любов.....
Модератор: Общи модератори
- ineedmoney
- младши ентусиаст
-
- Кара: на фотосинтеза
Re: любов.....
rado_e30m40b16 написа:Здравейте, колeги. Момичето, с което сме от 4 години и половина реши да се разделим. Аз я обичам страшно много.... а тя ми казва че всичко се е изтъркало и няма смисъл от нищоДайте съвети
разбери ква е причината. Това го е мислила и подготвяла поне половин година гаранция ти давам.
Вариант номер 1 - някъде с нещо си се изложил брутално и просто ти е точила ножа последните месеци като ти е залагала малки капанчета и ти не си ги забелязвал.
Вариант номер 2 - някой й налива в главата глупости и е толкова объкана че прави най-голямата глупост щото й е най-лесно
Вариант номер 3 - някой друг й прави повече евала от теб.
Жените никога не пускат единия клон докато не са хванали другия! Много е гадно така без да очакваш...ти си мислиш че висчко е ок, ще ходим на моренце а-у, а то кво се оказва.

А още по-гадно е когато не ти дадът дори шанс да поправиш грешка. Баси те на убийците дават 2-ри шанс...
Последна промяна ineedmoney на 05 Май 2013, 18:11, променена общо 1 път
- Le Transporteur
- старши ентусиаст
-
rado_e30m40b16 написа:Как да спра да мисля за нея ?
Вероятно така се чувстваш защото ти идва изневиделица, жалко в тоя живот днешно време и за това трябва да си подготвен, не стига другото.
"Башак": ...еее БМВ караш, а ти е скъпо!
- a bmw driver
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: '97, Е36 320i touring
- Мечтае да кара: M5
- Детайли за колата: techno violet metallic
Пич, спри да се оплакваш. Когато губиш нещо незнаеш какво печелиш и обратното. Живота си продължава. Недей да съжаляваш за загубени неща, а гледай напред.
BMW не може да се опише, трябва да се почувства.

- Binev_OuT
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36 323i Touring
- Мечтае да кара: някакво М
Като си караш работата колега.
Ся ти трябва някаква друга жена.Като почнеш да мачкаш нещо чуждо , няма да я забравиш веднага ама ще ти е мнооого по-леко

При мен така стана - зае**ха ме и буквално след 2 дена се появи друга,после трета и после виждаш,че всички са еднакви

На последната след като я хванах в издънка само и пратих един смс - "Пътувай с вятъра

ineedmoney написа:...
Вариант номер 1 ...
Вариант номер 2 ...
Вариант номер 3 ...
В който и да е от вариантите автора няма и грам шанс- я той е заблуден, я каката е проста до безобразие, я новият "клон" е 3 нива по-високо...
Никак- ще мислиш. Намери си занимавка та да мислиш за простотии по-малко.
- rado_e30m40b16
- младши ентусиаст
-
.... едно не разбирам ... завършихме ... почнах работа стягам къща мисля за по сериозни неща и накрая всичко се преебава .... живота ми заминава на кино ..
- krustev
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW Е34 - Сребриста стрела
- Мечтае да кара: BMW Е34
Абе Радо, я дай малко инфо за теб!
Ти на колко години си!? Защото племеницата ми на 12 години задава същите въпроси!!
Защото всички до сега ти говорим как да постъпиш и как да направиш,защото сме патили от това и вече знаем как да реагираме, а ти едно си баба знае, друго си баба бае...
Явно и ти като мен си Тома неверни и докато не си "счупиш главата ама тотаааално" няма да престанеш. При мен това ми струваше 6 години събиране и разделяне.
А терапията ми струваше Е34 + нова мацка на която да не се отдам изцяло!!!
Я малко повече Баста на ситуацията и това е!!!
Ти на колко години си!? Защото племеницата ми на 12 години задава същите въпроси!!
Защото всички до сега ти говорим как да постъпиш и как да направиш,защото сме патили от това и вече знаем как да реагираме, а ти едно си баба знае, друго си баба бае...
Явно и ти като мен си Тома неверни и докато не си "счупиш главата ама тотаааално" няма да престанеш. При мен това ми струваше 6 години събиране и разделяне.
А терапията ми струваше Е34 + нова мацка на която да не се отдам изцяло!!!
Я малко повече Баста на ситуацията и това е!!!
BMW, не е марка или бранд, ТОВА Е НАЧИН НА ЖИВОТ!!!
rado_e30m40b16 написа:.... мисля за по сериозни неща...
Що не почна с това- уплашил си девойчето на което явно още му се е*е здраво и на воля

- ineedmoney
- младши ентусиаст
-
- Кара: на фотосинтеза
rado_e30m40b16 написа:.... едно не разбирам ... завършихме ... почнах работа стягам къща мисля за по сериозни неща и накрая всичко се преебава .... живота ми заминава на кино ..
същата роля я играх и аз точно преди половин година, бяхме стигнали до мебелите, аз събирах пари за пръстен и изведнъж усетих един кол в г*за дето ми стигна до гърлото. Новия й клон се счупи 2 месеца по-късно, ся друг расте около нея ама и той ще замине и така. Като се обади пак след няколко месеца съвсем различен тон ще я посрещне.
Жената от 14 до към 30 е с едно и също интелектуално развитие и мислене.
Последна промяна ineedmoney на 05 Май 2013, 18:40, променена общо 1 път
- krustev
- кандидат ентусиаст
-
Бинев Аут - Бате нямаш си на идея колко си прав в това, което казваш
Мини през Варна да пийнем по една бира и да разсъждаваме над сложната природна грешка наречена жена :Р

- nightdriver
- ентусиаст
-
- Кара: 530da turing
rado_e30m40b16 написа:.... едно не разбирам ... завършихме ... почнах работа стягам къща мисля за по сериозни неща и накрая всичко се преебава .... живота ми заминава на кино ..
...явно тези ,,по-сериозни неща,, са я поуплашили малко , а тя предпочита още да си чурулика , така че това не е твоят човек !
не я тьрси повече !
- rado_e30m40b16
- младши ентусиаст
-
на 23 годи съм тя също е на 23 ... заминавам да утешавам мъка с колеги от форума ... дано от пиенето да ми е по добре .... благодаря за всичко колеги, ще се възползвам от вашите коментари и се надявам да не я потърся ... което предполагам че няма как да стане .. ;(
- krustev
- кандидат ентусиаст
-
Само недей като се напиеш и си пиян като кирка да и звъниш, че това ще я ядоса повече и ще и паднеш в очите много!
- Ivo_Borisov
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 530D
Грешката ти ще е да я потърсиш. Не я търси, остави тя да те търси. Сигурно ти е гадно но това е начина. Отиди, пийни, хвани нещо за вечерта и утре ще си нов човек 

- Convertible
- ентусиаст
-
- Кара: head turner и екзотики
- Детайли за колата: .... `90 E30`08 E61 `08 Z4
ex `00 E39
пич, само едно съветче от мен за тая вечер..
остави си телефона вкъщи

остави си телефона вкъщи

"Всеки истински BMW ентусиаст рано или късно си купува Е30"
и печели награди с него