Възможно ли е някой да праща смси без да знам?
Модератор: Общи модератори
25 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Re: Възможно ли е някой да праща смси без да знам?
Не съм с айфон колега
Силен привърженик съм на андройд и точно заради това я смятах за стабилна, но може и да е грешка на мтел и нейната сигурност като система. След разговор с въпросната госпожа и оглед на фактурата считам проблема за приключен и за мен и за нея. Какви ги е вършила и дали наистина се оправдава с моя номер (което ме съмнява щот колко болен мозък трябва да си..) си е лично нейн проблем и не искам да ставам част от това.
Разбрахме се, ако има пак някакви съобщения от мен да ми звънне и да ми каже, защото наистина нямам нищо общо и няма нужда да се създават проблеми. А ако се повтори ще пусна жалба до съответните комисии за "сигурността" на мтел и затова как се пращат стандартни съобщения до други хора без нашето знание въпреки защитите на съвременните телефони.

enjoy life and drink cold beer
Политиката у нас е по-страшна от организираната престъпност

Политиката у нас е по-страшна от организираната престъпност

при един френд наскоро ставаха подобни аномалии. не мога да възстановя точно случая в момента, но грубо казано при прехвърляне на номера през мобилните оператори се е оказало, че някаква женица е получила неговия номер (не знам как става тва нещо). и от един момент нататък всички входящи от виваком отиват при нея, а него могат да го търсят само от не-виваком
нещо такова. писаха жалби и се разреши проблема по някакъв начин.
простотия колкото искаш

нещо такова. писаха жалби и се разреши проблема по някакъв начин.
простотия колкото искаш

- randity
- Photographer
-
- Кара: му се нещо старо
Мой приятел с андроид преди време гледам, нацапал фейсбук-а с някакъв много недоизмислен пост. Коментирах го, а той го изтри. В крайна сметка се оказа, че телефона му сам е събрал смс-и и чатове от фейсбук и ги е публикувал като статус

.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

- Stoqnov_1979
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: тази
- Мечтае да кара: онази
Здравей колега! Провери телефонния номер на жената в гугъла! 99% съм сигурен че ще излязат няколко обяви за покупко-продажба,ако все пак не си е сменила номера! Аз без да я познавам я имам в скайпа си 

- Pesho Apostolov
- Потребител
-
- Кара: Е46 320d 99
- Мечтае да кара: Ново БМВ
- Детайли за колата: Сребристо седанче с ремап
The7omahawk написа:Съжалявам, че малко ще разводня темата, но ще опиша и моят проблем, ако някой е патил - да казва.
Приятелката ми пише онази вечер смс, на края завършващ с "Как мина днес?" Поопулъвам се малко, щото цял ден сме били заедно, кое как да мине, та я питам защо пита. На края се стига до разговор, защото тя пък изобщо не схвана кое защо пита, и се оказа, че тя изобщо не е писала "Как мина днес" на края. Оше повече, тръгна пак да ми пише същия смс, и тогава пак се смени последното изречения на края, този пък обаче с "да те дам на ххх" , като "ххх" е бившата![]()
![]()
Питам я какви ги пише, нищо подобно не била писала. И двамата сме с андроид. Бъг ли е, грешка ли е, вирус ли е... Какво, по дяволите е? После смсите станаха пак нормални.
Добре де, ако бъг или вирус - как аджеба знае името на бившата ти приятелка???
- barty
- старши ентусиаст
-
- Кара: т му се стари БМВ-та
- Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
- Детайли за колата: отново с чарджър
Тези смс-и определено не са бъг или случайно, това са от хора, които те познават. Въпроса е как става?

- BMWPetar
- BMWPhotographer
-
- Кара: F10 530d xdrive LCI
- Мечтае да кара: Все по-хубави 5 серии
Има начин. Сега точно не мога да го намеря, но преди знаех един сайт за изпращане на смси, първите 2 са ти безплатно, после вече си ги зареждаш, но можеш да нагласиш от кой номер да се получават при човека. Колко ташак съм си правил така...
Въпросът е какъв е смисъла от това, като смсите са толкова...нормални...де да знам

Въпросът е какъв е смисъла от това, като смсите са толкова...нормални...де да знам
"Когато пътят стана мокър, Audi quattro-то беше по-бързо в завоите, но просто някакси усмивката на лицето на шофьора на BMW-то беше доста по-голяма..." Джереми Кларксън, сравнение между Audi RS6 и BMW M5, Top gear
BMW Navi Doctor - ъпдейт на навигационни карти и ремонт на всички видове навигационни системи BMW
****F10 530d+ xdrive M-sport 2014
Gone, but not forgotten:
*E60 525d+ LCI M-sport 2008
*E60 530d+ 2004
*E39 540iA Individual 1998
*E39 523i 1997
*E34 520i M20 1990
BMW Navi Doctor - ъпдейт на навигационни карти и ремонт на всички видове навигационни системи BMW
****F10 530d+ xdrive M-sport 2014
Gone, but not forgotten:
*E60 525d+ LCI M-sport 2008
*E60 530d+ 2004
*E39 540iA Individual 1998
*E39 523i 1997
*E34 520i M20 1990
- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
steeN написа:http://lmgtfy.com/?q=sms+spoofing

бафти якия линк

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
25 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2