Папата се оттегля
Модератор: Общи модератори
21 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- jordanpar
-
-
- Кара: автомобил
- Мечтае да кара: два автомобила
- Детайли за колата: купе,двигател,волан,гуми
Re: Папата се оттегля
Ватикана от години се разследва за връзки с Мафията.Последния случай е с укриващия се миналата година кръстник на мафията Матео Месина Денаро.Разследваха сума ти кардинали на Папата за директни преводи на мръсни пари по техни сметки.
Какво ми хвалите ''божите служители'' да не сме 17 век.
Вижте какво прави българското отче ,който спечелил джакпота на тотото.Пича раздава наред,ей това е божи раб,а не разни фигури с черни раса ръсещи със светена вода от задната седалка на Линкълн!!!!!!!СРАМОТА.
Какво ми хвалите ''божите служители'' да не сме 17 век.
Вижте какво прави българското отче ,който спечелил джакпота на тотото.Пича раздава наред,ей това е божи раб,а не разни фигури с черни раса ръсещи със светена вода от задната седалка на Линкълн!!!!!!!СРАМОТА.
- An4oOo
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: X5 e53 3.0d 218ps
- Мечтае да кара: X5 ///M - печка :D
- Детайли за колата: Зла печка :D
За мен единственият достоен човек за подобна позиция в Българската или някоя друга църква е този човек...

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
flame написа:Ти Талмуда държиш ли го на видно място у вас и четеш ли го редовно? Или аз бъркам и не си евреин? Защото веруюто на евреите е "Око за око - зъб за зъб", а на християните "Ако те ударят по едната буза, обърни се да те ударят и по другата". Не казвам, че всички трябва да сме ултраортодоксални и да живеем на 100% съгласно канона, ама хайде поне като си говорим за религия да се опитваме малко поне...
Дето казват по едно тв предаване "амиии, бъркаш са"

Ако има свят човек- да това е този по-горе от снимката. Милиони пъти по-свят е и от папата и от патриарха и цялата шайка божи служители.
flame написа:Ти Талмуда държиш ли го на видно място у вас и четеш ли го редовно? Или аз бъркам и не си евреин? Защото веруюто на евреите е "Око за око - зъб за зъб", а на християните "Ако те ударят по едната буза, обърни се да те ударят и по другата".
всъщност (не ортодоксалния) юдейзм не препоръчва отмъщение. не забравяй, че те вярват в стария завет като цяло.
но корана е единствената книга където "око за око, зъб за зъб" се стимулира като противодействие.
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
bum_bum написа:... Утре ако те сгащят в една тъмна уличка и ти порнат семерингата какво ще направиш- ще заведеш дело, ще ги трепеш или ще ги потърсиш и да им го лапнеш?
...

като се има предвид позитивизма му, вероятно няма да е отмъстителен и агресивен

zazomazo написа:bum_bum написа:... Утре ако те сгащят в една тъмна уличка и ти порнат семерингата какво ще направиш- ще заведеш дело, ще ги трепеш или ще ги потърсиш и да им го лапнеш?
...
![]()
![]()
като се има предвид позитивизма му, вероятно няма да е отмъстителен и агресивен
Мани, мани... скапаният живот, скапаната държава... секи ден некой ме претакова и затва целия пращя от злоба и целият свят ми е крив

21 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2