Търся човек с добър англииски език

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар

Re: Търся човек с добър англииски език

Мнение от uCnaHeTcA » 16 Фев 2013, 1:43

Здравей,
ще ти прикача няколко снимки в този имейл, но първо нека ти обясня процеса на продажбата и след това можеш да решиш дали да "действаш" или не. Използвам възможността да те уверя, че сделката е 100% легитимна, финансовата част на сделката ще се управлява от трети лица, по този начин и двамата ще сме защитени. Те ще задържат плащането, докато не получиш колата и я тестваш. Колата е вече в притежание на шипинг компанията, натоварена и готова за доставка, така че вземането на място не е валидно. Помолих ги да позволят гледачи да ходят и да инспектират колата, но техният отговор бе "Ние не сме шоуруум!" . В този случай, ще ти предложа 15-дневен период да инспектираш колата от момента, в който я получиш. Много съм зает с моя бизнес, доста пътувам и нямам време да отида там, лично да се заема с колата за теб, за това предпочитам да използвам Ибей да направи тази продажба.
Крайната цена е 4.500Е + доставка до твоята врата. За точна цена на доставката моля вмъкни адреса си за доставка в следващия имейл. Ако решим да действаме с тази транзакция, ще трябва да се свържа с Ибей и да им предоставя цялата нужна информация, за да могат да започнат веднага процеса. Ще ми трябва твое Ибей име (ако имаш такова), име, адрес и телефон. Малко след това ще получиш съобщение от Ибей, заедно с пълните инструкции, които да следваш, както и фактурата.
Що се отнася до плащането, ще си инструктиран да депозираш парите в банкова сметка на Ибей. Те ще ги задържат и застраховат, докато не получиш автомобила, тестваш, занесеш до твоя автомонтьор, шофираш. Така работи тяхната защита на купувача. Що се отнася до опасенията на продавача, ще се радвам да знам, че Ибей притежава парите ми по време на доставката. Това е моята застраховка.
Веднъж, когато ти имам информацията, ще я предам на Ибей да задейства нещата. След това Ибей ще се свърже с теб с пълните инструкции, от които се нуждаеш, за да я купиш. Чакам твоя имейл с поисканите детайли, за да продължим.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от uCnaHeTcA » 16 Фев 2013, 1:45

Ето това е преводът, колега, лично съм отнел 20 минути от времето си, за да го направя, надявам се наистина да ти е важен. :yes:

User
Аватар
Кара: 330XD
Детайли за колата: the silent power

Мнение от b00st » 16 Фев 2013, 3:25

I will have to contact eBay and provide them all the necessary information, so they can start the process right away. I will be needing your eBay user name(if you have one), full name, address and phone number for that. You will receive a notification from eBay shortly after that, together with all the instructions to follow and the invoice as well.

Разбира се, че не работи така. Целта е да ти прати scam php email с домейн от ebay или подобен, на който да повярваш и там да пише на инструкциите плати 4.5k EUR и да ги платиш и после си готов за много студена вода, а някой в Африка да е значително по-богат :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E34 tds, W140 400SE
Мечтае да кара: ГАЗ-24 Волга V8 ЗМЗ-511
Детайли за колата: Капаци, калници, врати, брони, таван и торба с бурми и чукачки след смяна на накладки

Мнение от DLVasilev » 16 Фев 2013, 11:33

uCnaHeTcA написа:Ето това е преводът, колега, лично съм отнел 20 минути от времето си, за да го направя, надявам се наистина да ти е важен. :yes:

Много ти благодаря :bowdown:
Ето това се искаше в задачата
Изображение
ATR-42/72

Предишна

Назад към Извън Темата