Каско в Армеец - За или Против?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Re: Каско в Армеец - За или Против?

Мнение от bum_bum » 14 Юни 2013, 12:35

audi_rulzzz написа:
bum_bum написа:
Докато благодарен бивш колега от форума ми надра цялата кола.

Без да искам да се заяждам с теб... но това е доста смело твърдение.... можеш ли да го докажеш ?

Ще спиш ли по-добре ако го направя? Няма смисъл това да го дискутираме в темата.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от sivkotarak » 14 Юни 2013, 12:42

Колега само добри думи имам за Армеец. Преди години на 34-ката ми нещо ми беше гръмнала сачма и я карах на реплика 19-ка джанта с 255/30/19 ПРЕДНИ, отзад нямам спомен какви бяха. Съответно после бях абониран на аварийки след всяка дупка. Армеец най-чинно си ми платиха ВСИЧКИ джанти една по една при това цената си беше като за истинските - не репликите с които карах. Никога не съм имал проблеми с тях, но не знам дали още изплащат и джанти.

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2

кандидат ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 3.2i CSL '03

Мнение от Дидо85 » 14 Юни 2013, 13:04

tnikolov написа:Т.е. колеги да разбирам, че никой от вас не е правил щета, за която да е бил виновен по ЗДП и да е бил застрахован в армеец? Примерно леко чукване с друга кола при неправилно изпреварване?

Това си го покрива каското и нямаш проблем.

ентусиаст
Аватар
Кара: VOLVO XC60 2016 Feiclift D3

Мнение от Демирев » 14 Юни 2013, 13:17

tnikolov написа:Т.е. колеги да разбирам, че никой от вас не е правил щета, за която да е бил виновен по ЗДП и да е бил застрахован в армеец? Примерно леко чукване с друга кола при неправилно изпреварване?

Плащат си всичко, ако имаш протокола и акта от КАТ и им ги връчиш на Армеец.
Няма значение че си виновен при пълно каско - само трябва да видят че в акта не е писано че си употребил алкохол или наркотични вещества.

Ако няма употреба на алкохол или наркотици в акта ти за нарушение и им връчиш протокола и поне едно парче от счупената ти част - носиш парчето от счупената броня или врата и го снимат с протокола и си изплащат всичко в 20 дневен срок.

Ако нямаш нито едно счуно парче в теб се връщаш на мястото на птп-то и търсиш някакво парче от счупената част - иначе няма пари и стотинка!
Borymeckata написа:БМВ къща разваля... Момата е казала: "Или аз, или желазарията!"

Старши ентусиаст
Аватар
Кара: F11 535d, E84 2.3d

Мнение от vld » 14 Юни 2013, 13:27

Гледам че доста хора дават мнение че нямало грижи и че плащали, истината е , че повечето неплащат при кражба по новите коли , става въпрос за Е90 Е60 нагоре Е70 и тн.
Плащат ама друг път....
Премиите са високи, нарочно за да те откажат.
Мой познат брокер ми е казвал, че в сегашната ситуация е по добре да се застраховаш към новонастъпва за нашия пазар компании, защото докато са нови, градят име и не си позволяват да не плащат, колко е вярно нензм, но не са един или двама хората които познавам с НЕ платени откраднати Х5ци и Е90ки от булинс, от армеец, от левинс...
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E39 525dA
Мечтае да кара: BMW E39 M5

Мнение от audi_rulzzz » 14 Юни 2013, 17:39

Демирев написа:

Няма значение че си виновен при пълно каско - само трябва да видят че в акта не е писано че си употребил алкохол или наркотични вещества.

Ако няма употреба на алкохол или наркотици в акта ти за нарушение и им връчиш протокола и поне едно парче от счупената ти част - носиш парчето от счупената броня или врата и го снимат с протокола и си изплащат всичко в 20 дневен срок.

Ако нямаш нито едно счуно парче в теб се връщаш на мястото на птп-то и търсиш някакво парче от счупената част - иначе няма пари и стотинка!

Това е най голямата тъпотия която можеше да напишеш.
Има ли протокол от КАТ го боли кура дали има парчета или не.Даже се хващам на бас,че не му трябват.А като му откажат щетата и като се срещнат в съда,хем ще му платят щетата,хем пропуснатите ползи,хем разходите в съда

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 14 Юни 2013, 17:43

audi_rulzzz написа:
Демирев написа:

Има ли протокол от КАТ го боли кура дали има парчета или не.Даже се хващам на бас,че не му трябват.А като му откажат щетата и като се срещнат в съда,хем ще му платят щетата,хем пропуснатите ползи,хем разходите в съда

Това е така за кражбите,като ти чорнат навигацията,и 20 протокола че и от ДАНС да имаш-не плащат

младши ентусиаст
Аватар
Кара: F34 320d
Мечтае да кара: G32
Детайли за колата: 320d GT B47

