(Не) ходете там (тема за летните почивки)

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Слави
Аватар

Re: Не ходете там (тема за летните почивки)

Мнение от © » 26 Юли 2013, 13:18

BMW Power ACM написа:Зорница сендс и спа в Елените. Не ми се пише всички минуси, които има там защо няма да има кой да чете толкова дълго. Ако все пак на някой му се чете, влиза във visit.bg и чете.
Като цяло и курорта Елените не струва, освен хубавия парк вътре. Всеки хотел е скапан, откъм храна, обслужване и плаж. То плаж няма, само камъни.

Мои познати почиваха в Елените, някакви вили или нещо подобно беше. Мисля, че пак са на Феста хотели. Първо имаше проблем с резервацията, после с храната, а последните два дни прекараха почти на легло заради хубавата храна (предполагам). Иначе бяха ол инклузив (по български)
Ако темата беше за похвали щях да пиша и аз къде обичам да почивам :D

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 328i

Мнение от Leon » 26 Юли 2013, 15:01

Николай К написа:
BMW Power ACM написа:Зорница сендс и спа в Елените. Не ми се пише всички минуси, които има там защо няма да има кой да чете толкова дълго. Ако все пак на някой му се чете, влиза във visit.bg и чете.
Като цяло и курорта Елените не струва, освен хубавия парк вътре. Всеки хотел е скапан, откъм храна, обслужване и плаж. То плаж няма, само камъни.

Колега нищо лично , ама хотел Зорница Сендс е до Елените и няма нишо общо с тях! Не пишете глупости като не сте разбрали.
Прекарвам цяло лято там и не знам от какво сте недоволни. :banghead:

Специално в Зорница обслужването не е лошо, хотелът е хубаво разположен, има анимация за децата, но храната е най-долнопробния и евтин боклук, който може да се купи на пазара. Което не е малък проблем като си отишъл за една седмица с деца... Дребните тарикатлъци няма да ги броя, защото в България всички ги правят.
Never mistake motion for action...

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ///sasho » 27 Юли 2013, 13:51

Ходих в Мармарис - Турция и не го препоръчвам като курорт. Едни и същи магазини по главната улица, няма къде толкова да се веселиш, абе с две думи нашето черноморие си е в пъти по хубаво.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от alekangg » 27 Юли 2013, 14:10

Излиза, че хора които не харесват чуждите курорти са, тези които нямало къде да се веселят или им е скучно. Те са любители на нашите си курорти. Идете до Ибиса и ще се отвратите, слънчев бряг ще ви се стори като детска градина.
Другата група са точната противоположност, те искат спокойствие, качествена храна и чистота, те основно летуват в чужбина.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ///sasho » 27 Юли 2013, 14:16

Ами колега кой млад човек търси спокойствие. Просто казвам, че курорта не ми хареса - едни и също навсякъде из него, едни и същи магазини, почти една и съща храна в хотела всеки ден , плажа е като от натрошен асфалт и така.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от alekangg » 27 Юли 2013, 14:21

Точно това имам предвид и аз, все пак няма как 18-20 годишните да харесват едно и също както 30-35 гид или нагоре. Всяка разлика от 10 години и нагоре, води до сериозни различия в интересите и това което се търси. Просто в Бг няма много от втория тип курорти, а дори да има единици, храната е ясна от къде идва и каква е.

Слави
Аватар

Мнение от © » 27 Юли 2013, 19:37

alekangg написа:Точно това имам предвид и аз, все пак няма как 18-20 годишните да харесват едно и също както 30-35 гид или нагоре. Всяка разлика от 10 години и нагоре, води до сериозни различия в интересите и това което се търси. Просто в Бг няма много от втория тип курорти, а дори да има единици, храната е ясна от къде идва и каква е.

Мисля, че ако пробваш Дюни ще останеш доволен. Според мен няма какво повече да се иска от една почивка. Е може би липсва чувството, че се докосваш до нещо непознато както е в чужбина. Особено за хора с малки деца е идеално.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ///sasho » 27 Юли 2013, 19:43

к.к. Албена също е подходящо за почивка за такъв тип хора има доста алеи по които да се разходиш,спокойствие отвсякъде, почти няма заведения и масово всичко работещо затваря в 22 часа с изключение на няколко заведения

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от alekangg » 27 Юли 2013, 19:53

Дюни не е ли от тези курорти, които са на цени като в чужбина, че и отгоре?

Слави
Аватар

Мнение от © » 27 Юли 2013, 20:37

Да, точно от тези е :mhihi:
Почивал съм и на Албена три години подред, но Дюни е доста по-добре. Другото прехвалено място за семейни почивки е Мирамар в Обзор, но като видя, че цените започват от 140лв нагоре не ми се рискува и предпочитам Дюни

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: Сърф
Детайли за колата: Немски кон

Мнение от Top Gun Maverick » 27 Юли 2013, 21:31

Leon написа:
Николай К написа:

Колега нищо лично , ама хотел Зорница Сендс е до Елените и няма нишо общо с тях! Не пишете глупости като не сте разбрали.

Специално в Зорница обслужването не е лошо, хотелът е хубаво разположен, има анимация за децата, но храната е най-долнопробния и евтин боклук, който може да се купи на пазара. Което не е малък проблем като си отишъл за една седмица с деца... Дребните тарикатлъци няма да ги броя, защото в България всички ги правят.

Ники, не е в Елените, а на 2 метра от тях. Делят една ограда, а до Влас РЕАЛНО има бая път. Та си е един вид никъде. Плажът обаче си е същия - липсващ защото от камъни няма пясък. Ето го коментара ми от 05.09.11. Подкрепен е 15 пъти, даже има и добавени "похвали" от други хора. Който иска след прочетеното да се пробва там, аз повече никога. Предпочитам да отида на море с няколко дини и яйца, отколкото с тяхната "храна". И всяка година за шоуто гледам как подмамват хората с "промоцията", че към оферта със закуска и вечеря се подарява обяд. :mhihi: Всяка година драскат само с червени букви и цифри, пишейки тази глупост. За препоръчване мога да ви дам доста добри хотели, ама не искам да излиза като реклама. Просто в този съм сигурен, че са плащали яко да ги категоризират като 5 звезди. Боже, като си помисля само Зорница и 5 звезди. :mhihi: :mhihi: :mhihi:
http://www.visit.bg/%D0%BA%D0%BE%D0%BC% ... 63/page/9/
In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач. :mhihi:
I feel the need, the need for speed.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Два умрели форда и 28ца
Мечтае да кара: Танк
Детайли за колата: Е36 328 97'
2.93 LSD
М20 маховик на 5.8кг
M50 Intake
S52 USDM Cams 10.2 lift 252in244ex
Плетени изпускатели
Romraider self tuned
14.0 1/4 mile

Мнение от FuRoRR » 02 Авг 2013, 2:13

Доста неща мога да кажа,за хотелите в района на Несебър и Равда,тъй като от около 4 години се измъчвам с неблагодарната работа хотелиер.А и те хората избягаха доста отдавна към Гърция,попадащи на черните овце тук по родното черноморие.Като начало -от устието на р.Ахелой до ююжната част на с.Равда е мястото където излиза тръбата на "непречиствателната" станция на Слънчев Бряг,Равда,Несебър и околията.Гледката на 10 метровият гейзер на 10 метра от брега в пиков час придружена с миризмата и утайките по брега е неописуема.
От другата страна на Равда обаче,е може би най спокойното място в района където късметлиите биха попаднали на доста свестни семейни хотелчета и тишина,а и чист плаж.Тук на мода са отделни хотели,с невъобразима фасада и стаи подобни на общежитие в студентски град,с опции за екстри като климатик - 10 лева,кабелна - 5 лева,хладилник - 5 лева и така нататък.Познават се по нестандартните места на входа на хотела,както казах странната фасада и цветови решения,намръщените бабички,свито заведение което в доста случаи ще ви провали 2-3 дни от почивката с престоялата храна и пържени картофи на 2 дни както и постната информация която се дава при запитване.Питайте дали сте свободни да излизате когато пожелаете,защото може би само аз и хора от 10-15 хотела в близост не спим след 12-1 часа вечерта.Паркоместата също са кът,но поне автоджамбазите ги изловихме.Цените-паднаха заради отлива на хора. :mhihi: До преди месец имаше и много приятен за каране обезлюдял току що асфалтиран път,ама след неколкократно събиране на полицаите от М50 без генерация и няколко четири и шестцилиндрови двулитровки хората напущаха от тези гадните бабуни на всеки 50 метра :mhihi:
Несебър е друга история,там има 2 свята-на работещите - Старият град и неговите фамилни къщи-квартири и на богатите почиващи-новият град с големите хотели на брега дето искат много и не им достигат паркоместата,там важи принципа,колкото по скъпа е колата -толкова по голям шанс за паркинг,обслужването-като на 5 звезден хотел-гледат те като касичка с пари,независимо от облеклото.Има ги и там черните овци като се познават по същите критерии.
Северната част на новия град е обсипана със шум от Слънчев Бряг-все едно си там,както и липса на паркоместа,или скъпоплатени неохраняеми такива,в старият град шума е още по сериозен,последно слушах партитата на какао и гледах светлинното шоу с бинокъл.
Ето един хотел който препоръчвам да избягвате
ЕЛСИ- рекламира се като 3 звезди всъщност е 2 -обслужването като половин ,намира се точно между Равда и Несебър и дели сграда с още един хотел на който му забравих името,паркинг за 3 коли-и трите на собствениците,платени екстри като смяна на чаршафи на 3 дни,климатик кабелна и какъвто и да е ел. уред,колегите им в сградата работят на генератор който вони на бензин и шуми...да си трака,стаите-мухъл и плесен 3x4 метра с 3 легла.Изглед нулев независимо от рекламираното.Заведението на партера-отврат-лежах 4 дни с хранително натравяне.
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E39 520 M52
Мечтае да кара: M5

Мнение от i4koo » 04 Авг 2013, 8:13

BMW Power ACM написа:
Leon написа:
Николай К написа:

Ники, не е в Елените, а на 2 метра от тях. Делят една ограда, а до Влас РЕАЛНО има бая път. Та си е един вид никъде. Плажът обаче си е същия - липсващ защото от камъни няма пясък. Ето го коментара ми от 05.09.11. Подкрепен е 15 пъти, даже има и добавени "похвали" от други хора. Който иска след прочетеното да се пробва там, аз повече никога. Предпочитам да отида на море с няколко дини и яйца, отколкото с тяхната "храна". И всяка година за шоуто гледам как подмамват хората с "промоцията", че към оферта със закуска и вечеря се подарява обяд. :mhihi: Всяка година драскат само с червени букви и цифри, пишейки тази глупост. За препоръчване мога да ви дам доста добри хотели, ама не искам да излиза като реклама. Просто в този съм сигурен, че са плащали яко да ги категоризират като 5 звезди. Боже, като си помисля само Зорница и 5 звезди. :mhihi: :mhihi: :mhihi:
http://www.visit.bg/%D0%BA%D0%BE%D0%BC% ... 63/page/9/
Колега виждам че си бил 2011 г ,оттогава доста време е минало.Немога да се съглася че храната и хотела са лоши.Затова са има сайтове със рейтинг на хотелите ,ако си направиш труда да провериш Зорница Сендс Спа е с най-висок за региона .Приятел по вкус няма ,затова всеки си избира къде да почива и къде да избива комплекси !!!
Нищо лично ,Просто бизнес !

Арабиата
Аватар
Кара: E39 530D

Мнение от The 5th element » 05 Авг 2013, 7:48

Темата е доста интересна,както някой спомена дали да не бъде преправена и на похвали ( къде да ходим и къде да не стъпваме )
[url=http://picbg.net/img.php?file=194f7b7624e3366b.JPG]Изображение[/url

Зайо-Байо
Аватар
Кара: Пръскан кенеф
Мечтае да кара: Мка комби
Детайли за колата: Некво шарено и некво хамелеоново..

Re: (Не) ходете там (тема за летните почивки)

Мнение от uricatoli » 05 Авг 2013, 8:03

Заглавието е редактирано.. Ако искате да похвалите някое място.. :yes:
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата