На почивка в Гърция

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Re: На почивка в Гърция

Мнение от alekangg » 25 Юли 2013, 19:30

Избухване, добре, ама то пиенето е бетер от на цар Киро, не знам кой нормален човек, би се наливал с тези бъркочи.
Колкото и да се плюе по Гърция, са много далеч от нас и винаги ще предпочета да ида там, отколкото в родното черноморие.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 328i

Мнение от Leon » 26 Юли 2013, 10:27

uricatoli написа:
MonsteR написа:
gotti88 написа:Може, та всеки каквото търси, за плаж и чистота на водата - Гърция, за обслужване е субективно - и в България има места със свястно обслужване и храна......т.е. за почивка със семейството - Гърция, за избухване - България....... :yes:

Моля те посочи ми свястно обслужване и храна в бг... че аз се на кисели сливи налитам... се едно съм и длъжен с нещо...

То има ама 1500лв ще ти стигнат за 2-3 дни :mhihi:

Аз снощи си резервирах вече хотела в Парос.. 3 нощувки 205лв.. Август месец Гърците щели да направят опит да смъкнат ддс-то от 23 на 13 процента за ресторантите и хотелите.. Та оферта си е :)
Ей го къде ще сме..
http://nostos-stu16285.easy2book.eu/en_GB/c/gallryen

То като квартира на Ахелой, бре :mhihi: А морето същото като в Слънчев брягм, сигурно и гърчетата нямат пречиствателна станция и леят всичко до плажа :banghead:
Сподели после впечатления, малко ми се вижда далече като 3 нощувки, но ако се съчетае с още нещо е супер! Приятно изкарване!
Never mistake motion for action...

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: G30 540i

Мнение от BAHKATA » 26 Юли 2013, 13:06

MonsteR написа:Моля те посочи ми свястно обслужване и храна в бг... че аз се на кисели сливи налитам... се едно съм и длъжен с нещо...

Италианският ресторант в хотел Маджестик примерно.......там и храната е топ, и обслужването също.......цените са малко над средните. Друго "по-евтино място" - ресторант "Кондор" в Сл.бряг - много голям, трудно се намират места, поняго се чака повечко (не винаги), но много оборотно заведение със средни цени за море. :yes:

zazomazo написа:явно за теб под термина "почивка" се подразбира тотално издевателство над черния дроб :mhihi:
и нямат ник'во значение купищата водорасли, полиетиленови торбички и пластмасови шишета във водата....щото вероятно не успяваш да се събудиш навреме за да отидеш и до плажа :P

Ами може би е от възрастта или от желанието да се запознавам с други нации - шведки, рускини, украинки...... :mhihi:
Но това с торбичките съм го виждал по-скоро в Китен и други по-такива курорти...... :yes:

Leon написа:То като квартира на Ахелой, бре :mhihi:

То повечето квартири в Гърция май са такива, или поне тези, в които аз съм спал......Има и лъскави хотели, ама малко и от 4 звезди нагоре....Незнам, гърците за мен не обичат да вкарват пари, но пък много обичат да ги взимат...... :yes:

Зайо-Байо
Аватар
Кара: Пръскан кенеф
Мечтае да кара: Мка комби
Детайли за колата: Некво шарено и некво хамелеоново..

Мнение от uricatoli » 26 Юли 2013, 14:27

Leon написа:То като квартира на Ахелой, бре :mhihi: А морето същото като в Слънчев брягм, сигурно и гърчетата нямат пречиствателна станция и леят всичко до плажа :banghead:
Сподели после впечатления, малко ми се вижда далече като 3 нощувки, но ако се съчетае с още нещо е супер! Приятно изкарване!

Като цяло ни е сватбеното пътешествие.. Решили сме с кола да тръгнем от Русе-Ксанти и от там да не се качваме по магистрали.. Само по крайбрежни пътища и градчета.. Дет се вика да видим Гърция в цялата и прелест до Атина.. От там Ферибота до Парос.. там 3 нощувки и после обратно в Атина и към България от Италианската страна на Гърция.. Общо взето около 10 дни..
Точно че не ни се търсиха претруфени хотели.. Бил съм на този остров преди 4 години за 3 месеца и общо взето ми е познат от близо.. затова го и предпочетох.. Цените там са доста добри понеже хората знаят, че са остров и ферибота е скъп.. Като бях последно там фрапето си беше 1 евро.. яденето беше евтино и имат страхотни малки тавернички на самата крайбрежна улица.. Адски евтини са и наемите на скутери и АТВ-та бяха по 10е за 12 часа.. Острова се обикаля за 2 часа със скутер и имат страхотни плажове..
Малко по-нагоре е Миконос където цените са коренно различни.. за 2 пъти по-скъпо наемаш бунгало.. :yes:
Изображение

Предишна

Назад към Извън Темата