Мнение от mistyrain » 14 Юни 2013, 18:07

Аз както казах в поста си още на първата страница направих ПТП, имах акт, виновен, извън софия. Нали се сещате че никой не му дреме за чарколяк. Всичко ми платиха. По миналта година описах драскотини и щети по цялата кола и ми изплатиха пари точно за цялостно пребоядисане. Тази година описах щета по бронята, капака бъбреци, отделно други драскотини по вратите - парите дето ми платиха ми покриха целия ремонт. Тук говоря за армеец, и аз лично съм адски доволен. Но вече старичка мойта и на доста по-малко я оцениха последния път.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E39 525dA
Мечтае да кара: BMW E39 M5

Мнение от audi_rulzzz » 14 Юни 2013, 18:34

Е.Димитров написа:
audi_rulzzz написа:
Демирев написа:

Това е така за кражбите,като ти чорнат навигацията,и 20 протокола че и от ДАНС да имаш-не плащат

Чакай сега... къде видя да говорим за Навигация?Говорим за кражба на цялото МПС и за ПТП с протокол от КАТ

ентусиаст
Аватар
Кара: E46 320Cd. `04 Kawasaki z1000 `11

Мнение от Maxmadness » 14 Юни 2013, 19:39

На мой приятел му откраднаха Е46 фейслифт седан 320д без никакви екстри гола като пушка,и още не са му платили,за Армеец става въпрос...мотат го,измислят си някакви причини и момчето чака ли чака и нищо не се случва.....
"The Lion does not need the whole world to fear him, only those nearest where he roams"
A.J DARKHOLME

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: ....318is

Мнение от Ivo318is » 14 Юни 2013, 19:57

Твърдо против! :nono: На мой познат му откраднаха колата и тия мизерници отказаха да я платят!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Всичко що е BMW , баничарки
Мечтае да кара: M1

Мнение от laviatan » 14 Юни 2013, 20:20

Е извода е къде да се ориентираме тогава?
AUTO MOTOR PARTS GROUP LTD
Фирмата е специализирана за марката BMW .
ПОРЪЧКА НА ОЕМ ЧАСТИ ОТ БМВ ГРУП. ГОЛЯМА НАЛИЧНОСТ НА СКЛАД.
КАЧЕСТВО, КОРЕКТНОСТ, БЪРЗИНА - ВСИЧКО ЗА БМВ НА ЕДНО МЯСТО !

Обекти: Магазин и склад - София ул. Антим I 61 / склад ул. Антим I 63
ОБЯВИ В БМВ ФОРУМ : ЛИНК 1 / ЛИНК 2
Проверка история автомобил: http://www.automotorpartsgroup.bg/
Тел.: 0700 70 775
Facebook: https://www.facebook.com/AutoMotorPartsGroupLTD
E-mail: sales@automotorpartsgroup.bg
Понеделник - Петък от 9,30-17,30 часа / Събота от 10,00-14,00 часа

ентусиаст
Аватар
Кара: VOLVO XC60 2016 Feiclift D3

Мнение от Демирев » 14 Юни 2013, 20:32

Maximilian-E46 написа:На мой приятел му откраднаха Е46 фейслифт седан 320д без никакви екстри гола като пушка,и още не са му платили,за Армеец става въпрос...мотат го,измислят си някакви причини и момчето чака ли чака и нищо не се случва.....

Колко време мина от кражбата?
Borymeckata написа:БМВ къща разваля... Момата е казала: "Или аз, или желазарията!"

ентусиаст
Аватар
Кара: E46 320Cd. `04 Kawasaki z1000 `11

Мнение от Maxmadness » 15 Юни 2013, 0:20

Демирев написа:
Maximilian-E46 написа:На мой приятел му откраднаха Е46 фейслифт седан 320д без никакви екстри гола като пушка,и още не са му платили,за Армеец става въпрос...мотат го,измислят си някакви причини и момчето чака ли чака и нищо не се случва.....

Колко време мина от кражбата?

Много колега...3-4 месеца и още няма никакъв резултат,само го разиграват..
"The Lion does not need the whole world to fear him, only those nearest where he roams"
A.J DARKHOLME

младши ентусиаст
Аватар
Кара: го по тъч линията на живота..

Мнение от M3 E92 » 15 Юни 2013, 2:39

Онзи ден подновено каско за Х6 - 6000лв. - цената е така висока заради многобройните кражби в интервала октомври-февруари, а миналата година мисля, че застрахователната премия беше около 3500лв. Също така ти монтират и GPS тракер, а преди година беше монтиран и имобилайзер :yes: При липсата на GPS/имобилайзер ти отказват изплащането при кражба ;)
Единичката е застрахована в Армеец и досега не са отказвали да изплащат щети, като автомобилът винаги е бил ремонтиран в официален сервиз :yes:

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата