Jeep Grand Cherokee с американска атмосферка...
Модератор: Общи модератори
17 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
Re: Jeep Grand Cherokee с американска атмосферка...
Ако за ZJ иде реч, както Димата каза нека да е до 96-та (ДВГ е същото, но скоростите са много по яки - държат на 200 нютона повече). От 96-98-ма, ZJ са с раздатка 247 ОД и НЯМАТ БЛОКАЖ без значение 5,2 или 5,9 са - те НЯМАТ блокажи! Имал съм 5,2 (98) без блокаж и зимата при паркиране на тротоар под наклон съм се виждал в приключение .. въпреки, че мощ има мноого!!!
Скоростите само с Маннол (сертифицирано от Крайслер), раздатката и дифовете - по спецификация - има ги маслата в БГ (за заден диф приставка от Балкан стар - 20 лв, за ЛСД, ама и да нее с ЛСД като се сложи по-мало вие)
Скоростите само с Маннол (сертифицирано от Крайслер), раздатката и дифовете - по спецификация - има ги маслата в БГ (за заден диф приставка от Балкан стар - 20 лв, за ЛСД, ама и да нее с ЛСД като се сложи по-мало вие)
- k-hristov
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36 Compact M40B18 M-tech
Re: Jeep Grand Cherokee с американска атмосферка...
-Злой- написа:Ако за ZJ иде реч, както Димата каза нека да е до 96-та (ДВГ е същото, но скоростите са много по яки - държат на 200 нютона повече). От 96-98-ма, ZJ са с раздатка 247 ОД и НЯМАТ БЛОКАЖ без значение 5,2 или 5,9 са - те НЯМАТ блокажи! Имал съм 5,2 (98) без блокаж и зимата при паркиране на тротоар под наклон съм се виждал в приключение .. въпреки, че мощ има мноого!!!
СТава въпрос за WJ
17 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2