Папата се оттегля

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Аватар
Кара: автомобил
Мечтае да кара: два автомобила
Детайли за колата: купе,двигател,волан,гуми

Re: Папата се оттегля

Мнение от jordanpar » 11 Фев 2013, 20:42

Ватикана от години се разследва за връзки с Мафията.Последния случай е с укриващия се миналата година кръстник на мафията Матео Месина Денаро.Разследваха сума ти кардинали на Папата за директни преводи на мръсни пари по техни сметки.
Какво ми хвалите ''божите служители'' да не сме 17 век.
Вижте какво прави българското отче ,който спечелил джакпота на тотото.Пича раздава наред,ей това е божи раб,а не разни фигури с черни раса ръсещи със светена вода от задната седалка на Линкълн!!!!!!!СРАМОТА.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: X5 e53 3.0d 218ps
Мечтае да кара: X5 ///M - печка :D
Детайли за колата: Зла печка :D

Мнение от An4oOo » 11 Фев 2013, 21:01

За мен единственият достоен човек за подобна позиция в Българската или някоя друга църква е този човек... :bowdown: :bowdown:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 11 Фев 2013, 21:19

flame написа:Ти Талмуда държиш ли го на видно място у вас и четеш ли го редовно? Или аз бъркам и не си евреин? Защото веруюто на евреите е "Око за око - зъб за зъб", а на християните "Ако те ударят по едната буза, обърни се да те ударят и по другата". Не казвам, че всички трябва да сме ултраортодоксални и да живеем на 100% съгласно канона, ама хайде поне като си говорим за религия да се опитваме малко поне...

Дето казват по едно тв предаване "амиии, бъркаш са" :mhihi: Не съм евреин. Ти кога последно си обърна и другата буза? Утре ако те сгащят в една тъмна уличка и ти порнат семерингата какво ще направиш- ще заведеш дело, ще ги трепеш или ще ги потърсиш и да им го лапнеш?

Ако има свят човек- да това е този по-горе от снимката. Милиони пъти по-свят е и от папата и от патриарха и цялата шайка божи служители.
Изображение

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 11 Фев 2013, 21:34

flame написа:Ти Талмуда държиш ли го на видно място у вас и четеш ли го редовно? Или аз бъркам и не си евреин? Защото веруюто на евреите е "Око за око - зъб за зъб", а на християните "Ако те ударят по едната буза, обърни се да те ударят и по другата".

всъщност (не ортодоксалния) юдейзм не препоръчва отмъщение. не забравяй, че те вярват в стария завет като цяло.

но корана е единствената книга където "око за око, зъб за зъб" се стимулира като противодействие.
алекс
трабант 601с
разни други возила

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от zazomazo » 11 Фев 2013, 21:38

bum_bum написа:... Утре ако те сгащят в една тъмна уличка и ти порнат семерингата какво ще направиш- ще заведеш дело, ще ги трепеш или ще ги потърсиш и да им го лапнеш?
...

:mhihi:

:OT:
като се има предвид позитивизма му, вероятно няма да е отмъстителен и агресивен :mrgreen:
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от flame » 11 Фев 2013, 21:49

zazomazo написа:
bum_bum написа:... Утре ако те сгащят в една тъмна уличка и ти порнат семерингата какво ще направиш- ще заведеш дело, ще ги трепеш или ще ги потърсиш и да им го лапнеш?
...

:mhihi:

:OT:
като се има предвид позитивизма му, вероятно няма да е отмъстителен и агресивен :mrgreen:

Мани, мани... скапаният живот, скапаната държава... секи ден некой ме претакова и затва целия пращя от злоба и целият свят ми е крив :ranting: :mhihi: И само бълвам жлъч по всичко и всички (най-много по държавата и Боко Тиквата) и се чудя за кво да се заям, например "отдава" ли е правилно да се изпише или "удава" :winky: :ok: :mrgreen:

Предишна

Назад към Извън Темата