Камери по магистрала Тракия

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Re: Камери по магистрала Тракия

Мнение от bmw2012 » 12 Юни 2013, 12:28

Е.Димитров написа:
bmw2012 написа:
Е.Димитров написа:
bmw2012 написа:На новия участък няма камери. София - Бургас са - мотела на Ихтиман, ОМВ преди Пазарджик (86км маи), хепито на Пловдив и ромпетрола преди Бургас ;)

И ШЕЛ Пазарджик

Сериозно ли колега? Пътувам много често и не съм видял и чул да има камера там, пък и честитка нямам :conf:

Боже,да не се бъркам,но там има и в двете посоки,сега чак се замислих...да,мисля че имаше и в двете посоки,както и на шела на входа и изхода за пловдив на магистралата...

Мисля че се бъркаш, специално шела на пазарджик съм 99% сигурен че няма, а този на пловдив си е направо на хепи и в двете посоки има камери

старши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: F32 M4

Мнение от ((:BuKcu:)) » 12 Юни 2013, 12:37

На Пазарджик няма, има на моста на Мотела на Ихтиман, по новия участък също няма, но има камера в едно от 2-те села след Петолъчката, само че не знам кое точно беше......

EDIT Селото е с. Венец
Последна промяна ((:BuKcu:)) на 12 Юни 2013, 12:58, променена общо 1 път

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от bmw2012 » 12 Юни 2013, 12:43

ОМВ преди пазарджик отляво има 1000% дали работи незнам, в селата няма.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Kris » 12 Юни 2013, 14:12

((:BuKcu:)) написа:На Пазарджик няма, има на моста на Мотела на Ихтиман, по новия участък също няма, но има камера в едно от 2-те села след Петолъчката, само че не знам кое точно беше......

EDIT Селото е с. Венец

Там май вече няма, но пък на изхода (при зеления камион) на с. Зимница посока петолъчката редовно седи патрулка с мобилна камера.

https://maps.google.com/maps?hl=bg&ll=4 ... 8,,0,11.33

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Doberman_vas » 12 Юни 2013, 17:19

добре де, до 2 седмици пускат магистралата, при средна скорост 140 за 3 часа сте на морето.
дреме ви дали има камери или не :dunno:
Ще ви отвеем с дизелите ей! Ако не ви отвеем, ще ви опушим, така че да ни запомните.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: малки котета на задната седалка
Мечтае да кара: по-леко
Детайли за колата: Черна скрап

Мнение от deyan-enchev » 12 Юни 2013, 17:24

Последните 2 месеца ми се наложи ДОСТА пъти да минавам по Тракия и хора каращи с 140 има доста рядко.
Повечето си перкат със 100-110, и едва 5% карат с над тая скорост.
Understeer is when you hit the wall with the front of the car. Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower is how fast you hit the wall. Torque is how far you take the wall with you. Spoilers and bodykits are how much of a mess you leave on the wall. Rollcages and windownets are how much of the wall you take with you.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Kris » 12 Юни 2013, 17:54

deyan-enchev написа:Последните 2 месеца ми се наложи ДОСТА пъти да минавам по Тракия и хора каращи с 140 има доста рядко.

Еми ако се дигне горивото още малко и с 90 ще започнат да карат. Аз също напоследък доста карах по магистралата и като си пусна темпомата на 140км/ч и сигурно за целия път да ме изпреварят около 5 коли.

Аватар

Мнение от Хаос » 12 Юни 2013, 18:33

deyan-enchev написа:Последните 2 месеца ми се наложи ДОСТА пъти да минавам по Тракия и хора каращи с 140 има доста рядко.

аз правя към 5000 магистрални км на месец, потвърждавам
АДМИНИТЕ ДА МЕ БАННАТ ПЕРМАНЕНТНО!!!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: малки котета на задната седалка
Мечтае да кара: по-леко
Детайли за колата: Черна скрап

Мнение от deyan-enchev » 12 Юни 2013, 18:34

Цената на горивата определено е един от главните фактори обуславящи това.
Но забелязвам и повишен % на дефектирали коли стоящи в аварийната лента ... доходите на хората са намалели за разлика от разходите ... жалко.
Understeer is when you hit the wall with the front of the car. Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower is how fast you hit the wall. Torque is how far you take the wall with you. Spoilers and bodykits are how much of a mess you leave on the wall. Rollcages and windownets are how much of the wall you take with you.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е39
Мечтае да кара: Е92

Мнение от bam-bam » 12 Юни 2013, 19:26

По данни на хората правещи файловете с предупреждения по Тракия камерите са 4 на 140(Ихтиман,Пазарджик омв-то и Пловдив 2те,една на 90 преди Бургас.
Изображение

Предишна

Назад към Извън Темата