Германски сайт за автомобили?
Модератор: Общи модератори
24 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- ///Maximalniq
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: poor man's M3 (E30 318iS)
- Мечтае да кара: E30 M3
Re: Германски сайт за автомобили?
Просто, много хора в този форум се мислят за нещо повече от другите и се държат с тях арогантно и им се присмиват. Особено в някои подфоруми...
devent написа:....обиждаш колегите МИ(ти не знам дали караш бима) и то по такъв грозен начин.
Поздрави.
Аз и да обиждам някой поне е конкретен човек- ти обиждаш 98% от шофьорите по света с горното. Щото за разлика от теб аз броя за колега всеки седнал зад волана. Включително и жените. За теб явно не карам ли БМВ не съм човек, а поредният беден селяндур дето търкаля някаква кочина. Че и на газ... Майната му- така да е, не ми дреме.
И не съм казал/написал какво карам понеже не е важно- НЕ Е БМВ. Нямам излишни пари да давам заради една емблема- тая кола ми вади пари. Пък и други неща са ми по-важни от една купчина желязо. Ако утре купя Е92 ще се класирам ли за "колега"

- ДаниД
- младши ентусиаст
-
- Кара: 98' е39 520i
- Мечтае да кара: V8
Готино отношение имаш за "колега"
Като не ти се дават пари за една "емблема", защо коментираш читавите масла и филтри ? По скоро там има вероятност да дадеш повече пари за емблема
Пожелавам ти да си купиш не F30, а F16 и да отидеш в някой друг форум да hate-ваш 

- devent
- младши ентусиаст
-
- Кара: F82 M4
F3P написа:devent написа:....обиждаш колегите МИ(ти не знам дали караш бима) и то по такъв грозен начин.
Поздрави.
Аз и да обиждам някой поне е конкретен човек- ти обиждаш 98% от шофьорите по света с горното. Щото за разлика от теб аз броя за колега всеки седнал зад волана. Включително и жените. За теб явно не карам ли БМВ не съм човек, а поредният беден селяндур дето търкаля някаква кочина. Че и на газ... Майната му- така да е, не ми дреме.
И не съм казал/написал какво карам понеже не е важно- НЕ Е БМВ. Нямам излишни пари да давам заради една емблема- тая кола ми вади пари. Пък и други неща са ми по-важни от една купчина желязо. Ако утре купя Е92 ще се класирам ли за "колега"Или да си взема Е30 за да минавам за върл фен
Ако се напъна може и Ф30 да купя- това къде ще ме класира
А, ти си отговорил

Още в първия абзац от мнението ми конкретизирам за какъв вид обобщение на думата "колега" става дума, но явно не си чел задълбочено.
Аз отдавна не обръщам внимание кой какво кара и не съм се опитвал да те обиждам с това, че не караш BMW, а и не категоризирам хората на селяндури, бедни и богати, BMW каращи и Dacia каращи. Така че това остроумие и приемането на образ на ощипана девойка не беше нужно. За да не бъда различно прочетен, наблягам на това изречение - За мен това, че не караш БМВ не те прави по-малко човек или сходно твърдение. Конкретно скочих срещу теб, защото(пак повтарям с надеждата да бъда прочетен), в почти всяка тема в този раздел се изкарваш капцитет със съжденията ти за нашите коли. Кой бил лайно, защото карал купе, кой бил скъсаняк защото искал да си купи Е39 от Германия и т.н. няма смисъл да повтарям изцепките

F3P написа:Нямам излишни пари да давам заради една емблема- тая кола ми вади пари. Пък и други неща са ми по-важни от една купчина желязо. Ако утре купя Е92 ще се класирам ли за "колега"Или да си взема Е30 за да минавам за върл фен
Ако се напъна може и Ф30 да купя- това къде ще ме класира

БМВ за нас, феновете, е атестат на много, много повече от емблема и купчина желязо, но няма какво да ти обяснявам на теб, няма да ме разбереш. Каквото искаш си купи, колега, няма да те класира никъде. Това тук не е класация, има си име(БМВ Клуб България, горе го пише) и е олицетворение на духа на всички ентусиасти, каращи тези коли. Защото не е важно какво БМВ караш, а че караш БМВ, даже не е и важно да го караш, важно е да си мечтаеш за него. Затова е и най-сладко като видиш как човек с Е21 си казва наздраве с човек с F30 с големите усмивки. Равни на пътя, равни и на масата. Заповядай на някоя сбирка да видиш за какво става дума, да усетиш малко от нашата магия, да седиш с часове пред колите и да им се наслаждаваш. Тогава се върни и кажи - "пич, разбирам те, че искаш да караш Е39, разбирам те, че искаш да е от Германия, да е запазено, но разбери ме и ти, че трябва да се разделиш с по-голяма сума от заделената" и т.н. Тогава аз ще те "класирам" сред нас, но няма класация, пак казвам, всички сме един level - bmw addicted

Горното не се отнася за Е30-каджиите, те са в отделна класация "истинските коли", а ние сме в класация "пластмасовите" - това разбира се е в кръга на шегата - всички сме рамо до рамо

- kokala
- младши ентусиаст
-
- Кара: 2 - BMW E30 touring
- Мечтае да кара: BMW E30 катафалка
- Детайли за колата: Детайлите са перфектни.
F3P написа:devent написа:....обиждаш колегите МИ(ти не знам дали караш бима) и то по такъв грозен начин.
Поздрави.
Аз и да обиждам някой поне е конкретен човек- ти обиждаш 98% от шофьорите по света с горното. Щото за разлика от теб аз броя за колега всеки седнал зад волана. Включително и жените. За теб явно не карам ли БМВ не съм човек, а поредният беден селяндур дето търкаля някаква кочина. Че и на газ...
И не съм казал/написал какво карам понеже не е важно- НЕ Е БМВ.

