Изборите за патриарх
Модератор: Общи модератори
61 мнения
• Страница 2 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- Alien
- кандидат ентусиаст
-
- Мечтае да кара: по нормални пътища, в нормална държава
Re: Изборите за патриарх
Petrolhead написа:наистина можеш да коментираш каквото си искаш, но когато коментираш нещо с което не си запознат и не си част от, изглеждаш глупаво.
не ми се влиза в религиозни спорове.
Абе момче, ти да не ходиш на работа с дълги черни дрехи и да си се бръснал последно лятото, преди да те приемат в семинарията?
Никой с никого не води религиозни спорове. Хората си говорят поповете що за хора са и как библията важи за всички останали но не и за тях.
Кажи ти, като си толкова запознат защо всички високопоставени попове им е през к*ра за техните 'чада' и ги ихтересува само как са продадат някой църковен имотец за да се облажат.
Едно е да си християнин, друго е християнството да ти е бизнеса.
- K_Ilkov
- старши СПАМ ентусиаст
-
- Кара: е30 чат-пат
- Мечтае да кара: варел
- Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40
Petrolhead написа:наистина можеш да коментираш каквото си искаш, но когато коментираш нещо с което не си запознат и не си част от, изглеждаш глупаво.
няма религиозен спор
има един факт - църквата като институция е една от най-големите далавераджийници
и най-гадното е, че тия с расата се възползват от вярата и болката на хората ...

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.
...
- Petrolhead
- Потребител
-
Alien написа:Petrolhead написа:наистина можеш да коментираш каквото си искаш, но когато коментираш нещо с което не си запознат и не си част от, изглеждаш глупаво.
Абе момче, ти да не ходиш на работа с дълги черни дрехи и да си се бръснал последно лятото, преди да те приемат в семинарията?
Никой с никого не води религиозни спорове. Хората си говорят поповете що за хора са и как библията важи за всички останали но не и за тях.
Кажи ти, като си толкова запознат защо всички високопоставени попове им е през к*ра за техните 'чада' и ги ихтересува само как са продадат някой църковен имотец за да се облажат.
Едно е да си християнин, друго е християнството да ти е бизнеса.
моля да ми покажеш едно доказателство за конкретен духовник, който злоупотребява със вярата.
конкретно, без статии от жълти вестници, клипове от продажни телевизии и тн.
пак казвам, обиждате лично мен и моята вяра с подобни писания, не мисля че това е разрешено в този форум.
- K_Ilkov
- старши СПАМ ентусиаст
-
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40
Блажени са вярващите ...

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.
...
- Alien
- кандидат ентусиаст
-
Petrolhead написа:моля да ми покажеш едно доказателство за конкретен духовник, който злоупотребява със вярата.
конкретно, без статии от жълти вестници, клипове от продажни телевизии и тн.
пак казвам, обиждате лично мен и моята вяра с подобни писания, не мисля че това е разрешено в този форум.
Ще започна от там, че ти... най-вярващия имаш за аватар картинка, на която някакво човече се къпе в банкноти.
Ей такива са и повечето... не казвам всички, но повечето божии намесници в нашата родина.
Единия се вози у лексус - подарък разбира се.
Другия е пуснал разпродажба на архонски титли, на третия гаража му може да засрами и търговец на коли от Капитолия.
Българската църква в по-голямата си част за мен е една машина за пари.
Пари има за лъскав начин на живот, да се продават църковни земи може... но да се възстанови една събаряща се църква не може.
Да се помогне на сираци или хора в нужда, не може.
Единици са хората, който са попове в истинския мисъл на думата. Тези хора, който се борят за поста в момента не са сред тях.
Никого не обиждаме, с тези коментари. Аз, както и повечето тук сме християни.
Та ще те помоля да не го играеш смирената жертва.
- Petrolhead
- Потребител
-
помолих те, давай конкретно. ако ще мяташ камъни поне ги мятай точно, а не просто в пространството.
та, кажи кой свещеник е откраднал от църквата или от хората, колко е откраднал, как ги е откраднал.
И още нещо, защо висшите духовници в България нямат морално право да се возят в скъпи автомобили, докато техните колеги в западна Европа имат такова да се возят в 10 пъти по-скъпи?
защо А8 на митрополит Николай е проблем след като тя струва 20тина хиляди евро, докато папамобилът не ОК въпреки че струва над 400 000 евро?
та, кажи кой свещеник е откраднал от църквата или от хората, колко е откраднал, как ги е откраднал.
И още нещо, защо висшите духовници в България нямат морално право да се возят в скъпи автомобили, докато техните колеги в западна Европа имат такова да се возят в 10 пъти по-скъпи?
защо А8 на митрополит Николай е проблем след като тя струва 20тина хиляди евро, докато папамобилът не ОК въпреки че струва над 400 000 евро?
- K_Ilkov
- старши СПАМ ентусиаст
-
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40
Petrolhead написа:...
чш г-н вярващ ти си същия демагог като църквата дето защитаваш
20 евра може да струва сега, ама тои се вози в нея от няколко години
и дори не е в това въпроса, а в това, кой и защо му я е дарил?
папата не го меси, там играта е на друго ниво
ако искаш си заравяй главата в пясъка, но не го искай от нас

