Уникален спрей!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: e38 740i/6
Мечтае да кара: BMW е34
Детайли за колата: черна с шадоулайн!

Re: Уникален спрей!

Мнение от byxal » 16 Сеп 2013, 10:47

Mithbusters го сложиха в 'busted' ..освен ако този не е някоя нова формула :D

старши ентусиаст
Аватар
Кара: или поне се учи ежедневно
Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М

Мнение от Sharo » 16 Сеп 2013, 11:13

Единственото което помага при наще камери и радари е заглушител на радарната част .. снимка с номера има ама показанията са хумористични ... я нула км/ч, я 450км/ч ... въпроса е като те хванат с тая джаджа в колата ще те разсипят
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от bmw325tds » 16 Сеп 2013, 11:34

Карайте по правилата и не се занимавайте с глупости.

Тая тема няма ли кой да я заключи?

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: сред идиоти.
Мечтае да кара: e31 850csi

Мнение от skipper » 16 Сеп 2013, 11:45

Sharo написа:Единственото което помага при наще камери и радари е заглушител на радарната част .. снимка с номера има ама показанията са хумористични ... я нула км/ч, я 450км/ч ... въпроса е като те хванат с тая джаджа в колата ще те разсипят

Може ли да обясниш по-подробно и с някакви примери като модели и марки , че ми стана интересно ?
Oo (|||)(|||) oO
First law of electronics: "Every device is powered by the white smoke that resides within it, when the white smoke comes out, the device doesn't work anymore.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от bmw325tds » 16 Сеп 2013, 11:50

skipper написа:
Sharo написа:Единственото което помага при наще камери и радари е заглушител на радарната част .. снимка с номера има ама показанията са хумористични ... я нула км/ч, я 450км/ч ... въпроса е като те хванат с тая джаджа в колата ще те разсипят

Може ли да обясниш по-подробно и с някакви примери като модели и марки , че ми стана интересно ?
Тези неща са забранени със закон.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Мнение от vicho » 16 Сеп 2013, 11:53

bmw325tds написа:Тези неща са забранени със закон.

бОли те фара, то и карането пиян е забранено със закон, ама...
превишената скорост също :mhihi:
You said: "Time will change!" What if it changes you?

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от skipper » 16 Сеп 2013, 12:01

bmw325tds написа:
skipper написа:

Тези неща са забранени със закон.

То принципно много неща са забрани , но дефакто много малко от тях имат смисъл . На много места има идиотски ограничения на скоростта - гледаш права дълга 5 километра , няма нищо което да пречи и сложили ограничение 60 и то извънградско :kuku:
Oo (|||)(|||) oO
First law of electronics: "Every device is powered by the white smoke that resides within it, when the white smoke comes out, the device doesn't work anymore.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 16 Сеп 2013, 12:16

^На тебе може да ти се струва безмислено,но пък може да се окаже че често са ставали произшествия с животни на това място примерно,може просто земеделската земя да е на едно ниво с пътя и да се пасат там добитъци.
Разбира се че има безсмислени ограничения,но често има смисъл,който ние не виждаме,вярно че понякога смисъла е като хранилка на някой униформен.
По темата,уникален е спрея,щото трябва да си уникален идиот че да се вържеш на това нещо,масово се предлагат устройства които крият номера,я да го превърти,гледах един даже дето се накланя на 90 градуса...
Пък и тея каква цена са му сложили за най-обикновен безцветен лак,дето същата работа върши и лак за коса

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: Сърф
Детайли за колата: Немски кон

Мнение от Top Gun Maverick » 16 Сеп 2013, 13:29

Радар-детектора с ГПС е единственото сигурно нещо срещу(и анти-радара, но с него може да имате главоболия :mhihi: )стацонарните камери. Срещу мобилните също помага в над 90%-та от случаите. Ама струва пари. Тези пари се избиват обаче още с първото сериозно превишаване на скоростта.
Тези спрейове са прекалено хубаво звучащи за да са истина. А и спазването на ограничения си е опция, която когато не сте тръгнали да си правите кефа с по-бързичко каране е за предпочитане пред всякакви други шашми.
Между другото, идиотските ограничения вече липсват или ако има, то аз скоро не съм срещал. Всички са лигични и то доста. Даже на някои кръстовища извън града липсва 60.
In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач. :mhihi:
I feel the need, the need for speed.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Sharo » 16 Сеп 2013, 14:25

Само дето в модерните коли ако си го сложш вътре тоя радар детектор с тия стъкла хващат едно към гьотере :DD
може се спасиш с външен модул от тоя тип
http://www.youtube.com/watch?v=FdTXZcnIVBg
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Sharo » 16 Сеп 2013, 14:28

skipper написа:

Принципно модели и марки не съм чувал да има, защото са леко незаконни тия джаджи и съответно няма получиш фактура за покупката им :D
Само два пъти съм виждал такова чудо 1 път тук и 1 път в Англия .. ама и на двете места хванат ли те, че го имаш си го закъсал яко.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Каквото ми попадне .
Мечтае да кара: Поне 790 iL xaxaxa
Детайли за колата: Лачена 39_ка .

