За циганите по светофарите в София
Модератор: Общи модератори
72 мнения
• Страница 2 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- Kroki
- Дон Кроки
-
- Кара: и се усмихва :)
- Мечтае да кара: със сина ми :)
- Детайли за колата: С всички възможни екстри.
Re: За "циганите" по светофарите в София
bum_bum написа:Полицията не ги гони, щото си шарят. Тва е ясно мисля и за децата![]()
А щом се обиждат нека ги наричаме "цигани от ромски произход".
Аз отдавна не карам из центъра и явно са поогладняли ама преди за 1-2лв ставаше голям театър. Понеже много време живеех до Мараиа и тия на Графа и Евлоги Георгиев ме знаеха и само като видеха колата се събираха и почваха страшни песни и гюбеци. Имаше един на 10-тина години може би ама имаше страшен тумбак вече. Него го бях научил да вдига тениската и да върти якоТа мисълта ми е, че ви е грешен подхода. Срещу съвсем неголяма сума човек си оправя настроението за деня ако пътува от там всекидневно.
трябва да ги пробвам начи другия път

You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки неКакто аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите
- Petrolhead
- Потребител
-
Продължавайте да им давате, а после защо висят по кръстовищата.
Висят защото има далавера, като спрете да им давате ще изчезнат.
Аз на просяци пари не давам, без значение под какъв предлог
Висят защото има далавера, като спрете да им давате ще изчезнат.
- err0r
- Мечтае за Z3 M Coupe
-
- Кара: '99 530dА Touring
bum_bum написа:... Имаше един на 10-тина години може би ама имаше страшен тумбак вече. Него го бях научил да вдига тениската и да върти яко...
Този седеше и на Семинарията. За мацки ми говореше постоянно.

- randity
- Photographer
-
- Кара: му се нещо старо
Re: За
Petrolhead написа:
Тук не си много прав. Има една жена, която седи всяка вечер на Фантастико в Люлин. Всеки път щом излезна от магазина и оставям 0.50 - 1 лв. Със сигурност не ходи да ги дава на някой. А я си спомни дядо Добри, просяк, а какво направи ? Та, не си прав. Аз на мангали не давам, но на хора, които им личи, че са в тежко положение давам. Няма да обеднея с 1лв, но той ще забогатее.
.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

- MatriX_Fucked
- кандидат ентусиаст
-
Мангалите по светофарите правят повече пари от средностатистическия българин... Повече повече!
Без страх, без спирачка!
MatriX_Fucked написа:Мангалите по светофарите правят повече пари от средностатистическия българин... Повече повече!
за мангалите не знам, ама тези, които дирижират схемата със сигурност...

- Stanchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 7er
РОМ
Ромът е дестилирана алкохолна напитка, направена от остатъчните продукти на захарната тръстика меласа и тръстиков сироп, чрез процес на ферментация и дестилация.
Ромът е дестилирана алкохолна напитка, направена от остатъчните продукти на захарната тръстика меласа и тръстиков сироп, чрез процес на ферментация и дестилация.

- Petrolhead
- Потребител
-
randity написа:Petrolhead написа:
Тук не си много прав. Има една жена, която седи всяка вечер на Фантастико в Люлин. Всеки път щом излезна от магазина и оставям 0.50 - 1 лв. Със сигурност не ходи да ги дава на някой. А я си спомни дядо Добри, просяк, а какво направи ? Та, не си прав. Аз на мангали не давам, но на хора, които им личи, че са в тежко положение давам. Няма да обеднея с 1лв, но той ще забогатее.
Няма такъв момент в тежко положение и едновременно с това висящ всеки ден.
Аз за себе си съм преценил, че риска да дам пари на организирани престъпници е прекалено голям, затова не давам на никой
- _galio_
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ///M43
- Мечтае да кара: в изтребителната авиация
- Детайли за колата: компот в сливов цвят
///sasho написа: Само немога да разбера тая полиция що не ги гони тия нагли цигани.
щото работят заедно - като бачках на центъра като сменяха полицаите на патрул, се сменяха и екипажа просяци/малки рекетьори.
лошите шофери отиват в ада ... добрите - докъдето им стигне бензинът
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Аз не толерирам популацията на роми ,и като така,никакви пари и нищо!
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Шанс. И ние не сме се родили американци ама кво да правим.
Винаги има по-добре и по-зле.

- dblos
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E91 330D
- Детайли за колата: Touring
Често ми се случваше като минавам по околоврътното и Борис на светофара да дойде някой черен да пита -
Бате дай да мием жама
Нема грижи ама мани жама виж фаровете , пръстите на хикс и "интензивно миене"
Така му заплаква очичките , че прави 2 метра скок от място
Преди като излизах по-често по центъра много пъти съм засичал едно лапе което според мен не е цигане.
Идва и пита:
- Здравей , извинявам се че те притеснявам , дали има някаква услуга или работа да ти свърша срещо 1 левче.
Пращал съм го за цигари и като тръгна да му дам пари отказва да ги вземе и казва - аз ги купувам с мой пари ти после ще ми дадеш
Идва малкия след 15 мин. носи кутия бяло боро , давам му 7лв и малкия връща ресто . Дори се е случвало да му кажа не искам ресто ама се сърди
и казва - аз искам само 1 левче не повече.
Бате дай да мием жама

Така му заплаква очичките , че прави 2 метра скок от място

Преди като излизах по-често по центъра много пъти съм засичал едно лапе което според мен не е цигане.
Идва и пита:
- Здравей , извинявам се че те притеснявам , дали има някаква услуга или работа да ти свърша срещо 1 левче.
Пращал съм го за цигари и като тръгна да му дам пари отказва да ги вземе и казва - аз ги купувам с мой пари ти после ще ми дадеш

Идва малкия след 15 мин. носи кутия бяло боро , давам му 7лв и малкия връща ресто . Дори се е случвало да му кажа не искам ресто ама се сърди
и казва - аз искам само 1 левче не повече.
- Комбина
- Потребител
-
- Кара: W164/453
Преди години циганка с малко дете се опита да ми измие предния прозорец и след това ми поиска стотинки защото гладували с детето. Бях пазарувал и й казах, щом е така, ето ти един хляб при което тя се ококори. В момента в който светна зелено и тръгнах погледнах в огледалото и видях как хвърля хляба долу в канала... От тогава никой от тия не давам да се доближи до колата.
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Vra4anin
Това не е точно така,на вилата имам комшия които е точно от ромски произход и е единственият човек на който съм му предоставил ключовете за вилата ако има нещо да е там.
Толкова честен и подреден човек рядко се среща,съпругата му е много свястна а детето му (невероятно,но имат само едно дете) тази година беше абитуриент и завърши с добър успех,дадох им 50 лева за абитуриента да се почерпят,те пък ме поканиха и бяха изхарчили хората сигурно 60 лева само за да ми благодарят,човека се занимава със строителство,тих и работлив!
Така че ,ако някой мангасар реши че иска да постигне нещо,няма да има проблем,но съм срещал цигани дето уж работят в строителството,викам ги да оправят нещо,уж бачкат и после нещата се променят като заплащане,свършена работа,на едни им платих толкова колкото беше уговорката ,щото точно преди това ,след като говорехме за цена им обясних да няма някакви цигански работи,обясняха ми че били точни цигани и след това никаква изненада,започнаха "абе бате ,дай още щото беше слънчево много" и подобни глупости!
Това не е точно така,на вилата имам комшия които е точно от ромски произход и е единственият човек на който съм му предоставил ключовете за вилата ако има нещо да е там.
Толкова честен и подреден човек рядко се среща,съпругата му е много свястна а детето му (невероятно,но имат само едно дете) тази година беше абитуриент и завърши с добър успех,дадох им 50 лева за абитуриента да се почерпят,те пък ме поканиха и бяха изхарчили хората сигурно 60 лева само за да ми благодарят,човека се занимава със строителство,тих и работлив!
Така че ,ако някой мангасар реши че иска да постигне нещо,няма да има проблем,но съм срещал цигани дето уж работят в строителството,викам ги да оправят нещо,уж бачкат и после нещата се променят като заплащане,свършена работа,на едни им платих толкова колкото беше уговорката ,щото точно преди това ,след като говорехме за цена им обясних да няма някакви цигански работи,обясняха ми че били точни цигани и след това никаква изненада,започнаха "абе бате ,дай още щото беше слънчево много" и подобни глупости!
- Jorata
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: F31 Sport Line
- Мечтае да кара: 458 Italia
Аз правя разлика между цигани и мангали/мангасари. По принцип на циганин, не се обиждат, но дори по-между си се обиждат на мангасар. Циганите са свестни и читави хора, особено старите софийски цигани. Проблема е от изметта дето я довлекоха от селата да краде, проси и прави зулуми.
На просяци 1 стотинка не давам, от как ми показаха преди доста години шефа на просяците в София. Бивш такъв, мангасар, висеше пред Нерон. Харесал го Васко Илиев и го взел да го направи шеф на просяците. Висеше по цял ден на Мария Луиза и плякаше карти с Мето Илиенския. Караше Родстар, червен естесвено....

На просяци 1 стотинка не давам, от как ми показаха преди доста години шефа на просяците в София. Бивш такъв, мангасар, висеше пред Нерон. Харесал го Васко Илиев и го взел да го направи шеф на просяците. Висеше по цял ден на Мария Луиза и плякаше карти с Мето Илиенския. Караше Родстар, червен естесвено....

VICTORIA CONCORDIA CRESCIT
72 мнения
• Страница 2 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5