Магистрала Тракия ?
Модератор: Общи модератори
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
Re: Магистрала Тракия ?
meha написа:Kris написа:имайте само едно на ум че се събират около 180км без бензиностанция
ще има напикаване
Добре че съм с десняк, като слизам да пикам , да не пресичам

- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
acho.rs написа:meha написа:Kris написа:имайте само едно на ум че се събират около 180км без бензиностанция
ще има напикаване
Добре че съм с десняк, като слизам да пикам , да не пресичам
Добре че има магистрала,че да имаш шанс да отминеш някоя друга кола

Шегувам се разбира се,обзалагам се че хората с десни волани спазват най-много правилата

Преди малко по телевизията съобщиха че май магистралата ,новата отсечка ,няма да бъде отворена на 15 юли...
- ukelichko
- младши ентусиаст
-
- Кара: Комбайн
- Мечтае да кара: Фадрома
Няма ли да я отворят на 15-ти? Да се шибат тогава. Да я отворят зимата да им е..а майката. Нали била готова и трябвало само държавната приемателна комисия да я приеме. Ми да я приема, че половината сезон за море мина. Или на разните тъпи тлъсти изпотени бюрократчета, дето са преяли с пикантни кюфтета и все им е жега и не обичат да ходят на море, защото там е топло, не им дреме и хич не си дават зор.
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
Добре че има магистрала,че да имаш шанс да отминеш някоя друга кола![]()
това в случай, че има нанадолнище да се засиля и съм спрял климатика

Няма ли да я отворят на 15-ти? Да се шибат тогава. Да я отворят зимата да им е..а майката. Нали била готова и трябвало само държавната приемателна комисия да я приеме. Ми да я приема, че половината сезон за море мина. Или на разните тъпи тлъсти изпотени бюрократчета, дето са преяли с пикантни кюфтета и все им е жега и не обичат да ходят на море, защото там е топло, не им дреме и хич не си дават зор.
не знам , но както казват, че няма бензиностанция - те реално имат ли право да я пуснат при положение, че няма бенз. през 80км

БМВПоверАЦМ ще трябва да зарежда тубите с бензин в багажника

- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
acho.rs написа:Добре че има магистрала,че да имаш шанс да отминеш някоя друга кола![]()
това в случай, че има нанадолнище да се засиля и съм спрял климатикаНяма ли да я отворят на 15-ти? Да се шибат тогава. Да я отворят зимата да им е..а майката. Нали била готова и трябвало само държавната приемателна комисия да я приеме. Ми да я приема, че половината сезон за море мина. Или на разните тъпи тлъсти изпотени бюрократчета, дето са преяли с пикантни кюфтета и все им е жега и не обичат да ходят на море, защото там е топло, не им дреме и хич не си дават зор.
не знам , но както казват, че няма бензиностанция - те реално имат ли право да я пуснат при положение, че няма бенз. през 80км![]()
БМВПоверАЦМ ще трябва да зарежда тубите с бензин в багажника
Tака е,четох някъде че трябвало да има бензиностанции през 50-80 километра,иначе не вярвам да не има кандидати да пльоснат бензиностанция на този участък,но май сега се водят зад кулисни преговори кой колко ще даде повече,както е нормално във всяка сфера на бизнеса у нас.
Друго което ми прави впечатление,значи гледам някакви хора опънали сергии с плодове и зеленчуци на стария път и псуват че не им върви,щото имало много такива като тях на това място,ми малко акъл и предприемчивост се иска,аз ако продавах подобни артикули,щях да се занеса посредата на новият участък с 2-3 химически кенефа (много са гадни,ама...) ,караванка с кафенце,това онова и няколко сергии със плодове и зеленчуци и щави докато е лято и не са се нанесли хиените...ама...
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: Сърф
- Детайли за колата: Немски кон
Ачо, спокойно бе, тя може и 9 да гори.
Иначе за задължителните бензиностанции, това няма да стане скоро. Миналият ден по БГ радио имаше дискусия "за или против химическите тоалетни на новите участъци" и една се обади за против, че имала земя, ама никой не искал да я купува за бензиностанция защото им се струвала скъпа.
Та щом ще диплят тези "тоалетни" за следващите няколко години, изобщо не чакайте скоро бензиностанции. Казаха май, че бензиностанции ще има чак след 2-3 години. То вижте колко ГОДИНИ е отворен участъка Карнобат-Бургас и няма нито една, ние за новия се точим.
Аз лично се надявам да я отворят по-скоро, да стане платена, което пък ще ги задължи алтернативния път Сливен-Айтос-Бургас да е в перфектно състояние и да си карам по старите отсечки.

Иначе за задължителните бензиностанции, това няма да стане скоро. Миналият ден по БГ радио имаше дискусия "за или против химическите тоалетни на новите участъци" и една се обади за против, че имала земя, ама никой не искал да я купува за бензиностанция защото им се струвала скъпа.

Та щом ще диплят тези "тоалетни" за следващите няколко години, изобщо не чакайте скоро бензиностанции. Казаха май, че бензиностанции ще има чак след 2-3 години. То вижте колко ГОДИНИ е отворен участъка Карнобат-Бургас и няма нито една, ние за новия се точим.

Аз лично се надявам да я отворят по-скоро, да стане платена, което пък ще ги задължи алтернативния път Сливен-Айтос-Бургас да е в перфектно състояние и да си карам по старите отсечки.

In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.
I feel the need, the need for speed.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.

I feel the need, the need for speed.
- Демирев
- ентусиаст
-
- Кара: VOLVO XC60 2016 Feiclift D3
Вие гледайте да не стане доп.платена с бариера която се вдига срещу билетче от 5 лв. за кола до 2.5т. - бус 15 лв. и 50 лв. камион 

Borymeckata написа:БМВ къща разваля... Момата е казала: "Или аз, или желазарията!"
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
Демирев написа:Вие гледайте да не стане доп.платена с бариера която се вдига срещу билетче от 5 лв. за кола до 2.5т. - бус 15 лв. и 50 лв. камион
2015 е залегнало в плановете магистралите да станат с ТОЛ такси,така че радвайте се докато е само с винетки

- Djundjurov
- Потребител
-
- Кара: F31 318d
По магистралата от Стара Загора до Бургас няма никъде Шел. Шел има по стария път в с.Александрово мисля че беше. Малко преди петолъчката се пада 

- Stoqnov_1979
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: тази
- Мечтае да кара: онази
don_gori написа:Някой да каже къде горе долу има Шел в отсечката Стара Загора - Бургас ?
Преди Петолъчката!
- bmw_power_x5
- Потребител
-
А някой може ли да каже, къде е последната безнзиностанция на магистралата, преди да започне новата отсечка посока Бъургас.И на колко километра се пада следващата, пак на магистралата след новата отечка ?
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
bmw_power_x5 написа:А някой може ли да каже, къде е последната безнзиностанция на магистралата, преди да започне новата отсечка посока Бъургас.И на колко километра се пада следващата, пак на магистралата след новата отечка ?
На предишната страница мисля пишеше,последната е преди чирпан и след това 150 километра до петолъчката...
Абе вие да нямате по 20 литра резервоари,един резервоар стига за около 600-700 километра,газ мисля че 40 литра ще ти стигнат до бургас ако не настъпваш.
- bmw_power_x5
- Потребител
-
Не колега, не резервоарите, а Газовите Бутилки са ни по 20-30 литра 

bmw_power_x5 написа:Не колега, не резервоарите, а Газовите Бутилки са ни по 20-30 литра
Тогава питай за газостанция- какво те вълнува къде продават бензин