...
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Чекай сега, той деда ти Николай освен алдито има и БМВ и Джип. По телевизията разправяха, че алдито струвало 150к, джипа 50, а БМВ-то 90.
Имал бил нужда да стига и до най-отдалечените паства по-бързо. Явно мирските закони за движение по пътищата не важат за дето ти владика.
Айде колите ги мани. А Ролекса що му е? Явно му е много важно да цепи секундата за разните служения.
Имал бил нужда да стига и до най-отдалечените паства по-бързо. Явно мирските закони за движение по пътищата не важат за дето ти владика.

Айде колите ги мани. А Ролекса що му е? Явно му е много важно да цепи секундата за разните служения.
- RSxRacer
- вълкодав
-
- Кара: go na 3ki :)
bum_bum написа:Чекай сега, той деда ти Николай освен алдито има и БМВ и Джип. По телевизията разправяха, че алдито струвало 150к, джипа 50, а БМВ-то 90.
... Явно мирските закони за движение по пътищата не важат за дето ти владика.![]()
Господ ми е навигатор каза деда Ники и отпраши с 200 по магистралата

20 кинта Рушвет,50 кинта Бензин, 100 кинта Задни Гуми - Да си в www.BMWPower-bg.net БЕЗЦЕННО
www.bizzart.info

www.bizzart.info

- K_Ilkov
- старши СПАМ ентусиаст
-
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40
bum_bum написа:...
инсинуации на лукавия са тва

...
- Alien
- кандидат ентусиаст
-
Petrolhead написа:помолих те, давай конкретно. ако ще мяташ камъни поне ги мятай точно, а не просто в пространството.
Нали не мислиш, че движа по цял ден с попове, попадии и клисари, или пък кисна във форума cherkva-powerbg.net
Имена, цифри и точните схеми не мога да ти дам за твое съжаление.
Да сравнаваш нашите митрополити с папата е меко казано смешно.
При папата ходят хора от цял свят, за да го чуят какво ще каже.
При нашите митрополити се ходи, да видиш как се развива автомобилостроенето, поже не можеш да посетиш изложението в Женева.
Бонус е, ако някоя капка течност за чистачки или светена вода те уцели, докато попа благослава в движение от задната седалка на лимузината си.
Не каза нищо за аватара си. Според мен трябва да си сложиш картинка с разпятието, а не чичо Скрудж на млади години.
- Alien
- кандидат ентусиаст
-
bum_bum написа:Айде колите ги мани. А Ролекса що му е? Явно му е много важно да цепи секундата за разните служения.
Е ти от кола за 150к, натоварен с 2кг злато на врата си... с Q&Q на гумена верижка ли искаш да излезе.
Нали ще си развали имиджа, пред миряните.
Добре де, що се дърлите на тема "Демонизирана ли е църквата"?
Темата е за трима кандидат-патриарси. Аз лично не знам нищо за 2 от тях и реших, че някой знае и ще сподели...

- Petrolhead
- Потребител
-
Значи нямаш конкретно нищо, само това което си чел в Шок и гледал по БТВ.
Изглежда обеществото ни приема вече думата вярвящ, свещеник съответно поп, за обидни.. което е много жалко.
ПС Аватара
South Park колега. чичо скрудж беше отдавна
Изглежда обеществото ни приема вече думата вярвящ, свещеник съответно поп, за обидни.. което е много жалко.
ПС Аватара
South Park колега. чичо скрудж беше отдавна
- Beamerdriver
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E30
- Мечтае да кара: E30
Колеги не се ядосвайте с промити мозъци , как да му обясниш нещо на такъв човек той си знае неговото
ми иди па се ожени за тех като толкова ги обичаш
Ние коментираме че вярата е 1 а далаверите които се извършват са съвсем друго и както каза 1 колега изключително грозно е някой да печели от болката и надеждата на хората като ги заблуждава по един или друг начин, това е .
ми иди па се ожени за тех като толкова ги обичаш
Ние коментираме че вярата е 1 а далаверите които се извършват са съвсем друго и както каза 1 колега изключително грозно е някой да печели от болката и надеждата на хората като ги заблуждава по един или друг начин, това е .
61 мнения
• Страница 2 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5