атентат в бостън?
Модератор: Общи модератори
- sub_eleven
- ентусиаст
-
- Кара: е85 M54B30
Re: атентат в бостън?
alx написа:Животни. Ще ги намериме...
винаги съм се чудил как американците успяват толкова лесно да промиват мозъци, но това е друга тема.
Дано да не е поредната провокация, от която САЩ ще се възползват.
Колкото до невинните хора - лоша работа.
- LiTtLeRoCk
- СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
-
- Мечтае да кара: Е38 740IL
Чудя се как някой колеги успяват да пускат плоски шеги при положение, че в случая се говори за убити и ранени........усещайте се от време на време, не сте деца.Да не говорим, че сред тълпата е имало и българи, нямаше да вие толкова смешно ако ваш познат е сред пострадалите!
- Kroki
- Дон Кроки
-
- Кара: и се усмихва :)
- Мечтае да кара: със сина ми :)
- Детайли за колата: С всички възможни екстри.
Ужас, притеснява ме само това, щатите да не са си го направили сами, да обвинят СК и да стане мазалото......... 

You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки неКакто аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите
- CTORH
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36 318is, E46 328ci
alx написа:Животни. Ще ги намериме...
Ма ти лично ли ще ходиш да ги търсиш? И всъщност ти, ако не се лъжа си българин, въпреки че живееш в щатите или вече и на теб са ти промили мозъка? Ебати колко лесно се манипулират хората...

Ти сигурно се радваш и на паметника на американските летци, загинали през войната в България. Тея летци дето са ръсили бомби над нас и некви промити мозъци позволиха да им направят паметник в София.

Последна промяна CTORH на 16 Апр 2013, 10:07, променена общо 1 път
- Gqbriel
- старши ентусиаст
-
- Кара: комби
- Мечтае да кара: Нещо с S мотор
- Детайли за колата: N52B25
Kroki написа:Ужас, притеснява ме само това, щатите да не са си го направили сами, да обвинят СК и да стане мазалото.........
Определено неприятен инцидент,единственото положително ако може да има въобще такова е,че явно не са искали толкова жертви колкото внимание.По стечение на обстоятелствата следя по CNN на живо до към 2 и нещо сутринта - информацията се променяше,като главно броя на загиналите при взрива остана същия.
За пореден път се доказва,колко уязвими са щатите въпреки строгите мерки,закони и т.н които приеха след 11 Септември.
На мен ми е интересно следното - как точно са обезвредили други 2 или 3 бомби ,явно са имали представа какво може да се случи - те това не ми е ясно.Не може да обезвредиш нещо,за което не подозираш.
Точно като на 11ти - знаели са ,но не предупредили по никакъв начин.
bgpavlp написа:Ремапа е като морския пясък на Приморско, влезнели един път в г..а, чистене няма.
Сложиш ли един път ремап, после не ти се иска да го махаш.
екс:М47/м47Н/Н52б30/м52б28/н52б5
- Binev_OuT
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36 323i Touring
- Мечтае да кара: някакво М
Колега,обезвреждането е започнало след взривовете.
Имало е бомби които не са се взривили.
Другото - тези пет бомби са намерени в сакове и багажи на хората които са се разбягали след взрива.
Хубавото е че СК не се споменава изобщо,а че самоделките наподобявали тези които се правят в Авганистан.
Другото - тези пет бомби са намерени в сакове и багажи на хората които са се разбягали след взрива.
Хубавото е че СК не се споменава изобщо,а че самоделките наподобявали тези които се правят в Авганистан.

