динамо - невероятни магии

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Re: динамо - невероятни магии

Мнение от acho.rs » 06 Сеп 2013, 12:17

Разбира се че е магия - невероятен супермен , ясновидец, ледоразбивач и сливокъртач в едно - гледайте в захлас и припадайте :mhihi: :mhihi: :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW e36 320i Coupe, BMW e46 ci
Детайли за колата: шест цилиндров звяр

Мнение от NoMoreRules » 06 Сеп 2013, 13:12

А това как си го обеснявате. http://www.vbox7.com/play:cbdfba58c4
Аз поне забелязвам че лактите не са му в правилна позиция, което го затруднява още повече.И не виждам мускулите му да се напрягат като за 150 кг.
Изображение
Само че едно е да отворят талона с 316,а под капака ония туч м50, дето и кьорав да си пак ще го чуеш :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: дизели
Мечтае да кара: по хубави пътища
Детайли за колата: прави фокуси

Мнение от ylaine » 06 Сеп 2013, 13:46

то е ясно, домино (както аз му викам) е извънземно пратено да ни забавлява :smoke:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Мнение от vicho » 06 Сеп 2013, 17:59

NoMoreRules написа:А това как си го обеснявате. http://www.vbox7.com/play:cbdfba58c4
Аз поне забелязвам че лактите не са му в правилна позиция, което го затруднява още повече.И не виждам мускулите му да се напрягат като за 150 кг.

кухи тежести ... постановка ... искам да дойде на лежанката вкъщи, да ги дигне, ама аз да ги сложа :mhihi:
You said: "Time will change!" What if it changes you?

Потребител
Аватар

Мнение от stefanoff » 06 Сеп 2013, 18:04

NoMoreRules написа:А това как си го обеснявате. http://www.vbox7.com/play:cbdfba58c4

Голям праз, вдигнал 150кг. Има хора със горе долу същото телосложение, дето теглят по цял влак ... с косата си :mhihi:
http://www.youtube.com/watch?v=U_8Ff0O9fD4
Не Мы такие, Жизнь такая

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от acho.rs » 06 Сеп 2013, 18:09

vicho написа:

кухи тежести ... постановка ... искам да дойде на лежанката вкъщи, да ги дигне, ама аз да ги сложа :mhihi:

Тоя паяк 50 кила да му сложиш ще се удоши :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Din » 06 Сеп 2013, 18:48

acho.rs написа:
vicho написа:

Не знам дали са удуши,ма няма развита физика за да издържи тези килограми.
ама с адидас и дискавъри зад гърба ,магията е възможна :winky:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E34 tds, W140 400SE
Мечтае да кара: ГАЗ-24 Волга V8 ЗМЗ-511
Детайли за колата: Капаци, калници, врати, брони, таван и торба с бурми и чукачки след смяна на накладки

Мнение от DLVasilev » 06 Сеп 2013, 20:46

Поредната измислица, пълни глупости, просто едно предаване което да запълни някакво време там... Минава през огради, стени, цепи мрака на 2 и 3/4, телефони втечнява в бутилки да ги сипе и други бози и никога не го дават така, че да се види ясно точно как го прави. Лично на мен не ми е интересен особено тоя стартер-генератор ли е динамо от балканче ли е какъвто е там...
Изображение
ATR-42/72

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от acho.rs » 06 Сеп 2013, 21:10

Din написа:
acho.rs написа:
vicho написа:

Не знам дали са удуши,ма няма развита физика за да издържи тези килограми.
ама с адидас и дискавъри зад гърба ,магията е възможна :winky:

Ако нямаше толкова балъци по света да му се връзват , нямаше да го има и шоуто ;)

Аватар
Кара: Е46 330xd
Мечтае да кара: E92 M3
Детайли за колата: Икономична

Мнение от cave troll » 06 Сеп 2013, 21:27

имаше и няколко епизода с уж известни личности
там как стои въпроса с нагласяването на номерата ?
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: Нафтова печка.
Мечтае да кара: През просото...
Детайли за колата: Х3 (Е83) 3.0d, 2004г.
M57TU-A5S390R-ATC400

Мнение от Borymeckata » 06 Сеп 2013, 23:30

Колеги, пак изместихме темата. Умните веднага са прозряли подлата измама на Динамо и се надсмиват над балъците, които гледат шоуто му със зяпнала уста и струйка течащи лиги... Киното и телевизията могат да покажат ВСИЧКО - минали събития отпреди векове, битки на космически кораби, пътешествие до центъра на Земята, планета управлявана от маймуни и враждуващи групи роботи, които се превръщат в автомобили... Какво сега, да не гледаме кино ли? Човекът прави едно добро шоу, което се гледа с интерес в цял свят. Да го отричаш е все едно да не гледаш постановка Шекспир, защото Отело не удушава Дездемона наистина и Ромео само се преструва на отровен. Народът не харесва "измамника" Динамо, но с огромен интерес гледа родното ни футболно първенство. А там (естествено) никога не е имало, няма и не може да има никаква измама...
Excellent! Steven is my name!

