Цивилни коли с радари

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E46
Мечтае да кара: T-72 само направо и с пълна газ

Re: Цивилни коли с радари

Мнение от gromovich » 06 Май 2013, 22:14

И на мен до сега няколко пъти ми се е случвало радарът да започне да пищи на макс на магистралата. Във всички от случаите по край мен имаше разни скъпи возила и си мисля, че имат инсталирани антирадари.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: s500,w220 ; s420 w140

Мнение от cherepa83 » 07 Май 2013, 0:50

има много скрити в стара загора имаше и голф 3, а тва за стрелкането е вярно,за да засекат пускат радара само при съмнение за нарушение и докато отчете антирадара немоИШ спря :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 5er

Мнение от aero » 07 Май 2013, 2:27

Ни моаъ са запра, радар детектора ми сигнализираше за н'якво събитие, когато видях в канавката тъмно син форд ескорт, с Х-лъчи да ме обстрелва, родната полиция се вълнува от нас :yes: (това след Велико Търново.)
Изображение

Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: любимата ни марка да е първа ;)
Мечтае да кара: римска колесница с М-пакет ;)

Мнение от spower » 07 Май 2013, 11:26

На Витиня на моста след първия тунел едно голямо нанадолнище видях бяла астра без обозначения на Х банд беше пусна си радара като наближих намалих до 115 км/ч, аограничението е 90 заради неравностите няма и знак за радар. Иначе и аз съм с бяла астра и ме пропускат кукерите :)
Плей листа с видеа за ремонт на BMW Х3 F25: :lalala: https://www.youtube.com/playlist?list=P ... A1PWE6WpJt

Потребител
Аватар
Кара: e46 330CI '05
Мечтае да кара: e36 M3

Мнение от chucky » 07 Май 2013, 14:34

Не са само с Астри мобилните радари, виждал съм и червена е36. Иначе са доста интересни с огромни камери на таблата, хич не се виждат :mhihi:

Слави
Аватар

Мнение от © » 07 Май 2013, 14:48

Тези, които могат да снимат в движение до колкото четох били само 15 в БГ и не били на Х банд. Те са опасни вече, а другите също можели да снимат в движение, обаче не били толкова точни или имаше някакъв друг проблем и за това не се използват много в този "режим" :lol:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E61 530d ; E46 330ci convertible
Мечтае да кара: Всичко що е BMW
Детайли за колата: E61 3.0d ++
E46 3.0i ++

Мнение от Biogame » 07 Май 2013, 17:59

В Сливен Астрите които аз знам са 2,една бяла с затъмнени стъкла,но все пак радара се вижда и една червена.
Бялата редовно шари из града,а червената спира по входовете и изходите на града.
:driving: :dunno: :driving:

ентусиаст
Аватар
Кара: Е34 Individual
Мечтае да кара: BMW М5 Е34 Individual
Детайли за колата: една сбъдната мечта

Мнение от ИлХиТо » 09 Май 2013, 11:08

Поради факта, че работата ми е свързана с чести пътувания в цяла Североизточна България, в региона на Разград също се подвизава една цивилна червена астра със затъмнени стъкла която основно е паркирана върху бордюра в съответното населено място и цивилен служител на мвр; в района на Шумен има две чисто бели астри, които също доволно снимат. Засега успявам да се опазя ;) , основно като спазвам ограничението от 50 км/ч в населено място, колкото и да е изнервящо за някои колеги участници в движението 8) .
КОГАТО ФАКТИТЕ ГОВОРЯТ И БОГОВЕТЕ МЪЛЧАТ!

Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: F82 M4

Мнение от devent » 09 Май 2013, 14:58

Имат ли светкавица тези коли? Т.е могат ли да снимат вечер или само на светло?

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 09 Май 2013, 17:13

© написа:Тези, които могат да снимат в движение до колкото четох били само 15 в БГ и не били на Х банд. Те са опасни вече, а другите също можели да снимат в движение, обаче не били толкова точни или имаше някакъв друг проблем и за това не се използват много в този "режим" :lol:

Еми в Пловдив бялата астра :mhihi: може да снима от движение, ще те излъжа на коя честота хваща. Брат ми беше с най-евтината Кобра и му измяка като го снимаха :mhihi: Чак тогава ги видял. Един друг приятел пък същата, в движение го снима. Радара е супер голям на предното табло и се вижда отдалече. Последно ги видях педеразите на единия вход от магистралата към Пловдив. На влизане има камера на 50км/ч, всички намалят и после газ :mhihi: И след "газ" чакат тези с бялата астра :mhihi:
Изображение

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 09 Май 2013, 17:57

антирадарите пищят точно като от полицейски радари заради системите за "мъртви точки" които се слагат в новите коли (излъчвателите са в огледалата) както и от нискокачествени други антирадари около тях.

искаш ли да ти бръмне главата? карай в мъртвите точки на някое по-ново ауди или пред/зад някой човечец с руски или друг боклучав антирадар...
алекс
трабант 601с
разни други возила

Слави
Аватар

Мнение от © » 09 Май 2013, 21:55

Тук покрай пътя има една бензиностанция с обикновено много паркирани коли. Тия със синята астра, паркират между тях и по нищо не може да разбереш, че някой ще снима от там. Пускат радара за 5 сек и си готов. Същото е и с един магазин покрай път с ограничение 50км/ч. Паркират между колите и действат. Обикновено снимките се бавят една седмица, така че тази очаквам да видя дали са ме снимали два пъти в един и същи ден. Първия път не можах да се изправя върху спирачките, че всичко щеше да полети напред, но втори реагирах навреме (мисля си) :mhihi:

ентусиаст
Аватар
Кара: Е34 Individual
Мечтае да кара: BMW М5 Е34 Individual
Детайли за колата: една сбъдната мечта

Мнение от ИлХиТо » 10 Май 2013, 15:07

devent написа:Имат ли светкавица тези коли? Т.е. могат ли да снимат вечер или само на светло?

Мисля си че могат да снимат и вечер - обосновавам се защо: Миналото лято магистрала Хемус в участъка Варна -Шумен бе затворена цяло лято :evil: , и една вечер пътувам към Варна, тъмно и отдалеч забелязвам автомобил с пуснати аварийни и по презумпция намалявам, и в момента в който подминавам автомобила (черен голф 3 цивилен) вътре униформен със камера, седнал на пасажерското място, та именно за това си мисля че има и такива които снимат и по-тъмно ;) .
КОГАТО ФАКТИТЕ ГОВОРЯТ И БОГОВЕТЕ МЪЛЧАТ!

Изображение

ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: E60 М5 Еisenmann RACE exhaust

Мнение от А.Марчев » 10 Май 2013, 19:16

rindi написа:При нас в Габрово залагат Форд Ескорт очукан отвсякаде, без надписи, но явно им свиди за фолио и радара се вижда доста добре! :mrgreen:

Освен Форд-а дочух от приятел ( баща му е ченге ), че имало и едно Пежо 306 бяло... но дали е вярно не знам. :paranoid:
Изображение

Предишна

Назад към Извън Темата