- An4oOo
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: X5 e53 3.0d 218ps
- Мечтае да кара: X5 ///M - печка :D
- Детайли за колата: Зла печка :D
Драги форумни нинджи. Стига сте обсъждали на кой му бил промит мозъка, кои бил българин в чужда държава и тн. Трагедията в Бостън никак не е малка. Ако няма какво да кажете по темата си трайте и както модератора по нагоре каза спестете си плоските шеги и закачки 
Снощи по първоначални данни казаха, че имало 2ма убити и близо 30 ранени. Днес сутринта статистиката беше в пъти по голяма

Снощи по първоначални данни казаха, че имало 2ма убити и близо 30 ранени. Днес сутринта статистиката беше в пъти по голяма

- Gqbriel
- старши ентусиаст
-
Binev_OuT написа:Колега,обезвреждането е започнало след взривовете.
Е да де,ясно ми е,че са след взривовете - все пак гледах достатъчно дълго телевизия (просто не запомних броя) - ама знаеш ли кога ще намериш бомба след 3 взрива ,че и за това време - без да си подготвен - друг път.
Много филми се гледат,няма шанс - не и в тази паника.Но както и да е няма да влизам в полемика какво могат и не могат.Факт е за мен,че не може да има Н брой бомби,3 да гръмнат и тея от Homeland кво са правили преди това ,не ми е ясно - нали за това ги създадоха

Последна промяна Gqbriel на 16 Апр 2013, 10:17, променена общо 1 път
bgpavlp написа:Ремапа е като морския пясък на Приморско, влезнели един път в г..а, чистене няма.
- Zagy
- нафтения
-
- Кара: го на спомени
- Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3
Залагам 5 лева, че терористите "изненадващо" ще се окажат иранци (или поне ще открият иранска връзка)... натам се сещате...
Si non confectus, non reficiat.
- barabqga
- кандидат ентусиаст
-
Gqbriel написа:Kroki написа:Ужас, притеснява ме само това, щатите да не са си го направили сами, да обвинят СК и да стане мазалото.........
Определено неприятен инцидент,единственото положително ако може да има въобще такова е,че явно не са искали толкова жертви колкото внимание.По стечение на обстоятелствата следя по CNN на живо до към 2 и нещо сутринта - информацията се променяше,като главно броя на загиналите при взрива остана същия.
За пореден път се доказва,колко уязвими са щатите въпреки строгите мерки,закони и т.н които приеха след 11 Септември.
На мен ми е интересно следното - как точно са обезвредили други 2 или 3 бомби ,явно са имали представа какво може да се случи - те това не ми е ясно.Не може да обезвредиш нещо,за което не подозираш.
Точно като на 11ти - знаели са ,но не предупредили по никакъв начин.
е то кой не е уязвим за такива атентати

- CTORH
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36 318is, E46 328ci
Не искам да бъда разбран погрешно. Аз наистина съжалявам за всички пострадали при този и при всички други подобни атентати. Това са невинни хора, които са попаднали на неподходящото място в неподходящото време и както винаги става невинния човечец го отнася. Мен ме дразни това, че когато се случи такова нещо в щатите всички световни медии гръмват, брейкинг нюз и т.н. те заливат с информация, а когато американците избиват невинни хора по цял свят никой не го отразява това. С какво американеца е повече човек от всички други народи??? Америка е най-големия агресор в света, постоянно избиват невинни хора по цял свят, а когато на тях такова нещо им се случи ела да видиш кво става! Да не говорим, че и това което Кроки е написал, че може те самите да са си го направили, колкото и да се струва налудничаво на някои хора е напълно възможно да е така.
Е тея неща ме дразнят мене и не мисля, че това ме прави неква форумна нинджа, @An4oOo!
+1

