Германски сайт за автомобили?
Модератор: Общи модератори
24 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- ///Maximalniq
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: poor man's M3 (E30 318iS)
- Мечтае да кара: E30 M3
Re: Германски сайт за автомобили?
Просто, много хора в този форум се мислят за нещо повече от другите и се държат с тях арогантно и им се присмиват. Особено в някои подфоруми...
devent написа:....обиждаш колегите МИ(ти не знам дали караш бима) и то по такъв грозен начин.
Поздрави.
Аз и да обиждам някой поне е конкретен човек- ти обиждаш 98% от шофьорите по света с горното. Щото за разлика от теб аз броя за колега всеки седнал зад волана. Включително и жените. За теб явно не карам ли БМВ не съм човек, а поредният беден селяндур дето търкаля някаква кочина. Че и на газ... Майната му- така да е, не ми дреме.
И не съм казал/написал какво карам понеже не е важно- НЕ Е БМВ. Нямам излишни пари да давам заради една емблема- тая кола ми вади пари. Пък и други неща са ми по-важни от една купчина желязо. Ако утре купя Е92 ще се класирам ли за "колега"
- ДаниД
- младши ентусиаст
-
- Кара: 98' е39 520i
- Мечтае да кара: V8
Готино отношение имаш за "колега"
Като не ти се дават пари за една "емблема", защо коментираш читавите масла и филтри ? По скоро там има вероятност да дадеш повече пари за емблема
Пожелавам ти да си купиш не F30, а F16 и да отидеш в някой друг форум да hate-ваш 

- devent
- младши ентусиаст
-
- Кара: F82 M4
F3P написа:devent написа:....обиждаш колегите МИ(ти не знам дали караш бима) и то по такъв грозен начин.
Поздрави.
Аз и да обиждам някой поне е конкретен човек- ти обиждаш 98% от шофьорите по света с горното. Щото за разлика от теб аз броя за колега всеки седнал зад волана. Включително и жените. За теб явно не карам ли БМВ не съм човек, а поредният беден селяндур дето търкаля някаква кочина. Че и на газ... Майната му- така да е, не ми дреме.
И не съм казал/написал какво карам понеже не е важно- НЕ Е БМВ. Нямам излишни пари да давам заради една емблема- тая кола ми вади пари. Пък и други неща са ми по-важни от една купчина желязо. Ако утре купя Е92 ще се класирам ли за "колега"Или да си взема Е30 за да минавам за върл фен
Ако се напъна може и Ф30 да купя- това къде ще ме класира
А, ти си отговорил
Още в първия абзац от мнението ми конкретизирам за какъв вид обобщение на думата "колега" става дума, но явно не си чел задълбочено.
Аз отдавна не обръщам внимание кой какво кара и не съм се опитвал да те обиждам с това, че не караш BMW, а и не категоризирам хората на селяндури, бедни и богати, BMW каращи и Dacia каращи. Така че това остроумие и приемането на образ на ощипана девойка не беше нужно. За да не бъда различно прочетен, наблягам на това изречение - За мен това, че не караш БМВ не те прави по-малко човек или сходно твърдение. Конкретно скочих срещу теб, защото(пак повтарям с надеждата да бъда прочетен), в почти всяка тема в този раздел се изкарваш капцитет със съжденията ти за нашите коли. Кой бил лайно, защото карал купе, кой бил скъсаняк защото искал да си купи Е39 от Германия и т.н. няма смисъл да повтарям изцепките
F3P написа:Нямам излишни пари да давам заради една емблема- тая кола ми вади пари. Пък и други неща са ми по-важни от една купчина желязо. Ако утре купя Е92 ще се класирам ли за "колега"Или да си взема Е30 за да минавам за върл фен
Ако се напъна може и Ф30 да купя- това къде ще ме класира
БМВ за нас, феновете, е атестат на много, много повече от емблема и купчина желязо, но няма какво да ти обяснявам на теб, няма да ме разбереш. Каквото искаш си купи, колега, няма да те класира никъде. Това тук не е класация, има си име(БМВ Клуб България, горе го пише) и е олицетворение на духа на всички ентусиасти, каращи тези коли. Защото не е важно какво БМВ караш, а че караш БМВ, даже не е и важно да го караш, важно е да си мечтаеш за него. Затова е и най-сладко като видиш как човек с Е21 си казва наздраве с човек с F30 с големите усмивки. Равни на пътя, равни и на масата. Заповядай на някоя сбирка да видиш за какво става дума, да усетиш малко от нашата магия, да седиш с часове пред колите и да им се наслаждаваш. Тогава се върни и кажи - "пич, разбирам те, че искаш да караш Е39, разбирам те, че искаш да е от Германия, да е запазено, но разбери ме и ти, че трябва да се разделиш с по-голяма сума от заделената" и т.н. Тогава аз ще те "класирам" сред нас, но няма класация, пак казвам, всички сме един level - bmw addicted
Горното не се отнася за Е30-каджиите, те са в отделна класация "истинските коли", а ние сме в класация "пластмасовите" - това разбира се е в кръга на шегата - всички сме рамо до рамо
- kokala
- младши ентусиаст
-
- Кара: 2 - BMW E30 touring
- Мечтае да кара: BMW E30 катафалка
- Детайли за колата: Детайлите са перфектни.
F3P написа:devent написа:....обиждаш колегите МИ(ти не знам дали караш бима) и то по такъв грозен начин.
Поздрави.
Аз и да обиждам някой поне е конкретен човек- ти обиждаш 98% от шофьорите по света с горното. Щото за разлика от теб аз броя за колега всеки седнал зад волана. Включително и жените. За теб явно не карам ли БМВ не съм човек, а поредният беден селяндур дето търкаля някаква кочина. Че и на газ...
И не съм казал/написал какво карам понеже не е важно- НЕ Е БМВ.
За да не ме нападнеш, ще уточня, че не съм беден селяндур и кочината ми не е на газ Уж всички за теб са "колеги" пък се оказва, че не е така..
Не се заяждам нито искам да влизаме в някакви спорове за каквото и да било, просто понякога някои хора тук много се излагат без да го осъзнават.
F3P написа: Ако се напъна може и Ф30 да купя- това къде ще ме класира
Може да те класира при длъжниците на някоя банка..
@Devent, не знам какво толкова се учудваш, в този форум е пълно с злобни, завистливи, арогантни, мислещи се за някои индивиди, по българските пътища си е доказано това. Лошото е, че тези индивиди в повечето случаи избират BMW, жалко.

- fizzy
- Потребител
-
- Кара: E34
- Мечтае да кара: E31
- Детайли за колата: 520i 24V автомат
Благодаря на колегите, които се застъпиха за мен
Аз даже очаквах повече пумия да се излее върху мен като нов потребител 
Аз даже очаквах повече пумия да се излее върху мен като нов потребител - Babuna
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30 316, е36 328, ф30 335, ф32 428
- Мечтае да кара: и да му е спокойно
Fizzy, не се чуди, просто форумът е достигнал долна мъртва точка и няма спомен от златните му години.
Преди всезнайковците, които нищо не знаят си мълчаха, а сега си играя на детективи с невероятна мисъл и разбира се с готовност поучават хората и отсичат кое е правилно и кое не на база на собствения им твърде ограничен мироглед.
А конкретно по темата - наистина съпътстващите разходи по внос на немного скъпа кола като е39ка са високи, само първоначалната регистрация е 400 лв, а взимайки кола от чужбина винаги могат да настъпят разнообразни проблеми. А щом търсиш бензинов автомат, вероятно и по-късна година, означава, че сигурно ще е бензинов М54 мотор, аз бих си търсил от България, но първо се запознай с минусите на този двигател, както и често срещаните проблеми при иначе много добрия модел е39.
Успех, е39 е страхотен автомобил.
Преди всезнайковците, които нищо не знаят си мълчаха, а сега си играя на детективи с невероятна мисъл и разбира се с готовност поучават хората и отсичат кое е правилно и кое не на база на собствения им твърде ограничен мироглед.
А конкретно по темата - наистина съпътстващите разходи по внос на немного скъпа кола като е39ка са високи, само първоначалната регистрация е 400 лв, а взимайки кола от чужбина винаги могат да настъпят разнообразни проблеми. А щом търсиш бензинов автомат, вероятно и по-късна година, означава, че сигурно ще е бензинов М54 мотор, аз бих си търсил от България, но първо се запознай с минусите на този двигател, както и често срещаните проблеми при иначе много добрия модел е39.
CCFL и LED ангелски очи, М пакети за е36/е39/е46/е60/е61/е90/е91/е93/е93/f10/f30/x5 спортни окачвания, спортни генерации, колектори и много други!
OРИГИНАЛНИ ПАРКИНГ СЕНЗОРИ по 39 лв!
Стъкла за фаровете на BMW e46 всички модификации - 45 лв, за BMW e39 фейслифт 79 лева - край на проблема с мътните напукани фарове
М-tec броня пълен за БМВ е36 пълен комплект - 129 лв
M-tec 2 предна броня за БМВ е46 седан,туринг - 189 лв
M-tec предна броня за БМВ е39 - 189 лв
MOTUL 6100 10w-40 Synergie 5 литра - 49.99 лева - МОТУЛ И КАСТРОЛ 100% оригинални на най-ниски цени в БГ
CCFL ANGEL EYES - 49,99 лв
0889 22 66 88
OРИГИНАЛНИ ПАРКИНГ СЕНЗОРИ по 39 лв!
Стъкла за фаровете на BMW e46 всички модификации - 45 лв, за BMW e39 фейслифт 79 лева - край на проблема с мътните напукани фарове
М-tec броня пълен за БМВ е36 пълен комплект - 129 лв
M-tec 2 предна броня за БМВ е46 седан,туринг - 189 лв
M-tec предна броня за БМВ е39 - 189 лв
MOTUL 6100 10w-40 Synergie 5 литра - 49.99 лева - МОТУЛ И КАСТРОЛ 100% оригинални на най-ниски цени в БГ
CCFL ANGEL EYES - 49,99 лв
0889 22 66 88
- Beamerdriver
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E30
- Мечтае да кара: E30
Е колеги оставете F3P (и а з съм имал спорове с него ,но човек трябва да прощава ) мисля че не е лош човек ,има свой стил на изказване.Cигурен съм че никой не е искал да убиди никого.Мир да е 
Bсеки си изказва гледната точка,не бива никой да се засяга или сърди.

Bсеки си изказва гледната точка,не бива никой да се засяга или сърди.
- fizzy
- Потребител
-
- Кара: E34
- Мечтае да кара: E31
- Детайли за колата: 520i 24V автомат
Babuna написа:Fizzy, не се чуди, просто форумът е достигнал долна мъртва точка и няма спомен от златните му години.
Мерси за съвета, ще се поразровя

24 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2