погледнете хората какво правят

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Yojimbo » 07 Юни 2006, 17:55

Комунизъм, капитализъм, демокрация....дрън-дрън и т.н. , всяко нещо с времето си, после отминава и остава в историята/истерията/. Важно е как сме я карали междувременно, а ние май никак не я караме добре работата.

:OT: Аве френдове ние нямаме ли си достатъчно главоболия с хубавите ни колици, че сме тръгнали и политиката да оправяме :?: :!: :?:
Колкото повече, толкова повече.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: по диагонал
Мечтае да кара: E9 CSL
Детайли за колата: 2979 cc

Мнение от Radichev » 07 Юни 2006, 18:15

Еми като сме глупаци и сами не можем да се оправим, 6те гледаме от трибуната. Отидете в Сърбия да видите тия :censored: , колко са добре, а оня ден ги бяха зарили с бомби. Отидете в Хърватска да видите как народа си издърпа страната. Сами сме си виновни. Аз за това си го харесвам БМВ-то, за6тото сме коректни един към друг и си вървим все напред(с вратите :mhihi: ).
Може и да не умреш богат, но дали ще умреш пич зависи само от теб !

Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: сребърна звезда
Мечтае да кара: RAUH

Мнение от kiko » 07 Юни 2006, 19:18

а кое е въпросно селце?? на местните сигурно любимата реклама е кажи баба тенкю :mhihi:

ентусиаст
Аватар

Мнение от evans » 08 Юни 2006, 0:01

Няма майтап,имам една роднина, която има къща в едно село до Търговище,а вие знаете там каква е трагедия,няма бачкане и хората мрат от глад.Преди няколко години идва един бизнесмен и предлага на хората да им изкупи земите,един декър замеделска земя за едно шише олио и един килограм ориз, хората се избиват да си дават земите. :roll: :roll: :roll:

Фюрера
Аватар

Мнение от sieg » 08 Юни 2006, 9:42

Radichev написа:Еми като сме глупаци и сами не можем да се оправим, 6те гледаме от трибуната. Отидете в Сърбия да видите тия :censored: , колко са добре, а оня ден ги бяха зарили с бомби. Отидете в Хърватска да видите как народа си издърпа страната. Сами сме си виновни. Аз за това си го харесвам БМВ-то, за6тото сме коректни един към друг и си вървим все напред(с вратите :mhihi: ).

Защо ли изброи все държави, в които народа е откровено националистически настроен?
Още Ерих Хофер(англичанин) е написал, че когато е необходим икономически скок в развитието на една държава, национализма е удобен инструмент. И това е казано точно след Втората световна война!

Малката чичка
Малката чичка
Аватар

Мнение от naskoksan » 08 Юни 2006, 10:22

ми няма проблеми бе да дойдат
и други да купят и повечко пари да
вложат както искат да ги нарекат
после прайм една национализация
и кой от къде е!!! :mhihi:
Изображение
Stick 'em up PUNK, it's da Fun Lovin' Criminal
Изображение
www.evoksis.bg

Фюрера
Аватар

Мнение от sieg » 08 Юни 2006, 11:53

naskoksan написа:ми няма проблеми бе да дойдат
и други да купят и повечко пари да
вложат както искат да ги нарекат
после прайм една национализация
и кой от къде е!!! :mhihi:

то това звучи смешно, но не е и никак не глупаво...
национализацията е законен инструмент на всяка икономика, един приятел писа дипломна работа по тези въпроси...

Предишна

Назад към Извън Темата