една молба към ......

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: си Е65-цата.

Мнение от ///M Power » 20 Май 2006, 0:30

Терзийски написа:Тези СМС-си да не са 2 лв. без ДДС ...... да няма комерсиални обяви а :mhihi: :shock: :mhihi: :shock: :mhihi:

комерсиалните са на примоция тоя месец
"If everything seems under control, you're just not going fast enough."
- Mario Andretti

Потребител
Аватар

Re: една молба към ......

Мнение от ircsome » 20 Май 2006, 1:57

lamas написа:момчета има едно момиче което обичам безумно много ама тя не вярва.можете ли да и пратите по някое смсче та дано като и го кажат повече хора да ми повярва. много благодаря предварително. телефона и е 0897802799 БЛАГОДАРЯ

Уважавам решението ти макар и да не го мисля за много правилно, не ме разбирай погрешно :winky: имах предвид да не и ходиш много, много по задника, защото на жените колкото им ходиш по задника, толкова повече си правят с теб каквото си поискат. Моя съвет е да спазваш малко сдържаност относно чувствата си към нея, а най-добре направи така, че тя сама да си направи извод колко я обичаш ;) тогава предполагам повече ще те оцени като човек :yes: това е мое мнение и само искам да помогна ;) успех с тази девойка :winky:

CS-маниак
Аватар

Мнение от lowdriver » 20 Май 2006, 10:22

:roll:
Научете се да си решавате проблемите сами...Форума едва ли ще ви помогне за толкова лично нещо. Особено
БМВ Форум...Cyber generation is coming...жалко е.
Таз тема я заключвам...
Изображение
Driver's Racing Team

Предишна

Назад към Извън Темата