Магистрала Тракия ?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Re: Магистрала Тракия ?

Мнение от acho.rs » 06 Юли 2013, 19:25

meha написа:
Kris написа:имайте само едно на ум че се събират около 180км без бензиностанция

ще има напикаване :mhihi:

Добре че съм с десняк, като слизам да пикам , да не пресичам :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 06 Юли 2013, 22:21

acho.rs написа:
meha написа:
Kris написа:имайте само едно на ум че се събират около 180км без бензиностанция

ще има напикаване :mhihi:

Добре че съм с десняк, като слизам да пикам , да не пресичам :mhihi:

Добре че има магистрала,че да имаш шанс да отминеш някоя друга кола :mhihi:
Шегувам се разбира се,обзалагам се че хората с десни волани спазват най-много правилата :mhihi:

Преди малко по телевизията съобщиха че май магистралата ,новата отсечка ,няма да бъде отворена на 15 юли...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Комбайн
Мечтае да кара: Фадрома

Мнение от ukelichko » 07 Юли 2013, 11:12

Няма ли да я отворят на 15-ти? Да се шибат тогава. Да я отворят зимата да им е..а майката. Нали била готова и трябвало само държавната приемателна комисия да я приеме. Ми да я приема, че половината сезон за море мина. Или на разните тъпи тлъсти изпотени бюрократчета, дето са преяли с пикантни кюфтета и все им е жега и не обичат да ходят на море, защото там е топло, не им дреме и хич не си дават зор.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Мнение от acho.rs » 07 Юли 2013, 11:16

това в случай, че има нанадолнище да се засиля и съм спрял климатика :mhihi:
Няма ли да я отворят на 15-ти? Да се шибат тогава. Да я отворят зимата да им е..а майката. Нали била готова и трябвало само държавната приемателна комисия да я приеме. Ми да я приема, че половината сезон за море мина. Или на разните тъпи тлъсти изпотени бюрократчета, дето са преяли с пикантни кюфтета и все им е жега и не обичат да ходят на море, защото там е топло, не им дреме и хич не си дават зор.

не знам , но както казват, че няма бензиностанция - те реално имат ли право да я пуснат при положение, че няма бенз. през 80км :roll:
БМВПоверАЦМ ще трябва да зарежда тубите с бензин в багажника :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Е.Димитров » 07 Юли 2013, 13:30

acho.rs написа:

това в случай, че има нанадолнище да се засиля и съм спрял климатика :mhihi:

не знам , но както казват, че няма бензиностанция - те реално имат ли право да я пуснат при положение, че няма бенз. през 80км :roll:
БМВПоверАЦМ ще трябва да зарежда тубите с бензин в багажника :mhihi:

Tака е,четох някъде че трябвало да има бензиностанции през 50-80 километра,иначе не вярвам да не има кандидати да пльоснат бензиностанция на този участък,но май сега се водят зад кулисни преговори кой колко ще даде повече,както е нормално във всяка сфера на бизнеса у нас.
Друго което ми прави впечатление,значи гледам някакви хора опънали сергии с плодове и зеленчуци на стария път и псуват че не им върви,щото имало много такива като тях на това място,ми малко акъл и предприемчивост се иска,аз ако продавах подобни артикули,щях да се занеса посредата на новият участък с 2-3 химически кенефа (много са гадни,ама...) ,караванка с кафенце,това онова и няколко сергии със плодове и зеленчуци и щави докато е лято и не са се нанесли хиените...ама...

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: Сърф
Детайли за колата: Немски кон

Мнение от Top Gun Maverick » 07 Юли 2013, 17:01

Ачо, спокойно бе, тя може и 9 да гори. :mhihi:
Иначе за задължителните бензиностанции, това няма да стане скоро. Миналият ден по БГ радио имаше дискусия "за или против химическите тоалетни на новите участъци" и една се обади за против, че имала земя, ама никой не искал да я купува за бензиностанция защото им се струвала скъпа. :mhihi:
Та щом ще диплят тези "тоалетни" за следващите няколко години, изобщо не чакайте скоро бензиностанции. Казаха май, че бензиностанции ще има чак след 2-3 години. То вижте колко ГОДИНИ е отворен участъка Карнобат-Бургас и няма нито една, ние за новия се точим. :mhihi:
Аз лично се надявам да я отворят по-скоро, да стане платена, което пък ще ги задължи алтернативния път Сливен-Айтос-Бургас да е в перфектно състояние и да си карам по старите отсечки. :mhihi:
In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач. :mhihi:
I feel the need, the need for speed.

ентусиаст
Аватар
Кара: VOLVO XC60 2016 Feiclift D3

Мнение от Демирев » 07 Юли 2013, 18:05

Вие гледайте да не стане доп.платена с бариера която се вдига срещу билетче от 5 лв. за кола до 2.5т. - бус 15 лв. и 50 лв. камион :|
Borymeckata написа:БМВ къща разваля... Момата е казала: "Или аз, или желазарията!"

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Е.Димитров » 07 Юли 2013, 18:35

Демирев написа:Вие гледайте да не стане доп.платена с бариера която се вдига срещу билетче от 5 лв. за кола до 2.5т. - бус 15 лв. и 50 лв. камион :|

2015 е залегнало в плановете магистралите да станат с ТОЛ такси,така че радвайте се докато е само с винетки :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW ///E36

Мнение от don_gori » 07 Юли 2013, 19:06

Някой да каже къде горе долу има Шел в отсечката Стара Загора - Бургас ?

Потребител
Аватар
Кара: F31 318d

Мнение от Djundjurov » 07 Юли 2013, 19:19

По магистралата от Стара Загора до Бургас няма никъде Шел. Шел има по стария път в с.Александрово мисля че беше. Малко преди петолъчката се пада :)

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: тази
Мечтае да кара: онази

Мнение от Stoqnov_1979 » 07 Юли 2013, 20:12

don_gori написа:Някой да каже къде горе долу има Шел в отсечката Стара Загора - Бургас ?

Преди Петолъчката!

Потребител
Аватар

Мнение от bmw_power_x5 » 07 Юли 2013, 20:20

А някой може ли да каже, къде е последната безнзиностанция на магистралата, преди да започне новата отсечка посока Бъургас.И на колко километра се пада следващата, пак на магистралата след новата отечка ?

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Е.Димитров » 07 Юли 2013, 21:01

bmw_power_x5 написа:А някой може ли да каже, къде е последната безнзиностанция на магистралата, преди да започне новата отсечка посока Бъургас.И на колко километра се пада следващата, пак на магистралата след новата отечка ?

На предишната страница мисля пишеше,последната е преди чирпан и след това 150 километра до петолъчката...
Абе вие да нямате по 20 литра резервоари,един резервоар стига за около 600-700 километра,газ мисля че 40 литра ще ти стигнат до бургас ако не настъпваш.

Потребител
Аватар

Мнение от bmw_power_x5 » 07 Юли 2013, 21:04

Не колега, не резервоарите, а Газовите Бутилки са ни по 20-30 литра :mhihi:

Аватар

Мнение от F3P » 07 Юли 2013, 21:09

bmw_power_x5 написа:Не колега, не резервоарите, а Газовите Бутилки са ни по 20-30 литра :mhihi:

Тогава питай за газостанция- какво те вълнува къде продават бензин :?: Баси, сякаш ще фалирате ако карате 50км. на бензин... Или пък нямате толкова бензин в резервоарите :banghead:
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата