phone
uricatoli .. имаш си приложения за форум подобни на тапаталк
и си имаш телефон с ос подобна на останалите дето всички ползват
ама подобна не е като същата
това мога да обобщя мнението ми за тая ос все още
може би за в бъдеще ... до тогава обичам да давам парите си за нещо дето не е подобие и мога да си ползвам както ми е кеф
п.п. личи, че не си ползвал новия андроид 4.1.2
някой го каза .. тея тръгват с нови модели и ос дето е все едно от 2008
докато я нагласят, другите вече ще измислят неща от следващия век
като да речем зареждане на телефона през вифито .. това ще е интересно
и си имаш телефон с ос подобна на останалите дето всички ползват
ама подобна не е като същата
това мога да обобщя мнението ми за тая ос все още
може би за в бъдеще ... до тогава обичам да давам парите си за нещо дето не е подобие и мога да си ползвам както ми е кеф

п.п. личи, че не си ползвал новия андроид 4.1.2
някой го каза .. тея тръгват с нови модели и ос дето е все едно от 2008
докато я нагласят, другите вече ще измислят неща от следващия век
като да речем зареждане на телефона през вифито .. това ще е интересно

- uricatoli
- Зайо-Байо
-
- Кара: Пръскан кенеф
- Мечтае да кара: Мка комби
- Детайли за колата: Некво шарено и некво хамелеоново..
Palm отдавна са измислили безжичното зареждане.. имам си един такъв казва се palm pre.. седи в сервиза за лентов кабел..
Иначе по темата.. предпоследния ми телефон беше galaxy I9300
играл съм си с 4.1.2 и то доста.. Не ми харесва тоя андроид и това е.. Но това си е мое лично мнение.. windows phone все пак сега навлиза по сериозно на пазара.. направих си регистрацията към американския маркет и мога да ти кажа че има адски много приложения..
Иначе всичко си е въпрос на вкус.. И на мен не ми хареса първоначално тая ОС но като си взех луията, макар и нисък клас и се позанимавах повечко време.. както казах останах впечатлен
А за прехвалената galaxy S3 влез в google и потърси: galaxy s3 bootloader problem бях свидетел как един такъв почти новичък си умря..
Иначе по темата.. предпоследния ми телефон беше galaxy I9300

Иначе всичко си е въпрос на вкус.. И на мен не ми хареса първоначално тая ОС но като си взех луията, макар и нисък клас и се позанимавах повечко време.. както казах останах впечатлен

А за прехвалената galaxy S3 влез в google и потърси: galaxy s3 bootloader problem бях свидетел как един такъв почти новичък си умря..
- bam-bam
- старши ентусиаст
-
Не знам кой е хвалил С3, ама не ми слагай думи в устата 
Както каза, всеки си има вкус .. не обичам да плащам за нещо дето другия ми дава 100000 неща повече на същата цена.
И това сериозно навлизане с това дето те имат като продукт, вярно щеше да е сериозно ама в далечната 2007/8.
В 2013 .. бих го нарекъл сериозно изоставане, ама да видим де.
http://www.gsmpreview.com/%D1%89%D0%B5- ... %BA%D1%82/
Предполагам си видял това ... ще стане още по-интересно с тея опен системи.

Както каза, всеки си има вкус .. не обичам да плащам за нещо дето другия ми дава 100000 неща повече на същата цена.
И това сериозно навлизане с това дето те имат като продукт, вярно щеше да е сериозно ама в далечната 2007/8.
В 2013 .. бих го нарекъл сериозно изоставане, ама да видим де.
http://www.gsmpreview.com/%D1%89%D0%B5- ... %BA%D1%82/
Предполагам си видял това ... ще стане още по-интересно с тея опен системи.

- uricatoli
- Зайо-Байо
-
тук вече навлизаме в друга тема.. Иначе идеята ми не беше windows phone срещу другите ами ако имаме въпроси и решения по разни проблеми с windows phone.. ама доста забегнахме от темата..
- bam-bam
- старши ентусиаст
-
И аз си го мислех де .. да оставим хората да споделят впечатления и отзиви.
п.п. само да не се окажеш сам де

- uricatoli
- Зайо-Байо
-
bam-bam написа:И аз си го мислех де .. да оставим хората да споделят впечатления и отзиви.
аз че си ги сменям телефоните през месец сменям ги.. ама ще видим..
- Чанев
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше за стария E36 Team Sofia
- Мечтае да кара: M3 E36
аз като наблюдения мога да ви кажа,че съм пробвал всеки един нов телефон с ОС Windows Който излезе то не бяха HTC 8X 8S Lumia 820 Lumia 920 Lumia 800 Lumia 710 Lumia 610 на дизайн телефоните са невероятни,но ти не можеш да ме убедиш аз като обикновен протребител ползващ андроид преди това си вземам 820ка и искам да и инсталирам Angry Birds не някаква супер хай-тек игра,и ми се заявява че трябва да си я платя,рових в маркета е не става и не става.Относно коментара на бам-бам много е прав човека нокия лумия 610 не подържа скайп!!!Това е потвърдено и от Нокия България,друг е въпроса с бъгавия WP 7.5 че на 5 дена сам си губи настрйките за интернета.Bluetooth-а ти работи само и единственно за bluetooth слушалка.На външен вид е хубава ОС с хубав дизайн на телефоните,но малко ако се почовъркаш и почва да ти се гади.Влизаш в фейса една снимка не може да шернеш нормално.За всеки влак си има пътници,но определенно влака на WP телефоните не е моят
Аз си ползвам Нексуса с 4.2.1. влизам си в маркета и каквото ми трябва го има винаги в няколко различни БЕЗПЛАТНИ вариянта 

- RAZVRATNIKA
- кандидат ентусиаст
-
Айде още един луд като колегата "uricatoli"
За мен wp е много добра ос...защо...еми защото ми писна от лага и форс клоуса при андроид,писна ми от прекалено цветния и кичозен юзър интерфейс(това за интерфейса се отнася и за iOS).Имам One X и HD2 EU(който никога и за нищо не бих сменил).One X-а ми е с кукнат ром и пак си има бъгове и замръзвания както със стоковия.Преди това съм ползвал и LG-та и Самсунги всички са били флагманите на марките и същата работа цветно с проблемна работа.Относно плащането на приложения при wp,телефона се отключва точно за 10мин. и започват да се наливат безплатни приложения и игри от компютъра или през браузъра на телефона.Да за андроид има доста повече приложения без да се руутва,но предполагам,че с времето маркета на wp ще се понапълни с доста фрий приложения.Доста голям плюс на wp е,че всяка една игра или приложение се поддържа от всички телефони няма тегри мегри като при дроида.
Към колега с HD2-ката който попада на бъгави ромове.Колега пробвай ромовете на съседа ни Pdaimatejam аз досега не съм имал проблем с негови ромове.В момента съм с wp7.8 v8.7 и е перфектен.
Всеки си има вкус и всеки си избира с какъв смартфон да е с и с каква OS,но според мен човек за да има перфектния смартфон трябва да носи 3 телефона в него: wp флагман,андроид флагман и ios флагман.
Надявам се да не съм обидил никой с мнението си,а ако е така се извинявам предварително!

Към колега с HD2-ката който попада на бъгави ромове.Колега пробвай ромовете на съседа ни Pdaimatejam аз досега не съм имал проблем с негови ромове.В момента съм с wp7.8 v8.7 и е перфектен.
Всеки си има вкус и всеки си избира с какъв смартфон да е с и с каква OS,но според мен човек за да има перфектния смартфон трябва да носи 3 телефона в него: wp флагман,андроид флагман и ios флагман.
Надявам се да не съм обидил никой с мнението си,а ако е така се извинявам предварително!
- ръб
- младши ентусиаст
-
- Кара: E63 650i
аз след около половин час игра с 2 лумии така и не можах да им сменя мелодиите на звънене, нито пък успях да пратя музика/снимки/видео на други телефони ?! не стига т'ва, ами и мултитаскинга им само така се казва. цената на телефоните с WP е твърде висока, за това което предлагат, и най-големия минус - Microsoft OS
имат твърде много път да извървят в това отношение, за да стигнат андроид. Затова мисля е рано да се сравнява с нея изобщо.
При къстъм ромове е нормално да има проблеми и force close-ове, така беше и при Galaxy S-ката ми, но сега съм с Note 2 с официални firmware и такова съобщение не съм виждал за 3 месеца вече нито веднъж, а нямах лаптоп 1 месец и ползвах телефона вместо него.

При къстъм ромове е нормално да има проблеми и force close-ове, така беше и при Galaxy S-ката ми, но сега съм с Note 2 с официални firmware и такова съобщение не съм виждал за 3 месеца вече нито веднъж, а нямах лаптоп 1 месец и ползвах телефона вместо него.
- RAZVRATNIKA
- кандидат ентусиаст
-
Явно аз ги използвам неправилно тия смартфони,че ми дават форс клоуси без значение от марката и рома...
Не са чести,но си ги има.

- Who
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 4 throttle beast
- Детайли за колата: Cosmosschwarz
RAZVRATNIKA написа:Към колега с HD2-ката който попада на бъгави ромове.Колега пробвай ромовете на съседа ни Pdaimatejam аз досега не съм имал проблем с негови ромове.В момента съм с wp7.8 v8.7 и е перфектен.
Да колега слагах го този ром точно 7.8 всичко си работи както трябва дори 720п клип записвам но не ми намира шибаната мемори карта човека който го е "сготвил" този ром си го е казал не работи с всички мемори карти за съжаление при мен работи само с една 512 мб кингстън другата ми карта 16 гб сандиск не я скива

- RAZVRATNIKA
- кандидат ентусиаст
-
Да имат проблем със съвместимостта на картите,но точно със сандиск да имаш проблем...странно.От MAGLDR правиш ли ClearSDMBR?Ето една инструкцийка с инсталацията на wp(предполагам си сложил hspl 2...):
1.Форматираш картата с SDFormatter(последна версия) в FAT32.В Options на програмата задаваш Format Type: Full Erase;Format Size Adjustment: ON
2.Task29 + Radio 2.15.50.14
3.Инсталираш MAGLDR с HD2ToolKit
4.Слагаш картата в телефона.
3.В MAGLDR-а отиваш на т.10 Services
4.UseLast24NAND
5.ClearSDMBR
6.USB Flasher
7.Стартираш DWI файла и си готов.
Ако искаш пиши ми лично да ти пратя файлчетата или ако ти трябва някаква помощ да се чуем по скайп.
1.Форматираш картата с SDFormatter(последна версия) в FAT32.В Options на програмата задаваш Format Type: Full Erase;Format Size Adjustment: ON
2.Task29 + Radio 2.15.50.14
3.Инсталираш MAGLDR с HD2ToolKit
4.Слагаш картата в телефона.
3.В MAGLDR-а отиваш на т.10 Services
4.UseLast24NAND
5.ClearSDMBR
6.USB Flasher
7.Стартираш DWI файла и си готов.
Ако искаш пиши ми лично да ти пратя файлчетата или ако ти трябва някаква помощ да се чуем по скайп.
Малко да се включа по темата.... много ме кефи Windows-а - имал съм 6.3 (уникално дърво), после ХТЦ със 7-ца, после нокия лумиа 800 (със 7.5) и сега съм със ХТЦ 8Х така че всички наблюдения са ми от първа ръка!
Проблеми с операционната система 0...
Проблеми с телефоните: уникално тъпата Нокия която има хардуерни бъгове и когато се разреди до край батерията не може да запали с часове. Стар блутоот поддържащ стари формати, уж горила глас който се дере, постоянно проблеми с обхвата... най кофти телефона ми досега! Нокиа никога повече
Операционната - желязна!! ХТЦ-то не съм го рестартирал с месеци и никога не ми е лагвало или забивало. Всичко си има вградено - линкед ин, фейсбок, скайп, файбър, контактите ми се пазят дирекно на windows live. Вече просто си вкарвам юзъра/паролата на който и да е нов телефон и всичките ми контакти са там за минута. Автоматично им сваля снимката от профилите им в ФБ, приложенията който съм инсталирал на предния ми Windows Phone си стоят на live.com и просто влизам, давам "send to" и апп директно си се инсталира....
С две думи - взимам нов телефон и за 15 минути е 1:1 с настройки, контакти, апликешъни и всичко
Проблеми с операционната система 0...
Проблеми с телефоните: уникално тъпата Нокия която има хардуерни бъгове и когато се разреди до край батерията не може да запали с часове. Стар блутоот поддържащ стари формати, уж горила глас който се дере, постоянно проблеми с обхвата... най кофти телефона ми досега! Нокиа никога повече

Операционната - желязна!! ХТЦ-то не съм го рестартирал с месеци и никога не ми е лагвало или забивало. Всичко си има вградено - линкед ин, фейсбок, скайп, файбър, контактите ми се пазят дирекно на windows live. Вече просто си вкарвам юзъра/паролата на който и да е нов телефон и всичките ми контакти са там за минута. Автоматично им сваля снимката от профилите им в ФБ, приложенията който съм инсталирал на предния ми Windows Phone си стоят на live.com и просто влизам, давам "send to" и апп директно си се инсталира....
С две думи - взимам нов телефон и за 15 минути е 1:1 с настройки, контакти, апликешъни и всичко
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Escape написа:С две думи - взимам нов телефон и за 15 минути е 1:1 с настройки, контакти, апликешъни и всичко
Това е вече при почти всички операционни системи.
Интересува ме,може ли да прикачиш някакъв инвентар към телефона ,като USB флашка,мишка,клавиатура или подобно нещо?
Просто ми е интересно,защото не съм го цъкал толкова задълбочено.
Е.Димитров написа:Escape написа:С две думи - взимам нов телефон и за 15 минути е 1:1 с настройки, контакти, апликешъни и всичко
Това е вече при почти всички операционни системи.
Интересува ме,може ли да прикачиш някакъв инвентар към телефона ,като USB флашка,мишка,клавиатура или подобно нещо?
Просто ми е интересно,защото не съм го цъкал толкова задълбочено.
не....
за сефте чувам за идеята да си прикачиш клавиатура и мишка на телефон
36 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3