Цивилни коли с радари
Модератор: Общи модератори
29 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- gromovich
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46
- Мечтае да кара: T-72 само направо и с пълна газ
Re: Цивилни коли с радари
И на мен до сега няколко пъти ми се е случвало радарът да започне да пищи на макс на магистралата. Във всички от случаите по край мен имаше разни скъпи возила и си мисля, че имат инсталирани антирадари.
има много скрити в стара загора имаше и голф 3, а тва за стрелкането е вярно,за да засекат пускат радара само при съмнение за нарушение и докато отчете антирадара немоИШ спря 

Ни моаъ са запра, радар детектора ми сигнализираше за н'якво събитие, когато видях в канавката тъмно син форд ескорт, с Х-лъчи да ме обстрелва, родната полиция се вълнува от нас
(това след Велико Търново.)

- spower
- старши ентусиаст
-
- Кара: любимата ни марка да е първа ;)
- Мечтае да кара: римска колесница с М-пакет ;)
На Витиня на моста след първия тунел едно голямо нанадолнище видях бяла астра без обозначения на Х банд беше пусна си радара като наближих намалих до 115 км/ч, аограничението е 90 заради неравностите няма и знак за радар. Иначе и аз съм с бяла астра и ме пропускат кукерите 

Плей листа с видеа за ремонт на BMW Х3 F25:
https://www.youtube.com/playlist?list=P ... A1PWE6WpJt

- chucky
- Потребител
-
- Кара: e46 330CI '05
- Мечтае да кара: e36 M3
Не са само с Астри мобилните радари, виждал съм и червена е36. Иначе са доста интересни с огромни камери на таблата, хич не се виждат 

Тези, които могат да снимат в движение до колкото четох били само 15 в БГ и не били на Х банд. Те са опасни вече, а другите също можели да снимат в движение, обаче не били толкова точни или имаше някакъв друг проблем и за това не се използват много в този "режим" 

- Biogame
- старши ентусиаст
-
- Кара: E61 530d ; E46 330ci convertible
- Мечтае да кара: Всичко що е BMW
- Детайли за колата: E61 3.0d ++
E46 3.0i ++
В Сливен Астрите които аз знам са 2,една бяла с затъмнени стъкла,но все пак радара се вижда и една червена.
Бялата редовно шари из града,а червената спира по входовете и изходите на града.
Бялата редовно шари из града,а червената спира по входовете и изходите на града.

- ИлХиТо
- ентусиаст
-
- Кара: Е34 Individual
- Мечтае да кара: BMW М5 Е34 Individual
- Детайли за колата: една сбъдната мечта
Поради факта, че работата ми е свързана с чести пътувания в цяла Североизточна България, в региона на Разград също се подвизава една цивилна червена астра със затъмнени стъкла която основно е паркирана върху бордюра в съответното населено място и цивилен служител на мвр; в района на Шумен има две чисто бели астри, които също доволно снимат. Засега успявам да се опазя
, основно като спазвам ограничението от 50 км/ч в населено място, колкото и да е изнервящо за някои колеги участници в движението
.

- devent
- младши ентусиаст
-
- Кара: F82 M4
Имат ли светкавица тези коли? Т.е могат ли да снимат вечер или само на светло?
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
© написа:Тези, които могат да снимат в движение до колкото четох били само 15 в БГ и не били на Х банд. Те са опасни вече, а другите също можели да снимат в движение, обаче не били толкова точни или имаше някакъв друг проблем и за това не се използват много в този "режим"
Еми в Пловдив бялата астра

антирадарите пищят точно като от полицейски радари заради системите за "мъртви точки" които се слагат в новите коли (излъчвателите са в огледалата) както и от нискокачествени други антирадари около тях.
искаш ли да ти бръмне главата? карай в мъртвите точки на някое по-ново ауди или пред/зад някой човечец с руски или друг боклучав антирадар...
искаш ли да ти бръмне главата? карай в мъртвите точки на някое по-ново ауди или пред/зад някой човечец с руски или друг боклучав антирадар...
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
Тук покрай пътя има една бензиностанция с обикновено много паркирани коли. Тия със синята астра, паркират между тях и по нищо не може да разбереш, че някой ще снима от там. Пускат радара за 5 сек и си готов. Същото е и с един магазин покрай път с ограничение 50км/ч. Паркират между колите и действат. Обикновено снимките се бавят една седмица, така че тази очаквам да видя дали са ме снимали два пъти в един и същи ден. Първия път не можах да се изправя върху спирачките, че всичко щеше да полети напред, но втори реагирах навреме (мисля си) 

- ИлХиТо
- ентусиаст
-
- Кара: Е34 Individual
- Мечтае да кара: BMW М5 Е34 Individual
- Детайли за колата: една сбъдната мечта
devent написа:Имат ли светкавица тези коли? Т.е. могат ли да снимат вечер или само на светло?
Мисля си че могат да снимат и вечер - обосновавам се защо: Миналото лято магистрала Хемус в участъка Варна -Шумен бе затворена цяло лято

- А.Марчев
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: E60 М5 Еisenmann RACE exhaust
rindi написа:При нас в Габрово залагат Форд Ескорт очукан отвсякаде, без надписи, но явно им свиди за фолио и радара се вижда доста добре!
Освен Форд-а дочух от приятел ( баща му е ченге ), че имало и едно Пежо 306 бяло... но дали е вярно не знам.

29 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2