Тероризират приятелка.....
Модератор: Общи модератори
29 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
моят съвет е, ако приятелката ти е ходила в полицията и са й отказали съдействие (както е станало доколкото разбирам) - да отиде да поддаде жалба в районна прокуратура - там си има дежурни прокурори, които приемат жалби от граждани и ги разпределят по предназначение. На мен от полицията ми отказаха съдействие за по-дребен проблем и адвокати ме посъветваха така да постъпя - поддадох жалба като описах, че в еди си кое районно са ми отказали съдействие, дежурния прокурор каза: "добре - ще я придвижим и ще ви се обадят". Аз си казах... ясно и тук задънена улица... Но след седмица ме повикаха в районното и наново обяснения работи и започнаха да работят, човека с когото ми беше проблема го призоваха, той не се яви и директно го забраха с патрулната кола и с белезници, защото не се е явил на полицейска призовка и в последствие като разрешихме проблема ми звъняха полицаите да ме помолят да отида да се подпиша, че случая е разрешен и да им занеса документи, защото прокуратурата не им давала мира - непрекъснато настоявали да им представят папка с документи по случая, и да покажат че е решен...
та районните прокурори приемат всякакви жалби - особено за тормоз, пред мен една жена поддаде точно такава жалба - за съседи, които я заплашват....
Успех!
та районните прокурори приемат всякакви жалби - особено за тормоз, пред мен една жена поддаде точно такава жалба - за съседи, които я заплашват....
Успех!
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
Виж са според мен единствения начин е самото момиче да поговори с него и сама да му обясни че просто нещата няма никога да се получат и че е невъзможно дори да си останат приятели и тогава ако не разбере ...
Трябва да е пълен идиот да му кажат нещата в очите и той да я гони...
Ако пак и досажда го сбийте малко кво толкова му се плашите ебати
Едвали е психично болен щом дълго време е ходила с него, стиха тя да е нормална.А новото и гадже не знае ли как стоят нещата ебати
човека
що не е оправил нещата 90% от хората на негово място изобщо не биха се замислили да му разбият носа
на стария 
Трябва да е пълен идиот да му кажат нещата в очите и той да я гони...
Ако пак и досажда го сбийте малко кво толкова му се плашите ебати

Едвали е психично болен щом дълго време е ходила с него, стиха тя да е нормална.А новото и гадже не знае ли как стоят нещата ебати
човека

- LuBo1
- води статистиката
-
- Кара: '07 X3 LCI 3,0sd
- Детайли за колата: '93 318is
'95 328Ti
'95 318is
'00 328Ci
'04 330xd
'07 X3 3.0d
'07 X3 3.0sd
'01 730d
Ако младежа е като мене и няма какво да губи така е . Накратко : Скъсах с приятелката си. Обаче се осъзнах че не мога без нея да живея след месец. Излезнахме наебахме се и тн. Аз реших че нещатата са се опраили . Обаче след седмица нещата много се влошиха -почна да ме реже и тн . Някъв тъп полицаи ми я беше взел. Ся напраи ме на шут, игра си с мене
обаче аз съм един такъв тип дет остава да го тъпчат и после сичко им връща. Секи ден излизах с нея правише ме на шут и тн. Пусна жалба с/у мене в полицията ама аз бях я понабил. "След думите аз вече се наебах с него" - които и да е човек не би издържал психически на тези думи. Както и да е не съжелявам. Изчаквах я след работа да го видя въпросния ПОЛИЦАИ С ГОЛФ 3ка. Един ден се примерих се че съм я загубил почнах да ходя по к**ва и тн
Обаче ми беше едно такова тягостно и все исках да и се обадя. Всеки път като ми звънваше телефона мислих че е тя и тн . Аве аз да се побъркам е нереално но се случи. Какви неща сам бях готов да направя не е истина. Обаче стана така след седмица две тя ми се обади. Аз и теглих една две маини и затворих. Работата се обърна тя почна да ме преследва и да ми говори че съм смисала на живота и. Сега това момиче какво го правя не е истина
За твоя човек лек няма. И да го биете , и с полицаи и тн няма да се спре защото за любовта пречки няма. Обаче чак после осъзнаваш че работата отдавна е станала НЕ ЧЕ ТЕ ОБИЧАМ ,ПРОСТО СВИКНАХ С ТЕБ

За твоя човек лек няма. И да го биете , и с полицаи и тн няма да се спре защото за любовта пречки няма. Обаче чак после осъзнаваш че работата отдавна е станала НЕ ЧЕ ТЕ ОБИЧАМ ,ПРОСТО СВИКНАХ С ТЕБ

- Methodius
- Митоди яде мисо
-
Каква ви любов .. Тоя ненормалник я чакал с още 2-ма .. и после по мирен начин .. На тоя си му трябва "малко" профилактика ...
- LuBo1
- води статистиката
-
- Кара: '07 X3 LCI 3,0sd
- Детайли за колата: '93 318is
'95 328Ti
'95 318is
'00 328Ci
'04 330xd
'07 X3 3.0d
'07 X3 3.0sd
'01 730d
Хе кат има профилактика още по лошо ще стане. Хе хе
А туи за оня дет по голям от него , аз такива точно с един удар ги лекувам. Ако щат да ме пребият после . Ама поиче няма да могат да го вдигнат
А туи за оня дет по голям от него , аз такива точно с един удар ги лекувам. Ако щат да ме пребият после . Ама поиче няма да могат да го вдигнат

"Shoot first, ask questions later..."
трябва да му се набие в главата на тоя, че просто няма какво повече да тормози момичето. да я забравя и да продължава напред. и аз бях така с мойта - след като скъсахме тя си хвана някакъв
, аз публично го нашляпах, и след това тя просто нямаше къде да отиде - никой не я искаше щото си знаеха
. тя се върна при мене де, но това е вече друга история
а това да чакаш жена с двама приятели - по-нисък от мерзавец трябва да си
тия не са истински мъже
ако форума сформира отряд, смятам, че имам какво да допринеса 

трябва да му се набие в главата на тоя, че просто няма какво повече да тормози момичето. да я забравя и да продължава напред. и аз бях така с мойта - след като скъсахме тя си хвана някакъв

а това да чакаш жена с двама приятели - по-нисък от мерзавец трябва да си

Бате, ако го познаваш говори и ти с него. Но ако тоя наистина е безнадежден случай (един приятел имаше такъв проблем - негова бивша я тормозеше един, тя му се обади ако може да и помогне, защото онзи беше селския тарикат и т.н., тя иска да скъсат, той я бие, тормози техните и така нататък, полицай го прибираха, 3 заповеди му издадоха, нищо. Един път ходихме при него, като на човек му обяснихме да не я закача, тоя хвана и я преби на другия ден. След 2 дена отидохме пак и той посрещна следващия в болницата с изпънати и вдигнати крака, даже става и за метереолог вече), с такива оправията е много бой както казаха някой. Ако е разбран, да се поговори с него един два пъти и да се приключи. По принцип боя не оправя нещата, влошава ги, но има идиоти които само от това разбират.
П.С. Мъж ако посегне на жена, без значение повода, трябва да бъде пребит, тъй, че ако я удари с готовност ще помогна, но дотогава, давайте с добро, насилието не е хубава работа.
П.С. Мъж ако посегне на жена, без значение повода, трябва да бъде пребит, тъй, че ако я удари с готовност ще помогна, но дотогава, давайте с добро, насилието не е хубава работа.
Ние трябва да осигурим едно по добро бъдеще за България и нашите Български деца и Национал-Социализма е пътя за това

- Stanchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 7er
всяко клонче се пречупва, въпроса е да знаеш къде да барнеш
опознай го добре и атакувай в най-подходящия за теб момент. Номера е да си търпелив и да изчакаш удобния момент.

опознай го добре и атакувай в най-подходящия за теб момент. Номера е да си търпелив и да изчакаш удобния момент.

- Turboman
- ентусиаст
-
- Кара: Citroen Xsara 05' и X9 500cc
- Мечтае да кара: нещо с турбо
- Детайли за колата: телефон
Да,но представете си че въпросния психопат е някои известен,уважаван бизнесмен,с големи доходи,тогава какво правим,с бои не става,с заплахи също,единствено връзки в полицията
29 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2