Полицаи снимат от засада !
Модератор: Общи модератори
49 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4
- maxpower
- ентусиаст
-
- Кара: X3 28i / А4 3.0i quattro
- Мечтае да кара: настрани
Re: Полицаи снимат от засада !
Vasil Petrov написа:Здравейте Колеги,
Днес се бях забързал за работа и реших да мина по околовръсният път - София. На отклонението за Младост към Бизнес парк има знак с ограничение 70. Бях се позасилил малко повече и след като минах през отбивката видях в огледалото за задно виждане една синя астра спряла в лявото платно на локалното, качена на половина на бордюра. На всичкото отгоре астрата беше спряна така че да не се вижда от идващите по околовръсното.
Реално погледнато няма логична причина да са там освен ако не снимат за нарушители. Та си мисля дали не са ми щракнали една хубава снимка?
Да и аз ги видях в посока Горубляне се бяха залостили точно след ИКЕА-та. Там мисля ограничението не е 80км/ч, а е 60 точно като се слезне на широкото ако не се лъжа и на това разчитат

Иначе да, седят там и снимат в гръб. Радара се виждаше на таблото, аз карах в насрещното ония ден.
A sleeper (car) - is a car that has high performance and an unassuming exterior.
- TouringInternational
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: M44 на газ
- Мечтае да кара: V10 Touring, e36 compact rally spec
- Детайли за колата: е36 compact "войнишко канче'' edition
Моят коментар ще е по темата, но не точно...
След 2 снимки в последните няколко месеца, едната от, които със сериозно превишение и съответно голяма глоба, аз започнах да карам доста по-бавно.
Кажи речи почти навсякъде в ограниченията (говоря за извънградско, в града по принцип си карам много леко и не се засилвам). Еми честно да ви кажа само каруца май не ме е изпреварвала за последните месец, два
То тва корси 1.0, голфове, бусове, баничарки, БМВ-та всякакви, както и всички нови коли, които по принцип си карат бързичко.
Хората са свикнали навсякъде да си настъпват.
Сега ще подчетая, че не искам да се заяждам с никого, но почти винаги колите със регистрация СА хвърчат доста сериозно. Новите и бързи автомобили няма да ги споменава, но говоря най-вече за разни служебни мънички, за вектри/пасати от първите, за разни ванчета рено сценик и т.н.
110-120 км/ч за тях не е скорост.
Това са скромните ми наблюдения в последно време, пътувам всяка седмица Плевен-Велико Търново и обратно.
Аз си карам в крайно дясно с 90-95 км/ч и правя път на всички
След 2 снимки в последните няколко месеца, едната от, които със сериозно превишение и съответно голяма глоба, аз започнах да карам доста по-бавно.
Кажи речи почти навсякъде в ограниченията (говоря за извънградско, в града по принцип си карам много леко и не се засилвам). Еми честно да ви кажа само каруца май не ме е изпреварвала за последните месец, два

То тва корси 1.0, голфове, бусове, баничарки, БМВ-та всякакви, както и всички нови коли, които по принцип си карат бързичко.
Хората са свикнали навсякъде да си настъпват.
Сега ще подчетая, че не искам да се заяждам с никого, но почти винаги колите със регистрация СА хвърчат доста сериозно. Новите и бързи автомобили няма да ги споменава, но говоря най-вече за разни служебни мънички, за вектри/пасати от първите, за разни ванчета рено сценик и т.н.
110-120 км/ч за тях не е скорост.
Това са скромните ми наблюдения в последно време, пътувам всяка седмица Плевен-Велико Търново и обратно.
Аз си карам в крайно дясно с 90-95 км/ч и правя път на всички

- intention
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е34 Alpinweis Е39 Silver
- Мечтае да кара: BMW с несвалени наелони на седалките!
- Детайли за колата: С Vanos без Vanos - все М50В20
В Бургас също снимат от засада.
Най-често седят до Шел-а над Трапезица и се крият за един стар авотбус оставен там.
Направи ми впечатление че хората започват да присветват и да сигнализират когато ги видят че киснат там т.е. има някаква колегиалност.
Най-често седят до Шел-а над Трапезица и се крият за един стар авотбус оставен там.
Направи ми впечатление че хората започват да присветват и да сигнализират когато ги видят че киснат там т.е. има някаква колегиалност.
Jordana написа:Аурата на класиките от 80те години леко е претопена в морето от безлични возила .
- Eмилио Димитров
- младши ентусиаст
-
Вчера един беше застанал ето тук - зад стълбовете вдясно, пътя е след Севлиево 30-тина км посока София
https://maps.google.bg/maps?hl=bg&ll=43 ... 56,,0,9.84

- Biogame
- старши ентусиаст
-
- Кара: E61 530d ; E46 330ci convertible
- Мечтае да кара: Всичко що е BMW
- Детайли за колата: E61 3.0d ++
E46 3.0i ++
В Австрия един се беше паркирал в тревните площи до оградата на магистралата и даже си беше сложил 3-4 клона пред колата да се крие.
Колата бе най обикновена Голф 3-ка.
Явно и там е позволено да си крият.
Колата бе най обикновена Голф 3-ка.
Явно и там е позволено да си крият.

- M3 E92
- младши ентусиаст
-
- Кара: го по тъч линията на живота..
Пълни боклуци, да не говорим за тези, които спират в твоята лента срещу движението
Няколко пъти съм си мислел да спра пред тях уж да си почина, но ще взема да преспя в РПУ-то 
Онзи ден на пътя Варна-Търговище се бяха заложили точно така в Пробуда на десния завой при изкачване от ниското

Онзи ден на пътя Варна-Търговище се бяха заложили точно така в Пробуда на десния завой при изкачване от ниското

- Веселин|Василев
- М3 Пристрастен
-
- Кара: E38 735i
Принципно нямат право да се крият и това си го пише в закона, снимат ли ви можете да обжалвате снимката. Ченгетата играят много долна игра имайте го предвид и въобще не ги жалете...
Sent from my ST23i using Tapatalk 2
Sent from my ST23i using Tapatalk 2
Живота е прекалено кратък за лоша музика, грозни жени, бавни коли и проблемни връзки!!!
Навсякъде по света се крият. В Германия съм ставал свидетел на скрит радар в контейнер за боклук в една зона с ограничение 30 км/ч. Разцепи се да снима.
Аз лично дори мисля, че е по-правилно да се крият, понеже като ги видим всички скачаме на спирачките и сме най-примерните шофьори, а като подминем и мачкаме газта и реално ефектът е никакъв. 

Eмилио Димитров написа:Вчера един беше застанал ето тук - зад стълбовете вдясно, пътя е след Севлиево 30-тина км посока София![]()
Там на баира внимавайте и аз ги засякох веднъж, но идвах откъм София и набих спирачки, не питай как ги видях (точно ме изпреварваше една S-klass-а с ~130).
А днес на един колега му дойде честитка от тях! Поне ако не друго там ограничението е 90, не някакво измислено 60 или по-зле...
Но определено за мен това за сега е топ място за залагане...

Бившето возило: E92 335i, 2007, ръчни, 396 whp, 639 nm, 100 октана
Mfactory helical LSD, ST XA Coilovers, H&R sway bars, M3 control arms, D2 BBK 356mm floating + RLS29/Yellowstuff + Goodridge, 313 Performance 19" / 2Forge ZF1 18", OEM turbos
JB4 + Rev3, MHD JB4 BEF, BMS Clutch stop, Custom catless dоwnpipes, VRSF 7" FMIC, VRSF CP + Tial BOV, VRSF OEM Silicone inlets + OCC, Yokohama AD08R, BMS CDV
- Ogi
-
Плевен тийм
-
- Кара: 323ti
- Мечтае да кара: 332ti
- Детайли за колата: сива
говорете ми
нашите отдавна са се професионализирали...

- Veson
- младши ентусиаст
-
- Кара: E87 120d
- Мечтае да кара: x6
Някой знае ли ако те снимат с превишена скорост дали всичко се приключва с плащане на глобата по банков път ? Трябва ли да се ходи някъде ,или плащам си и забравям ? Точки ще ми взимат ли от талона ?
Че са ме щракнали на Мусагеница покрай метрото...
Че са ме щракнали на Мусагеница покрай метрото...
stay tuned

- zlatko_baretata
-
-
- Кара: Фиат 126р
- Мечтае да кара: Шкода Фабия
- rosko3001
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: БМВ Е39 530Д 2002г.
- Мечтае да кара: БМВ Ф10 530хд
Ако катаджиите не се крият каква е файдата като, всеки намалява като ги види
По добре изобщо да не работят за скорост тогава
А и не ми се вярва да има определени места където да стоят,мисля ,че е достатъчна една табела за ограничаване на скороста 

- Krasimir19
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW 320 136hp И BMW 530XiA 258hp
magareto_yori написа:по закон мисля нямат право да се крият,но реално така вършат повече работа,защото тогава ние се парим и разбираме ,че сме в грешкане е приятно,вярно.Аз няколко пъти минавам на косъм тук в Норвегия,а тук повярвайте ми се крият на 100% и работят в екип.един седи на столче с радар и радиостанция,скатан в храстите и докладва на колегите,които са 200м по-надолу.Та скоро ше му ям главата,но знам ,че грешката ще е моя.И като любопитен факт,ограничението по магистралата е 100км
Къде ги тези магистрали в Норвегия? Доколкото знам това са си обикновени пътища по широки. В Норгето доколкото знам няма motorvei както им викат тук

- MaxMeyer
- ентусиаст
-
- Кара: Bayerische Motoren Werke
- Мечтае да кара: безплатно!
Ogi написа:говорете ми![]()
Това е на стара гара нали?300 метра по надолу към Лукоил-а в другата лента се наместват пред входа на един блок и диагонално имат видимост да си снимкат...

49 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4