Chevrolet Captiva въпрос?
Модератор: Общи модератори
22 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- Демирев
- ентусиаст
-
- Кара: VOLVO XC60 2016 Feiclift D3
Re: Chevrolet Captiva въпрос?
Ясно е че който търси офроудър и да не закъса и в 1 метър сняг може да си вземе Монстър трък Форд Ф 450 6.4 дизел - с размерите на Камаз е
В Исландия ходят с такива Ф450 с "багерови" офроуд гуми по 30 цола из ледниците и фиоьордовете и 150 см. преспи край тях...

В Исландия ходят с такива Ф450 с "багерови" офроуд гуми по 30 цола из ледниците и фиоьордовете и 150 см. преспи край тях...
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Borymeckata написа:БМВ къща разваля... Момата е казала: "Или аз, или желазарията!"
- ukelichko
- младши ентусиаст
-
- Кара: Комбайн
- Мечтае да кара: Фадрома
Демирев написа:Ясно е че който търси офроудър и да не закъса и в 1 метър сняг може да си вземе Монстър трък Форд Ф 450 6.4 дизел - с размерите на Камаз е![]()
Хубава машина.
Добре де, не търсите офроудъри, това е ясно. Но пък споменатото задигнато комби гори колкото офроудър, няма цена на старо в България и не се слави като най-здравата кола. Къде е смисъла? Нещо подобно на Каптивата, но немско или японско поне ще може после да се продаде за добри пари.
- intention
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е34 Alpinweis Е39 Silver
- Мечтае да кара: BMW с несвалени наелони на седалките!
- Детайли за колата: С Vanos без Vanos - все М50В20
Аз мога да изкажа мнение относно каптивите:
Имам 3.2 бензинов мотор взех я на по-малко от 55 хил.км.
Не съм има сериозни проблеми с нея.
Ръждата по генерацията си е слабо място на модела, няма как.
Разхода зависи от тежестта на десния крак над 12-12.5 не ми е давала при нормални скорости (магистрала 160 междуградски пътища 100-120).
Като всяка друга- повече екстри по-добре!
Разхода зависи от тежестта на десния крак над 12-12.5 не ми е давала при нормални скорости (магистрала 160 междуградски пътища 100-120).
Jordana написа:Аурата на класиките от 80те години леко е претопена в морето от безлични возила .
- Демирев
- ентусиаст
-
- Кара: VOLVO XC60 2016 Feiclift D3
ukelichko написа:Нещо подобно на Каптивата, но немско или японско поне ще може после да се продаде за добри пари.
Какво немско да вземе който се е приготвил за Каптива - Санта фе 2007г....за същите пари се има предвид 16-17 000лв. макс?
2004г. Х5 3.0 Д ли? С проблемната ск.кутия и ремонтите за по 2500-3000лв. Или Опел Антара 2.0 ЦТДИ
Borymeckata написа:БМВ къща разваля... Момата е казала: "Или аз, или желазарията!"
Демирев написа:...Или Опел Антара 2.0 ЦТДИ
Това недоразумение пък кой го купува изобщо- 1:1 с Каптива-та, ама по-скъпо и 7 пъти по-грозно.
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Значи,моето мнение е че и двата модела ,Каптива и Санта Фе са един клас,просто субективно гледаш кое ти по-харесва и после проверяваш ако има начин...кое по-малко се краде,кое по-малко харчи (много е важно) и кое е по-малко капризен,после и на кое ще са му по-малки данъците и застраховките
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
intention написа:Аз мога да изкажа мнение относно каптивите:
12 извънграда , ясно . В София/Пловдид/Варна под 20/100 пада ли

22 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2