Уж всички за теб са "колеги" пък се оказва, че не е така..

Не се заяждам нито искам да влизаме в някакви спорове за каквото и да било, просто понякога някои хора тук много се излагат без да го осъзнават.
F3P написа: Ако се напъна може и Ф30 да купя- това къде ще ме класира
Може да те класира при длъжниците на някоя банка..

@Devent, не знам какво толкова се учудваш, в този форум е пълно с злобни, завистливи, арогантни, мислещи се за някои индивиди, по българските пътища си е доказано това. Лошото е, че тези индивиди в повечето случаи избират BMW, жалко.

- fizzy
- Потребител
-
- Кара: E34
- Мечтае да кара: E31
- Детайли за колата: 520i 24V автомат
Благодаря на колегите, които се застъпиха за мен
Аз даже очаквах повече пумия да се излее върху мен като нов потребител 

- Babuna
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30 316, е36 328, ф30 335, ф32 428
- Мечтае да кара: и да му е спокойно
Fizzy, не се чуди, просто форумът е достигнал долна мъртва точка и няма спомен от златните му години.
Преди всезнайковците, които нищо не знаят си мълчаха, а сега си играя на детективи с невероятна мисъл и разбира се с готовност поучават хората и отсичат кое е правилно и кое не на база на собствения им твърде ограничен мироглед.
А конкретно по темата - наистина съпътстващите разходи по внос на немного скъпа кола като е39ка са високи, само първоначалната регистрация е 400 лв, а взимайки кола от чужбина винаги могат да настъпят разнообразни проблеми. А щом търсиш бензинов автомат, вероятно и по-късна година, означава, че сигурно ще е бензинов М54 мотор, аз бих си търсил от България, но първо се запознай с минусите на този двигател, както и често срещаните проблеми при иначе много добрия модел е39.
Успех, е39 е страхотен автомобил.
Преди всезнайковците, които нищо не знаят си мълчаха, а сега си играя на детективи с невероятна мисъл и разбира се с готовност поучават хората и отсичат кое е правилно и кое не на база на собствения им твърде ограничен мироглед.
А конкретно по темата - наистина съпътстващите разходи по внос на немного скъпа кола като е39ка са високи, само първоначалната регистрация е 400 лв, а взимайки кола от чужбина винаги могат да настъпят разнообразни проблеми. А щом търсиш бензинов автомат, вероятно и по-късна година, означава, че сигурно ще е бензинов М54 мотор, аз бих си търсил от България, но първо се запознай с минусите на този двигател, както и често срещаните проблеми при иначе много добрия модел е39.
CCFL и LED ангелски очи, М пакети за е36/е39/е46/е60/е61/е90/е91/е93/е93/f10/f30/x5 спортни окачвания, спортни генерации, колектори и много други!
OРИГИНАЛНИ ПАРКИНГ СЕНЗОРИ по 39 лв!
Стъкла за фаровете на BMW e46 всички модификации - 45 лв, за BMW e39 фейслифт 79 лева - край на проблема с мътните напукани фарове
М-tec броня пълен за БМВ е36 пълен комплект - 129 лв
M-tec 2 предна броня за БМВ е46 седан,туринг - 189 лв
M-tec предна броня за БМВ е39 - 189 лв
MOTUL 6100 10w-40 Synergie 5 литра - 49.99 лева - МОТУЛ И КАСТРОЛ 100% оригинални на най-ниски цени в БГ
CCFL ANGEL EYES - 49,99 лв
0889 22 66 88
OРИГИНАЛНИ ПАРКИНГ СЕНЗОРИ по 39 лв!
Стъкла за фаровете на BMW e46 всички модификации - 45 лв, за BMW e39 фейслифт 79 лева - край на проблема с мътните напукани фарове
М-tec броня пълен за БМВ е36 пълен комплект - 129 лв
M-tec 2 предна броня за БМВ е46 седан,туринг - 189 лв
M-tec предна броня за БМВ е39 - 189 лв
MOTUL 6100 10w-40 Synergie 5 литра - 49.99 лева - МОТУЛ И КАСТРОЛ 100% оригинални на най-ниски цени в БГ
CCFL ANGEL EYES - 49,99 лв
0889 22 66 88
- Beamerdriver
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E30
- Мечтае да кара: E30
Е колеги оставете F3P (и а з съм имал спорове с него ,но човек трябва да прощава ) мисля че не е лош човек ,има свой стил на изказване.Cигурен съм че никой не е искал да убиди никого.Мир да е 
Bсеки си изказва гледната точка,не бива никой да се засяга или сърди.

Bсеки си изказва гледната точка,не бива никой да се засяга или сърди.
- fizzy
- Потребител
-
- Кара: E34
- Мечтае да кара: E31
- Детайли за колата: 520i 24V автомат
Babuna написа:Fizzy, не се чуди, просто форумът е достигнал долна мъртва точка и няма спомен от златните му години.
Мерси за съвета, ще се поразровя

24 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2