Е тея неща ме дразнят мене и не мисля, че това ме прави неква форумна нинджа, @An4oOo!
Zagy написа:Залагам 5 лева, че терористите "изненадващо" ще се окажат иранци (или поне ще открият иранска връзка)... натам се сещате...
+1
Последна промяна CTORH на 16 Апр 2013, 10:23, променена общо 1 път
- _galio_
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ///M43
- Мечтае да кара: в изтребителната авиация
- Детайли за колата: компот в сливов цвят
Zagy написа:Залагам 5 лева, че терористите "изненадващо" ще се окажат иранци (или поне ще открият иранска връзка)... натам се сещате...
по-скоро ще останат неизвестни. явно е, че е повече за парлама, да привлекат внимание върху нуждата от затягане на мерките за сигурност и прочие.
учудващо, че чак на втора страница се споменава версия за inside job. според мен е доста очевидно.
лошите шофери отиват в ада ... добрите - докъдето им стигне бензинът
- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
Gqbriel написа:Е да де,ясно ми е,че са след взривовете - все пак гледах достатъчно дълго телевизия (просто не запомних броя) - ама знаеш ли кога ще намериш бомба след 3 взрива ,че и за това време - без да си подготвен - друг път.
Каква паника... това са хора (ченгетата), които всеки ден виждат застреляни (все пак всеки може да има оръжие и то не някакви газови пистолетчета) и размазани хора (катастофи и какво ли не). Някой път като почнете по инерция изобщо не мислите... Може да има много проста причина да не избухнат тези бомби, мрежата е претоварена от паническите обаждания на всички и атентаторите не са успяли да взривят останалите, може да е неизправност, какво ли не. Промитите мозъци сте вие, които четете статии в интернет и гледате холивудски филми и всичко знаете след това.
Последна промяна steeN на 16 Апр 2013, 10:38, променена общо 1 път
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Gqbriel
- старши ентусиаст
-
Не искам да бъда разбран погрешно. Аз наистина съжалявам за всички пострадали при този и при всички други подобни атентати. Това са невинни хора, които са попаднали на неподходящото място в неподходящото време и както винаги става невинния човечец го отнася. Мен ме дразни това, че когато се случи такова нещо в щатите всички световни медии гръмват, брейкинг нюз и т.н. те заливат с информация, а когато американците избиват невинни хора по цял свят никой не го отразява това. С какво американеца е повече човек от всички други народи??? Америка е най-големия агресор в света, постоянно избиват невинни хора по цял свят, а когато на тях такова нещо им се случи ела да видиш кво става! Да не говорим, че и това което Кроки е написал, че може те самите да са си го направили, колкото и да се струва налудничаво на някои хора е напълно възможно да е така.
Не се карайте помежду си...и това,което казваш е така .Да избиват,месят се къде ли ,бият се по-гърдите ние сме Американци - за което не трябва да ги виним,що не се бием по гърдите и ние и да пазим нашето по същия начин?Промити мозъци или не - това работи в тяхна полза и на родна и на чужда земя.
Каква паника... това са хора (ченгетата), които всеки ден виждат застреляни и размазани хора (катастофи и какво ли не). Някой път като почнете по инерция изобщо не мислите....
И ти си говориш наизуст.
Какво като са полицаи,те не са спец части да са свикнали на бомби и т.н ..може цял живот да не извади оръжие.Това,че виждаш всеки ден не означава,че всеки е спец по взривове!
- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
Американски полицай цял живот да не извади оръжие? Това ако го кажеш тук в щатите ще станеш за смях.
Че то дори като беше повредена алармата в офиса ченгето, което дойде директно влезе с извадено оръжие докато си работех... говори ми ти.
В патрулките всички имат М4 карабини... Добре ли е това, зле ли не знам, но е факт.
Да не говорим какви мизерии се виждат тук. Живота изобщо не е толкова спокоен... просто свинщината е ограничена на определни места.
Че то дори като беше повредена алармата в офиса ченгето, което дойде директно влезе с извадено оръжие докато си работех... говори ми ти.
В патрулките всички имат М4 карабини... Добре ли е това, зле ли не знам, но е факт.
Да не говорим какви мизерии се виждат тук. Живота изобщо не е толкова спокоен... просто свинщината е ограничена на определни места.
Последна промяна steeN на 16 Апр 2013, 10:43, променена общо 1 път
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes