140 години от обесването на Васил Левски
Модератор: Общи модератори
18 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- goguma
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: '09 E92 N47; '08 E60 N53B30
- Мечтае да кара: 911 Turbo S
- Детайли за колата: RIP E39 2010-2019 :(
Re: 140 години от обесването на Васил Левски
140 години от обесването на НАЙ-великия Българин!!! Но също така и 140 години безсмъртие на идеите и дейността му! Нека никога не забравяме делата и мислите му! Дълбок поклон пред Апостола!
Прави ми впечатление, че със всяка изминала година все повече и повече хора идват да поднесат цветя. И огромна част са деца и тийнейджъри. Дано продължи хубавата традиция, и да възпитаме още по-патриотични поколения след нас!
Също така тази година бяха опънали страхотно пано на сградата на бившето кино "Левски"

Прави ми впечатление, че със всяка изминала година все повече и повече хора идват да поднесат цветя. И огромна част са деца и тийнейджъри. Дано продължи хубавата традиция, и да възпитаме още по-патриотични поколения след нас!
Също така тази година бяха опънали страхотно пано на сградата на бившето кино "Левски"

- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
Re: 140 години от обесването на Васил Левски
speeder88 написа:ylaine написа:Аз лично не се смятам за достоен дори да произнеса името му (кой както иска да го приема).. мога само да севътрешно и външно и това е.
Колега, евала ти за думите! Мисля че всичко друго е излишно, а и ще бъде малко!
, Апостоле!
+1

пс.но се кефя,че точно в деня когато е обесен, протестите бяха най яки и излязоха десетки хиляди по улиците,доказателство,че от оная жилка която е течала във вените на онези хора които са се вдигнали и са ни освободили тече в нас и до днес.
- armagedon_762002
- младши ентусиаст
-
- Кара: Колело
18 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2