ПЕДОФИЛИЯ!!!!!!!
Модератор: Общи модератори
38 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- LeX
- Капетано
-
- Кара: '90 328i/6 '95 540i/6
Re: ->
popo написа:Това имам в предвид. Но по принцип тия влизат от клубове и това прави нещата доста трудни. Поне телефона да си беше оставил деба
ще ме кара да се регистрирам и да почвам да го омайвам да ми даде гсм или някви кординати и тогава да ходим да му сипем с големия черпак

"My ambition....by the end of the day, to be the world champion" Colin McRae
LeX написа:popo написа:Това имам в предвид. Но по принцип тия влизат от клубове и това прави нещата доста трудни. Поне телефона да си беше оставил деба
ще ме кара да се регистрирам и да почвам да го омайвам да ми даде гсм или някви кординати и тогава да ходим да му сипем с големия черпак
омайваи го ще го обръсна и ще го наеба аз да види моята вена колко е голяма.СМЪРт за такива
- Гост
-
- Mixi
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: GSI
- Мечтае да кара: E31
леле тоя е нечовек бееееее КАК Е ВЪЗМОЖНО! горкото дете!!!!!! тоя заслужава да му отрежат топките и да го накарат да ги изяде след това,,,,,,,
на място да го застрелят мама му............!!!!!!!!!!!
на място да го застрелят мама му............!!!!!!!!!!!

.
..
...
....
.....
..
...
....
.....
- SlipKnoT
- devildriver
-
- Кара: E30
- Мечтае да кара: McLaren F1
..на тоя му пожелавам да живее в лайна и да е безсмъртен, освен това да е в инвалидна количка обездвижен напълно, глух, ням и сляп..
- X-citer
- АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
-
- Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
- Кара: E53 Х5 3.0d
- Мечтае да кара: по пътища без дупки
Ако го намерят този и по някакъв начин се разбере името му аз ви обещавам, че ако го изпратят в някой от затворите - Централен Софийски, Кремиковци или Казичене - ще му осигуря такъв престой, че на втория час ще се моли да го убият на място
В затвора изнасилвачите и педофилите са на особена почтит
За добре дошъл ще има
После с всеки поотделно
С очакваното продължение
Такова говедо винаги заслужва още
И за десерт
На края ще стане доброволец за
Ежедневието му ще е протича така
После дори ще почне да изпитва удоволствие
На края вече ще му е все едно кой го клати, важното е да не се губи ритъма

За добре дошъл ще има

После с всеки поотделно

С очакваното продължение

Такова говедо винаги заслужва още

И за десерт

На края ще стане доброволец за

Ежедневието му ще е протича така

После дори ще почне да изпитва удоволствие

На края вече ще му е все едно кой го клати, важното е да не се губи ритъма

popo написа:Сменил е снимките. Някой има ли скриин шот от предишните?
да имам ама нямам време сега щото е на другата машина. па и не ми се гледа това нещо отново но ако искате... след като се прибера ако някой не го направи до тогава
gyrate написа:popo написа:Сменил е снимките. Някой има ли скриин шот от предишните?
да имам ама нямам време сега щото е на другата машина. па и не ми се гледа това нещо отново но ако искате... след като се прибера ако някой не го направи до тогава
пусни ги или тука или на ЛС... сигурно е отвратително, но не мога да не го видя. А после съм с вас за мачкането на глави!

popo написа:Сменил е снимките. Някой има ли скриин шот от предишните?
Щом си ги видял веднъж, значи вече ги имаш на компа. Ако си я гледал с FireFox там е още по лесно - само иди на "History"
38 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3