Мнение от AGT » 16 Сеп 2013, 14:29

Българина си е ТЪПО ГОВЕДО и такова ще си остане. Ние сме най хитрите на света. Ние искаме да прецакаме всякакви закони и ограничения защото виждаш ли ние сме най хитрите и сме повече от Батман. Ама със сигурност сме номер 1 ама не по хитрост ами се оказа по брой катастрофи и жертви по пътищата. После ревем как било в Европа и колко хубаво било там (пътища и ред имам в предвид ) .Може и да е хубаво ама има закони и се спазват . Който се прави на тарикат заминава по каналния ред и така трябва да е защото следващата тема която пускате да не гласи " ужас блъснаха ме" " ужас убиха семейството ми" и всякакви подобни теми които никой не иска да среща . Да караш бързо е хубаво нещо , но дали всеки осъзнава какво точно прави и какви биха последствията. Защото радар детектора ще те спаси от глобата......ама не съм сигурен дали от затвора ще те извади . Темата може да бъде много дълга и по добре да бъде заключена.
И да не съм извън темата съвсем - относно тия спрейове не вършат никаква работа ! Ако има кой да си купи е добре защото ще помогне на икономиката да върти едни пари :mhihi: :mhihi:
Съвет от КАТ !
"Не можеш ли да караш не си купувай книжка "

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Sharo » 16 Сеп 2013, 14:42

AGT написа:Българина си е ТЪПО ГОВЕДО и такова ще си остане. Ние сме най хитрите на света. Ние искаме да прецакаме всякакви закони и ограничения защото виждаш ли ние сме най хитрите и сме повече от Батман. Ама със сигурност сме номер 1 ама не по хитрост ами се оказа по брой катастрофи и жертви по пътищата. После ревем как било в Европа и колко хубаво било там (пътища и ред имам в предвид ) .Може и да е хубаво ама има закони и се спазват . Който се прави на тарикат заминава по каналния ред и така трябва да е защото следващата тема която пускате да не гласи " ужас блъснаха ме" " ужас убиха семейството ми" и всякакви подобни теми които никой не иска да среща . Да караш бързо е хубаво нещо , но дали всеки осъзнава какво точно прави и какви биха последствията. Защото радар детектора ще те спаси от глобата......ама не съм сигурен дали от затвора ще те извади . Темата може да бъде много дълга и по добре да бъде заключена.
И да не съм извън темата съвсем - относно тия спрейове не вършат никаква работа ! Ако има кой да си купи е добре защото ще помогне на икономиката да върти едни пари :mhihi: :mhihi:

Айде сега .. тука инцидентите със смъртност са най-висок %, не защото нарушаваме най-много закона...
Тука е комбинация от малоумни знаци, лоши пътища, слаба подготовка на новите шофьори, никаква превенция веднъж ако вземеш книжка, никаква адекватна медицинска помощ за нормално време при птп-а извън града, а и в града на много места, наличието на мпс-та пред разпад по пътищата, наличието и на разни други пс-та то пътя и т.н.

Та нещата не са черно бели.
Ей ви едно клипче от Канада да видите и там как "ВСИЧКИ" нарушават закона.

http://youtu.be/2BKdbxX1pDw

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Каквото ми попадне .
Мечтае да кара: Поне 790 iL xaxaxa
Детайли за колата: Лачена 39_ка .

Мнение от AGT » 16 Сеп 2013, 15:24

Съгласен съм с това ама само за миг си представи как "лети" из улицата опел астра на 25 години в окаяно състояние и при удар с 100км/ч (ограничение 50км/ч ) какво ще се случи ? Не само с водача ами и с околните. Така ,че щом пише на знака 50км/ч то малко или много е съобразен и с това. Точно пък на теб няма да обяснявам ( знаеш ги много добре ) какви са ограниченията в други държави нали ? Щом са ги сложили сигурно има за какво. И аз всеки ден псувам "легнали полицай " които са по 10-12 на уличка от 200 метра ама такъв е живота.

P.S. Колата я написах просто така. Стари и неподдържани коли колкото искаш в БГ.
Съвет от КАТ !
"Не можеш ли да караш не си купувай книжка "

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от skipper » 16 Сеп 2013, 15:24

Sharo написа:
skipper написа:

Принципно модели и марки не съм чувал да има, защото са леко незаконни тия джаджи и съответно няма получиш фактура за покупката им :D
Само два пъти съм виждал такова чудо 1 път тук и 1 път в Англия .. ама и на двете места хванат ли те, че го имаш си го закъсал яко.

За анти радар ли говориш ? Не знаех , че те могат да блокират и пътните камери .
AGT написа:