Потребител
Аватар

Мнение от stefanoff » 06 Сеп 2013, 23:33

ОФФ

Как имате нерви да го гледате това дискавъри - 5 минути предаване, 30 минути реклами и малоумни треилъри :lol:
Не Мы такие, Жизнь такая

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от acho.rs » 06 Сеп 2013, 23:42

Borymeckata написа:Колеги, пак изместихме темата. Умните веднага са прозряли подлата измама на Динамо и се надсмиват над балъците, които гледат шоуто му със зяпнала уста и струйка течащи лиги... Киното и телевизията могат да покажат ВСИЧКО - минали събития отпреди векове, битки на космически кораби, пътешествие до центъра на Земята, планета управлявана от маймуни и враждуващи групи роботи, които се превръщат в автомобили... Какво сега, да не гледаме кино ли? Човекът прави едно добро шоу, което се гледа с интерес в цял свят. Да го отричаш е все едно да не гледаш постановка Шекспир, защото Отело не удушава Дездемона наистина и Ромео само се преструва на отровен. Народът не харесва "измамника" Динамо, но с огромен интерес гледа родното ни футболно първенство. А там (естествено) никога не е имало, няма и не може да има никаква измама...

Да де , но хората както се вижда не само се забавляват ами му и вярват , даже защитават супер феномена динамо . Но като се има предвид успеха на паранормалното зрелище по БТВ - ЯСНОВИДЦИ - имат си почва у нас подобни разкрития на скритите 97% от капацитета на мозъка ... за някой са скрити и повече от 97% :mhihi:

ентусиаст
Аватар
Кара: Нафтова печка.
Мечтае да кара: През просото...
Детайли за колата: Х3 (Е83) 3.0d, 2004г.
M57TU-A5S390R-ATC400

Мнение от Borymeckata » 07 Сеп 2013, 0:31

acho.rs написа:Да де , но хората както се вижда не само се забавляват ами му и вярват , даже защитават супер феномена динамо . ...

Лично аз не знам как прави номерата си и затова са ми интересни. За някои от тях мога да предположа как стават, но само толкова. Ако номерата му бяха толкова елементарни - всеки щеше да ги прави. Ето за ходенето по реката. Казвате - плоскости, ОК. Хайде някой да опише как точно би го организирал? Как ще монтира тези плоскости на 5 см. под повърхността? Ами нивото на реката постоянно ли е или се мени? Как ще направи плоскостите да не се виждат под 5см. вода - прозрачни ли да бъдат? И да не предизвикват вълнички и други аномалии при обтичането им от водата? И накрая като дойде лодката да прибере артиста - да не се блъсне във въпросните плоскости? Ако някой смята номера за толкова прост - нека го направи и ще стане известен. Този човек наистина прави нещо уникално, което никой друг не е направил, поне до момента.
Excellent! Steven is my name!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от zazomazo » 07 Сеп 2013, 1:07

Borymeckata написа:
acho.rs написа:Да де , но хората както се вижда не само се забавляват ами му и вярват , даже защитават супер феномена динамо . ...

Лично аз не знам как прави номерата си и затова са ми интересни. За някои от тях мога да предположа как стават, но само толкова. Ако номерата му бяха толкова елементарни - всеки щеше да ги прави. Ето за ходенето по реката. Казвате - плоскости, ОК. Хайде някой да опише как точно би го организирал? Как ще монтира тези плоскости на 5 см. под повърхността? Ами нивото на реката постоянно ли е или се мени? Как ще направи плоскостите да не се виждат под 5см. вода - прозрачни ли да бъдат? И да не предизвикват вълнички и други аномалии при обтичането им от водата? И накрая като дойде лодката да прибере артиста - да не се блъсне във въпросните плоскости? Ако някой смята номера за толкова прост - нека го направи и ще стане известен. Този човек наистина прави нещо уникално, което никой друг не е направил, поне до момента.

Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата