Какво правите когато ви ударят колата при отваряне на вратит

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Потребител
Аватар
Мечтае да кара: F10 ///M5

Re: Какво правите когато ви ударят колата при отваряне на вр

Мнение от DriftoMania » 30 Юли 2013, 10:33

Оня ден си изкарах и аз японската бангия и рекох да я поизмия и тъкмо като почнах гледам няколко резки на задната броня, сякаш някой се е подписал с йероглиф. Съгласен съм скицник да купя на тия лапетии от блока, само и само да не ми бутат колите.. месец преди това бях намерил на задната врата овален отпечатък от нещо, оприличих го на доста силно забита топка във вратата, ама 'белега' си седи :paranoid: Нисана, дето го купих преди година, беше в перфектно състояние на боята почти, сега, 11 месеца по-късно има няколко отпечатъка от комшийски врати, един от които сериозна вдлъбнатина, не знам как някой я е засилил тая врата, ама е било сериозно; няколко черти от нямам идея къде вече и прясно умишлено одрана броня.. аз внимавам като паркирам и като слизам, но за сметка на това си страдам от не моженето на съседите да оперират МПС без да осъществят контакт с друго такова.. а за лапенцата дето си играят по колите тука направо нямам думи..отивам да разчистя единия служебен гараж, че да си вкарам поне едната кола там, нищо че ми е на 15 минути пеш от вкъщи..
Изображение

Потребител
Аватар
Кара: e39 525dA

Мнение от JohnnyBravo » 30 Юли 2013, 10:56

Е.Димитров написа:Значи,спирам си колата на една бензиностанция за да заредя,на омв се случва,зареждам,отивам да платя и гледам една дълбока резка нарочно направена туко що

Колега, гледам си от София, би ли споделил на кое точно ОМВ е станало това, за да имаме едно на ум ако зареждаме там. Тези хлапета може да са квартални и редовно да го правят този номер, пък човек като знае, може пък да ги издебне и да ги хване. Далеч съм от мисълта, че трябва с бой да се реши проблема, но ако ги хване някой и ги посплаши малко може пък и да помислят другия път преди да съсипват на хората колите и нервите.

Иначе по темата, едва ли има човек, който не е патил от подобни неща. На мен на старата кола ми счупиха и двете огледала, направиха ми вдлъбнатина на задна лява врата и ми счупиха и задния прозорец. Белезите от отворени врати и подобни малки драскотини вече не ми правят впечатление, не и на старата кола.

Виж, на бавареца определено ми прави и се впрягам и аз, колкото и да се опитвам да си наложа да не го правя. Още първата седмица като си взех петицата и я оставих на служебния паркинг някой мина с ключа през нея... Досега не съм хващал някой в крачка докато ми прави беля на колата, но може би така е по-добре, че ако хвана някой не знам как ще реагирам, но едва ли ще е много цивилизовано.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 30 Юли 2013, 11:07

JohnnyBravo написа:
Е.Димитров написа:Значи,спирам си колата на една бензиностанция за да заредя,на омв се случва,зареждам,отивам да платя и гледам една дълбока резка нарочно направена туко що

Колега, гледам си от София, би ли споделил на кое точно ОМВ е станало това, за да имаме едно на ум ако зареждаме там. Тези хлапета може да са квартални и редовно да го правят този номер, пък човек като знае, може пък да ги издебне и да ги хване. Далеч съм от мисълта, че трябва с бой да се реши проблема, но ако ги хване някой и ги посплаши малко може пък и да помислят другия път преди да съсипват на хората колите и нервите.

Това се случи не във софия,ами пътувах от морето,минах през пловдив и не знам точно кой квартал се води,но като се влиза в пловдив от към хасково примерно,на около километър по путя в дясно има бензиностанция на омв-те там стана сакатлъка ,пък по спомени,тея гаменчета мисля че ми се сториха и мангасарчета!

русата мафия!
Аватар
Кара: E34
Мечтае да кара: E34

Мнение от Ronka » 30 Юли 2013, 11:28

Добре, дай сега резюме :paranoid: ... как можеш да пишеш толкова не знам :mhihi:

он-топик ... Ако видя е страшно, ставам жена :lol:
ИзображениеIs...

Много като тебе вече плакаха ...

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ///sasho » 30 Юли 2013, 12:46

Mного им се дразня на такива, още повече им се дразня като се направят на разсеяни и дори не се извинят.

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 30 Юли 2013, 12:51

А бе хич не са само жени. Един комшия кара Опел Фронтера и Пежо 206. Първо сгъна много стабилно вратата на старата кола на брата, ама с маневри, не с врата. Ясно си личеше сребриста боя - с просто измерване установихме, че е тоя пе*** (друг сребрист джип няма), прекалено е високо за кола. След това пак същия си отваряше през 2 дена вратата на Пежото в бялата Е36-ца :censored: От едната страна, от другата страна... Пак беше първия заподозрян. Някъв див селски бек, който се разкарва по бял потник :ranting: Имам чувството, че паркира/отваря врати по слух :censored:
Изображение

Photographer
Аватар
Кара: му се нещо старо

Мнение от randity » 30 Юли 2013, 13:27

Побеснявам.
Карам сравнително нова кола, която се гледа под лупа всеки ден. Оня ден си седя с един приятел на кафе и колата на 20 метра от мен на паркинг на блока. Пристига бяло Волво комби, до мене можеше да спре цял тир, тоя зор се лепна за мен. Викам добре. Да, ама не. Как се обръщам към моя човек и се чува едно "туп". Изтръпнах. Поглеждам колата и гледам няк'ва овца как съвсем тактично си придърпа с 2 сантиметра вратата, все едно не е тя. Излезе от колата, погледна ме нагло и нищо не каза. Тръгна да си ходи, а аз подивях. Развиках се като див селянин /буквално/, а оная седи и мъца ...
То вече човек да седи и да се чуди, тре'а да си налепиме възглавници по вратите да ги опазиме от такива индивиди :banghead: :banghead:
.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Е.Димитров » 30 Юли 2013, 13:49

Ето прясно от преди месец,паркирал съм си колата пред блока и гледам един дойде и паркира до мен,ама колата му като войнишко канче очукана,видях че е на мой познат някакъв негов познат...няколко часа по-късно си тръгва ,излизам аз да пуша и виждам че ме е задрал моята кола,обяснявам му на комшията и комшията на свой ред му обяснява че е ударил кола пред блока и тоя манаф отрича,като по-късно отивам да видя и гледам как старателно е мил неговата кола от боя но си личи бяла боя как се е вкопала в бронята му (давал е на зад и е завъртял волана)...Ма някакъв мухльо да го...пари нямаше да му искам,имам каско и в самото начало му казах на комшията че пари няма да му искам,само му обясни да не паркира пред блока колата си никога повече ...
Изображение

Аватар

Мнение от Хаос » 30 Юли 2013, 15:50

Вие сте роби на вещите си...
Същата работа като видя някой дето си е сложил калъфче на телефона, протекторче на дисплея, найлонче на дистанционното на телевизора...
Жалко изглежда отстрани.
АДМИНИТЕ ДА МЕ БАННАТ ПЕРМАНЕНТНО!!!

старши СПАМ ентусиаст
Аватар
Кара: е30 чат-пат
Мечтае да кара: варел
Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40

Мнение от K_Ilkov » 30 Юли 2013, 15:52

+1
бих направил забележка ако видя,
но такива неща не си слагам на сърцето

и чак пък и тема :mhihi:
Изображение

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.

...

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Е.Димитров » 30 Юли 2013, 16:09

Хаос написа:Вие сте роби на вещите си...
Същата работа като видя някой дето си е сложил калъфче на телефона, протекторче на дисплея, найлонче на дистанционното на телевизора...
Жалко изглежда отстрани.

Бе роби чак -не,но виж как са ми одрали колите и тогава казвай нещо,първата ,хайде,вече ще стане на 8 години,но пък е на 30к километра ,купувана чисто нова ,втората е на 2 години,купувана чисто нова,и както виждаш-врата и калник и малко джанта застъргани...
Вземи си ти ,изкарай един чисто нов автомобил от магазина и да видим колко ще си над нещата като някой се разпише на капака ти така,че от третия етаж да ти е ясно че си декориран.
Въобще не казвам за другата ми кола,която вече продадох де,един Крайслер Вояджер ,как един беше минал и нашарил колите пред блока с пирон,просто тогава крайслера беше на около 10 години и не се вталясах толкова много

Photographer
Аватар
Кара: му се нещо старо

Мнение от randity » 30 Юли 2013, 16:11

Жалко изглежда отстрани.

Не сме роби на вещите си, а ги пазиме. Ти к'во, ако видиш някой как ти удря колата докато паркира, к'во ? Ще си затраеш и ше кажеш "Нищо, после ше го оправя" или ще се развикаш по него ? Ако ще си траеш кажи къде спираш да идваме да си изкарваме нервите по твоята кола, пък ти ще оправяш после /т'ва на базик разбира се, не го взимай насериозно/ :D
.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

Изображение

русата мафия!
Аватар
Кара: E34
Мечтае да кара: E34

Мнение от Ronka » 30 Юли 2013, 16:14

Жалко изглежда отстрани.

Има много тънка разлика между 'роб на вещите си' и идиотска мания ... :mhihi:
ИзображениеIs...

Много като тебе вече плакаха ...

Аватар

Мнение от Хаос » 30 Юли 2013, 17:06

Е.Димитров написа:
Жалко изглежда отстрани.

Бе роби чак -не,но виж как са ми одрали колите и тогава казвай нещо,първата ,хайде,вече ще стане на 8 години,но пък е на 30к километра ,купувана чисто нова ,втората е на 2 години,купувана чисто нова,и както виждаш-врата и калник и малко джанта застъргани...
Вземи си ти ,изкарай един чисто нов автомобил от магазина и да видим колко ще си над нещата като някой се разпише на капака ти така,че от третия етаж да ти е ясно че си декориран.
Въобще не казвам за другата ми кола,която вече продадох де,един Крайслер Вояджер ,как един беше минал и нашарил колите пред блока с пирон,просто тогава крайслера беше на около 10 години и не се вталясах толкова много

Е, аз пък нямам 2 чисто нови коли, имам 2 чисто стари, клош съм, кво да се прави...
АДМИНИТЕ ДА МЕ БАННАТ ПЕРМАНЕНТНО!!!

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: SR-71 Blackbird

Мнение от MonsteR » 30 Юли 2013, 17:36

Клошинга е голямо :) ... хехе..

Абе сега сериозно.. мойта като я взех нямаше 1 забележка по боята... сега има поне 10 деруги.. не мога да си го обясня логично как става така. Италянеца я кара 5 години и няма 1 деруга аз 2 год. и 10 деруги... половината не съм ги направил аз.. за другите признавам чистосърдечно :mhihi: .. Ама докато няма ръжда всичко е наред.

Важното е от вътре да свети и да мирише на чисто от вън да се понася, да не прилича на дроб... :bchug:
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата