Литекс Мотърс във фалит...

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Re: Новият "български" кросоувър Н6 е вече в Ловеч

Мнение от Механджията » 06 Авг 2013, 20:00

F3P написа:Тея верно са прекалили с цената- 38 бона стартова, 45 бона с всичко което се предлага за модела + металик и аларма. Вярно има следните неща дето не се срещат в другите модели за тея пари:
Старт/стоп система
Камера за заден ход
7" мултимедия с тъчскрийн + блутут
Чистачки и фарове със сензор
Кожен салон + Ел. седалки
Нормална резервна гума 17 цола.
Система за мониторинг на налягането в гумите.
Безключов достъп.

Тоест е бая добре оборудван, но въпреки всичко за мен цената е висока- 38 бона с всички екстри щеше да е убиец, но 45 бона са много. За да ме поблазни такъв модел да дам над 40 бона трябва да има минимум свестен автоматик- независимо от другите екстри автоматика е задължителен в тоя тип коли.

ето един човек, който е отворил да хвърли един поглед.... но всичко, което си казал, не значи, че е скъп - виж цените на конкуренцията.... там сходно или по-бедно оборудване със сходни показатели е много хилки нагоре..
за около 40 бона нов сув с автомат - няма такова животно.. виж, за 60 си в играта.
...с живота под вежди се гледаме строго, и боря се с него, доколкото аз мога....има начин, ваш'та мамааа...
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E30
Мечтае да кара: E30

Мнение от Beamerdriver » 06 Авг 2013, 20:03

Ау май засегнахме ,някой свързан с фирмата или фен на great wall ,Извинявай че всички си имамe свое мнение (което не съответства на твоето, иначе експертно ) прости ни моля те :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: Keep Calm and Search :help:
PS:В всичко казано до тук (до първия ти коментар в които ни нахрани всички )хората са прави и ако да кажеш истината е hate?! предпочитам X5 втора ръка за ремонта не го мисли .BMW етo това е качествен автомобил.
Последна промяна Beamerdriver на 06 Авг 2013, 20:22, променена общо 3 пъти
39470

Аватар

Мнение от F3P » 06 Авг 2013, 20:15

Beamerdriver написа:Ау май засегнахме ,някой свързан с фирмата или фен на great wall ...

Явно ти е трудно да четеш правилно, да ти разясня:

Колегата е дилър на китайците- поне така помня от едни други теми дето съм чел.
Като чета как е писал не си го засегнал- едва ли му пука за нечие мнение в тоя форум. Ние не сме му клиенти.
По-скоро не му харесва как някои хора си формирате мнението- без да сте видели колата, без да помислите внимателно, без да сравните реално нещата... Поне така си мисля аз...

Механджията написа:ето един човек, който е отворил да хвърли един поглед.... но всичко, което си казал, не значи, че е скъп - виж цените на конкуренцията.... там сходно или по-бедно оборудване със сходни показатели е много хилки нагоре..
за около 40 бона нов сув с автомат - няма такова животно.. виж, за 60 си в играта.

За мен е скъп- ако ще и още екстри да има все тая е като няма автомат. За мен тоя тип коли са за в града- аз в града искам автоматик.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Комбайн
Мечтае да кара: Фадрома

Мнение от ukelichko » 06 Авг 2013, 20:19

За автоматика съм съгласен, трябва да има. Иначе не са лоши Хувърите за парите си. И петицата много ме кефеше, но нямаше дизел. Вярно че на газ е дори по-тънко, но в нашето семейство газта е табу(преди две години от авария с газ загина племенницата ми). Септември ще отида да огледам дизелчето и ако успея да убедя скъпата, че не и трябва автоматик, изривам всички ПРЕМИУМ кочини от нас и скачам на един на лизинг. Нека е китайче, нека лъха на евтиния, нека има БМВ-та на три години за тия пари. Новото си е ново и едни пет години само караш. Понеже се оглеждам за някаква нова джипка, мога да ви кажа, че за тия пари с изключение на Дачия нищо не може да се вземе. А Дачията е свръх бедна на екстри и изобщо не може да се сравнява с Хувъра. карал съм ги на тест драйв и двете и Дачията е много дървена, докато китайчето си прилича на кола отвсякъде.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Beamerdriver » 06 Авг 2013, 20:29

ukelichko написа:За автоматика съм съгласен, трябва да има. Иначе не са лоши Хувърите за парите си. И петицата много ме кефеше, но нямаше дизел. Вярно че на газ е дори по-тънко, но в нашето семейство газта е табу(преди две години от авария с газ загина племенницата ми). Септември ще отида да огледам дизелчето и ако успея да убедя скъпата, че не и трябва автоматик, изривам всички ПРЕМИУМ кочини от нас и скачам на един на лизинг. Нека е китайче, нека лъха на евтиния, нека има БМВ-та на три години за тия пари. Новото си е ново и едни пет години само караш. Понеже се оглеждам за някаква нова джипка, мога да ви кажа, че за тия пари с изключение на Дачия нищо не може да се вземе. А Дачията е свръх бедна на екстри и изобщо не може да се сравнява с Хувъра. карал съм ги на тест драйв и двете и Дачията е много дървена, докато китайчето си прилича на кола отвсякъде.

Живота си е твой прави с него каквото искаш, вce ми e 1, остави ни нас ,нека ни е гадно c BMWта на по 2 - 3 години. Обичам BMW сигурно има защо .
PS:Намерихте най неподходящото място за възхвала на вашата марка.Pезултата няма как да е във ваша полза.
Последна промяна Beamerdriver на 06 Авг 2013, 20:41, променена общо 1 път
39470

Аватар

Мнение от F3P » 06 Авг 2013, 20:40

Beamerdriver написа:...нека ни е гадно в BMWта на по 2 - 3 години...

Я да видим кое е това БМВ Х-модел дето на 2-3г. струва 45 бона :?: Аз ги гледах- стартират 55-57 бона и то за оная смехория Х1 за която НИКОГА не бих дал и 5ст... Х3 стартира от около 65-70 бона...
Май ще трябва да карате 7-8 годишни БМВ-та за да слезете на 40 бона цена- успех с поддръжката на дърто БМВ дизел :mhihi:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Комбайн
Мечтае да кара: Фадрома

Мнение от ukelichko » 06 Авг 2013, 21:23

Beamerdriver написа:
ukelichko написа:За автоматика съм съгласен, трябва да има. Иначе не са лоши Хувърите за парите си. И петицата много ме кефеше, но нямаше дизел. Вярно че на газ е дори по-тънко, но в нашето семейство газта е табу(преди две години от авария с газ загина племенницата ми). Септември ще отида да огледам дизелчето и ако успея да убедя скъпата, че не и трябва автоматик, изривам всички ПРЕМИУМ кочини от нас и скачам на един на лизинг. Нека е китайче, нека лъха на евтиния, нека има БМВ-та на три години за тия пари. Новото си е ново и едни пет години само караш. Понеже се оглеждам за някаква нова джипка, мога да ви кажа, че за тия пари с изключение на Дачия нищо не може да се вземе. А Дачията е свръх бедна на екстри и изобщо не може да се сравнява с Хувъра. карал съм ги на тест драйв и двете и Дачията е много дървена, докато китайчето си прилича на кола отвсякъде.

Живота си е твой прави с него каквото искаш, вce ми e 1, остави ни нас ,нека ни е гадно c BMWта на по 2 - 3 години. Обичам BMW сигурно има защо .
PS:Намерихте най неподходящото място за възхвала на вашата марка.Pезултата няма как да е във ваша полза.

Нашата марка :shock: Само това мога да си купя в тоя клас чисто ново, затова. Аз стари коли съм карал за три твои живота. И на 25 години и на 4 години и премиум и непремиум, та ми е писнало. През далечната 88-ма година заочнах от Полски Фиат, минах през Москвич, Лада, Кадет, Астра, два Голфа, дже единия беше на 80 хиляди реааааални километра със сервизна книиииижка и така през БМВ, Мерцедес, докато стигнах почти нова Мазда 6. Прословутата кола дето изминала 100 хиляди без нито един ремонт. На 140 хиляди всичко и беше за ремонт. Само Ауди на старо не карах в тоя живот. Преди 5 години си взех кола от най-шибаната минетчийска марка, ама от магазина на 3 километра и разбрах защо тъпанирите в развитите части на Европа (където между другото живееш и ти) си ги купуват от магазина. До този момент си мислех, че го правят защото са глупави и нямат българският нюх за далавера и преебаване на системата. Кой не обича БМВ ама нямам 100 бона за Х5-ца, нямам и за Х3-ка, даже и за най шибаната 1-ца нямам мангизи. Също така роднините ми са в бранша с коли и автокъщи и мога да ти кажа, че колите на малко години и километри в перфектно здраве се срещат едно на хиляда. От една година съм поръчал такава и няма никъде. Всъщност има, но на цена почти като нова. Кола на три години която се продава на ниски пари има защо да се продава. А ако наистина и няма нищо цената е почти като на нова. Успех с карането на премиум марките на малко години и на малко километри, животът си е твой. Рано или късно ще достигнеш до извода че колата трябва да си я купиш от магазина, но ще мине време. На мен ми отне 20 години.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Beamerdriver » 06 Авг 2013, 21:43

Oк разбирам ,имаш база за сравнениe, сори ако не съм те разбрал правилно в предишния коментар .Имаш право за някои неща,но читава кола 2 ра ръка може да се намери,ако я поддържаш добре и я пазиш ще ти служи вярно много години, дори стари модели като E30,E34,E36,E38,E39 след перфектна поддръжка от страна на собствениците им служат безотказно всичко е до това колко си пазиш колата поне при BMW.
3драви машини са.
Последна промяна Beamerdriver на 06 Авг 2013, 21:49, променена общо 3 пъти
39470

ентусиаст
Аватар
Кара: на турбини

Мнение от acer » 06 Авг 2013, 21:44

вярно сте ограничени :mrgreen:

за всеки влак си има пътници, ясно е че човек ако има пари ще си купи х5/мл/кайен/рав4 и т.н но повечето нямат
много хора нямат времето и нервите да се занимават с кола на 150/200хил км по майстори и да търсят евтини скъпи части

и тая марка е перфектна за пазарната ниша.. да не забравяме че ЕС обявиха северо-западна България за най-бедната част в целият европейски съюз.. много хора едвам свързват 2-та края та такова плюене ви прави всичкото обратно на "пич"

и пак произведеното в ловеч е 10 класи над румънските талиги :lol: покрай great wall може утре да правят и х1 в бг, или поне част от нея :ok:
м/ж Порше имаха планове да правят завод за някви части през 2013 у нас, но можете да кажете мерси на Мосю Станишко

тоя пигмей беше казал "Бог е руснак", ич не му дреме дали ще изгони всички инвеститори или нас от ЕС, само да сме под ботуша на русия
„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд

ентусиаст
Аватар
Кара: VOLVO XC60 2016 Feiclift D3

Мнение от Демирев » 06 Авг 2013, 21:48

1. Тойота Рав 4 Класик 2.2 комън рейл 155 коня с промоционално безплатно Уинтър Едишън оборудване - нови зимни гуми..роубари - степенки и други.
На 0 км. налични все още няколко бройки при дилърите на Тойота за 45 000 лв. със 160 000 км. или 5 години гаранция до 8.2018г.

2. Фейслифтова Каптива с новия 2.2 Комън рейл 184 коня май 2012г. на 20 000 км. от офиц.дилър на Шевролет в Стара Загора за 38 990 лв. с ддс в гаранция до май 2017г. или 150 000 км.

3. Мазда СХ7 2.2 Комън рейл 173 коня дек.2011 г. в гаранция до 2015г. за 44 300 лв.

4. А има и нещо 2014г.! 1.4 турбо 140 коня - Шевролет Тракс 38 000лв.

5. Хувър 6 - гаранция 100 000 км. - 44 000 лв.

Каптивата има оставаща гараниия 130 000 км. или до лятото на 2017г. гаранцията и е по-голяма с 30 000 км.от Хувър 6...Рав 4-ката е чисто нова и Тракс...
къде виждате дърти бараки?
Borymeckata написа:БМВ къща разваля... Момата е казала: "Или аз, или желазарията!"

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Beamerdriver » 06 Авг 2013, 22:00

acer написа:вярно сте ограничени :mrgreen:

за всеки влак си има пътници, ясно е че човек ако има пари ще си купи х5/мл/кайен/рав4 и т.н но повечето нямат
много хора нямат времето и нервите да се занимават с кола на 150/200хил км по майстори и да търсят евтини скъпи части

и тая марка е перфектна за пазарната ниша.. да не забравяме че ЕС обявиха северо-западна България за най-бедната част в целият европейски съюз.. много хора едвам свързват 2-та края та такова плюене ви прави всичкото обратно на "пич"

и пак произведеното в ловеч е 10 класи над румънските талиги :lol: покрай great wall може утре да правят и х1 в бг, или поне част от нея :ok:
м/ж Порше имаха планове да правят завод за някви части през 2013 у нас, но можете да кажете мерси на Мосю Станишко

тоя пигмей беше казал "Бог е руснак", ич не му дреме дали ще изгони всички инвеститори или нас от ЕС, само да сме под ботуша на русия

Хайде да не ни обясняваш кое е обратното на пич ,защото точно ти плюеш хора с различно мнение,нека не се определямe по такъв елементарен начин. Станишев не го харесвам и съм сигурен че това което казваш 3a PORSCHE е истина, бих си купил PORSCHE Cayenne za 25 000 и с останалите пари бих го поддържал,или шевролет каптива ,като не ми харесва това от снимките нямам ли право да кажа че не ми харесва.Kолегите нямат ли право и те да си изразят мнеието,хайде стига.(Времето на комунизма отмина ,въпреки положението в което се намира държавата cега)Caмо да напомня какъв форум е това: сайтът на българските BMW ентусиасти www.bmwpower-bg.net .Кажете ни сега кое е по добро от БМВ! /старо,ново всякакво!/ Поради ред причини сме водени от любовта към марката а тя има защо да е премиум не просто заради високата си цена а заради своето високо качество, за нас тя е най добрата ,защото можем да оценим усещането което получаваме от шофирането ,което е несравнимо с която и да е друга марка .Ако това не можете да го разберете то престоят ви в този форум е без-смис-лен.
39470

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Механджията » 06 Авг 2013, 22:37

Демирев написа:1. Тойота Рав 4 Класик 2.2 комън рейл 155 коня с промоционално безплатно Уинтър Едишън оборудване - нови зимни гуми..роубари - степенки и други.
На 0 км. налични все още няколко бройки при дилърите на Тойота за 45 000 лв. със 160 000 км. или 5 години гаранция до 8.2018г.

2. Фейслифтова Каптива с новия 2.2 Комън рейл 184 коня май 2012г. на 20 000 км. от офиц.дилър на Шевролет в Стара Загора за 38 990 лв. с ддс в гаранция до май 2017г. или 150 000 км.

3. Мазда СХ7 2.2 Комън рейл 173 коня дек.2011 г. в гаранция до 2015г. за 44 300 лв.

4. А има и нещо 2014г.! 1.4 турбо 140 коня - Шевролет Тракс 38 000лв.

5. Хувър 6 - гаранция 100 000 км. - 44 000 лв.

Каптивата има оставаща гараниия 130 000 км. или до лятото на 2017г. гаранцията и е по-голяма с 30 000 км.от Хувър 6...Рав 4-ката е чисто нова и Тракс...
къде виждате дърти бараки?

колега, не си в час и търсиш под вола теле. нямам причина да убеждавам никого, който се интересува реално, идва или ми пише и обяснявам.
п.п. има разлика между кола на 20 000км и на 0км. - вЕрвай ми... камо ли маздата на близо 2г. дето пак не е точно сравнението (там мога с подробни цифри да ти дам примери за поддръжката).... и гаранцията на Н6 има и едни 5г. освен 100-те х. км, както удобно си пропуснал... каптивата е най-близко и като нови цени, но отново не е по-изгодно предложение ... но ще ти препоръчам, а и на другите - покарайте, е така от любопитство, каптивата и после Н6, и си направете изводи за себе си, аз го направих, както и с всички останали модели на пазара, в рамките на няколко дни яко каране...
и пак казвам, несериозно е да сравняваме карани/тестови/внесени/две-три-незнам си колко годишни сувове/кросоувъри с нов автомобил..
а РАВ-а дето го хвалиш, случайно да забеляза, че е стария модел? ....
шевролет тракс виждал ли си го колко е голям, сядал ли си в него, че изобщо да го коментираме? и 2014 при Н6 също ще има един турбо-бензин мотор, и не какъв да е, а Мицубиши Ралиарт 150к.с., автоматика също не е далеч във времето.
и, моля те, сравни оборудванията, разходите за гаранционна поддръжка и т.н. на Грейт Уол и коя да е друга марка...- като ще сравняваш цени, сравнявай ги с нови, с максимално близки екстри и показатели! ама не го правиш, защото не ти изнася на опозицията! да, има по-добри коли в класа, но не тая цена! и то даже не на близка до нея! това са факти и едно просто проучване в нета за 15мин ще го покаже... но пак казвам, лесно е да смучем от пръстите и да си пишем нещо, само и само да е наопаки!

спирам да пиша, казах каквото трябва..... който трябва и разбира, чете, търси и сравнява, прави правилен избор... на другите - успех в карането на старите коли.... и да, 2-годишната новозакупена кола не е нова, а стара.

а пък да убеждавам някой в нещо - не, мерси, камо ли на човек, дето се кефи да кара стари и уморени коли с мисълта, че още има нещо 'премиум' в тях...
другия потребител-европеец, дето обича да изразява мнения - ти наистина ли не разбра, че нямам против свободно изразеното мнение, но когато то е солидно и обосновано, когато се борави с факти, а не ' ебаси боклука не ме кефи няма да го купя бляяя' - не е никак зряло, нали, нито пък признак на някаква структурирана мисъл и логика.... 8)

колегата Ukelichko може да ми пише лс, ако иска повече инфо, ще му съдейства, с каквото мога.
...с живота под вежди се гледаме строго, и боря се с него, доколкото аз мога....има начин, ваш'та мамааа...
Изображение

Е30 Fanatic
Аватар
Кара: Ford Ranger 2019
Мечтае да кара: corvette c7 zr1

Мнение от N.Mihaylovski » 06 Авг 2013, 22:42

Ходих ан тест драив на всички модели на Греит Лолл, пикапа става да си возиш колелото или сеното, или други глупости, интериора е много зле, ладите са малко по добре,тои е на торсион и заради това е като лагерница, 24 000 базов със предно и бензинов агрегат от 1990 година дето харчи 18-20, дизел 4х4 35 000 емиии по добре Тойота да си купя
Малакта количка много ме изкефи добре нарпавена, интериора е добър, но ми опира главата в тавана, дилъра ми казва амиии господине тя е за жени и т,н и т,н аз съм 190 см висок
Джибката H5 беше отврата интериора под всякаква критика делкан с теслата, но най много ми напави впечатление, че имаха ръжда на някои места особенно пикапа, което за нова кола не е много готинко
Новия не съм го карал но за тези пари ми се вижда скъпичък, освен ако не са го направили мнооого добър което ме съмнява но ще го видя скоро, Дачия са доста по добре от наще, смея да го твърдя и по евтини и по качествени и по удобни, заради това ще купя и такава за служебна.
100 пъти по добре е да си вземеш toyota Hilux дори и на 2-3 години
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3

Аватар

Мнение от F3P » 06 Авг 2013, 22:47

Beamerdriver написа:...като не ми харесва това от снимките нямам ли право да кажа че не ми харесва...

В твоя случай имаш правото да замълчиш- отрицателното мнение е едно (моето е такова), твоето е хейтване без грам основание.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Beamerdriver » 06 Авг 2013, 22:53

Това беше емоционално структурирана логика ,няма смисъл да се караме да се заяждаме, всеки си има свой идеали неща на които държи, старите BMW-тa не са никак уморени, има прекрасни и запазени модели.Hаистина ще се изкефя ако 1 ден България се съвземе от така наречената криза и започне да произвежда чисто Български автомобили,всичко от до качествени и на поносима за българина цена.Все пак ти желая успех и без лоши чувства.

F3P Прекаляваш но имаш късмет че неми се занимава да ти отговарям по аналогичен начин , 3aпомни ме с това: Aufwiedersehen/До-виж-да-не!
Последна промяна Beamerdriver на 06 Авг 2013, 23:49, променена общо 2 пъти
39470

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата