лукойл игра - размяна на букви

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар

Re: лукойл игра - размяна на букви

Мнение от Kris » 10 Юли 2013, 14:10

skoklev написа:
twin spark написа:
Владо написа:е ли е възможно тия, дето "не зареждат" при тях, да си спестят безмислените мнения в тази тема, която е видно още от заглавието за какво е :banghead:

ще следя с интерес, ако имам повторения, ще пиша ...

размяната на букви е безсмислена и това се повтаря всяка година. На бул. Ботевградско шосе в бензиностанцията на лукойл шанса да изтеглите нещо печелившо е нула. Всички печеливши талони се взимат от персонала предварително. Как разбират кой е печеливш ли? Много лесно...

Може ли да кажеш как става това?

Това и аз съм го правил с картончета за една игра на Стела. Идеята е да подложиш фенерче от задната страна и то си прозира. Аз ползвах служебни телефон с фенерче. :mhihi:

ентусиаст
Аватар
Кара: VOLVO XC60 2016 Feiclift D3

Мнение от Демирев » 10 Юли 2013, 15:08

Въпрoс към спамъра Крис:

Виждаш ли печелившата буква срещу слънцето/500 пъти по-силна светлина от фенерче/...ще те улесня в долния край е изтрития символ--->

Спрете с глупостите в темата! Няма как дори роднина на работник в лукойл да получи награда. На всеки печеливш му вземат личната карта и докато получи наградата го проучват.
Аз чаках 1 ден след даването на личната си чарта през 2010г. - ако не се лъжа - имаше игра печелиш безплатно зареденото в момента гориво и теглиш талонче. Само че първо го плашаш и след като проверят валидноста на талончето и проучат л.карта че нямаш роднина в Лукойл ти връщат парите.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Borymeckata написа:БМВ къща разваля... Момата е казала: "Или аз, или желазарията!"

ентусиаст
Аватар
Кара: –ше Е60 530 d

Мнение от memorex » 10 Юли 2013, 17:29

На Крис му предлагам да отиде в тото пункта с едно фенерче да направи малко пари. :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Комбайн
Мечтае да кара: Фадрома

Мнение от ukelichko » 10 Юли 2013, 19:08

Играта е истинска, няма измама. През годините съм бил свидетел как двама абсолютни цървули спечелиха по един тон гориво. Тоест изтеглиха печелившата буква и след това събраха останалите. За съжаление аз имам само две "о"-та и няколко "к" и "л". Открих обаче далаверата как да ударя един тон гориво без да гледам с фенерче талоните. Просто вкарвам икономичната кола в бокса и изкарвам тежката артилерия - Паджеро дълга база 3,2 DID. И така шансовете ми за печалба се удвояват а на градско даже се утрояват :D
Изображение

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: Сърф
Детайли за колата: Немски кон

Мнение от Top Gun Maverick » 10 Юли 2013, 21:52

Включвам се с още една сигурна печалба. Човек от Казанлък спечели 1 тон от предишната томбола и този март му свърши горивото. Даже кара БМВ - 630и, ама не посещава форума доколкото знам.
Та играта си е истинска.
Тогава даже нямаше другите букви и мой познат му даде колкото не му стигаха. Печелившия символ в нея томбола беше специалното "о".
Между другото, сега гледам доста народ с К и Л...като мен. Явно доста се повтарят..
In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач. :mhihi:
I feel the need, the need for speed.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от jordanov » 11 Юли 2013, 6:10

BMW Power ACM написа:Между другото, сега гледам доста народ с К и Л...като мен. Явно доста се повтарят..

или тва е първата партида излязла от печатницата :)

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от twin spark » 11 Юли 2013, 10:28

...
Последна промяна twin spark на 11 Юли 2013, 10:33, променена общо 1 път

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от twin spark » 11 Юли 2013, 10:32

Демирев написа:Въпрoс към спамъра Крис:

Виждаш ли печелившата буква срещу слънцето/500 пъти по-силна светлина от фенерче/...ще те улесня в долния край е изтрития символ--->

Спрете с глупостите в темата! Няма как дори роднина на работник в лукойл да получи награда. На всеки печеливш му вземат личната карта и докато получи наградата го проучват.
Аз чаках 1 ден след даването на личната си чарта през 2010г. - ако не се лъжа - имаше игра печелиш безплатно зареденото в момента гориво и теглиш талонче. Само че първо го плашаш и след като проверят валидноста на талончето и проучат л.карта че нямаш роднина в Лукойл ти връщат парите.

Ехо, къде съм казал за фенерчета слънца и т.н.. Как се проверяват няма да обяснявам. А ако мислиш че говоря глупости да се хванем на бас.
И четете какво съм написал: има бензинистанции където не може да спечелиш и вероятно други където талончетата не се проверяват

младши ентусиаст
Аватар
Кара: овца във вълча кожа...

Мнение от hell's angel » 11 Юли 2013, 13:50

Аз имам "К"и "У" ,ама от Лукойл най-много да падне някое "Р" , та спрЕх да ги дърпам тия талончета :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Ubi dubium, ibi libertas

ентусиаст
Аватар

Мнение от Демирев » 11 Юли 2013, 15:27

hell's angel написа:Аз имам "К"и "У" ,ама от Лукойл най-много да падне някое "Р" , та спрЕх да ги дърпам тия талончета :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Не знам къде видя в - "Лукойл" - "Р"?! Явно много ти се иска.
Край няма спамерията в темата!
Borymeckata написа:БМВ къща разваля... Момата е казала: "Или аз, или желазарията!"

младши ентусиаст
Аватар
Кара: овца във вълча кожа...

Мнение от hell's angel » 11 Юли 2013, 16:13

'Земи строши малко гипса ... модераторски :mrgreen:

Давам три "й" ако на някой му липсват :mhihi:
Ubi dubium, ibi libertas

старши ентусиаст
Аватар
Кара: комби
Мечтае да кара: Нещо с S мотор
Детайли за колата: N52B25

Мнение от Gqbriel » 11 Юли 2013, 16:35

hell's angel написа:'Земи строши малко гипса ... модераторски :mrgreen:

Давам три "й" ако на някой му липсват :mhihi:

Аз имам символчето - ето събрахме един Лукойл...сега търсете литрите и си ги делкаме :yes:
bgpavlp написа:Ремапа е като морския пясък на Приморско, влезнели един път в г..а, чистене няма :D .
Сложиш ли един път ремап, после не ти се иска да го махаш.
екс:М47/м47Н/Н52б30/м52б28/н52б5

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Комбайн
Мечтае да кара: Фадрома

Мнение от ukelichko » 11 Юли 2013, 20:10

Изкарах аз джипката както се бях зарекъл и вече съм с две талончета К и Л повече само за два дни, като не съм го карал много. Ако не събера печелившата комбинация с джипа, ще искам на заем Уаз-ката на един приятел и шансовете ми се утрояват спрямо Паджерото.
Последна промяна ukelichko на 12 Юли 2013, 0:01, променена общо 1 път
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от Демирев » 11 Юли 2013, 20:36

Абе укеличко ти ще напълниш за 1500 лв. гориво, докато събереш буквите и цифрите :lol: :lol: :lol:
Е поне няма си капо :mhihi:

Потребител
Аватар
Кара: Peugeot 406 2.0 HDi 110hp

Мнение от koychew » 11 Юли 2013, 22:24

Аз съм събрал ЛУКОЙЛ 10 пъти до момента само цифрите липсват... :Х :bang: :bang: :bang: Измамата ся не е буква ми цифра

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата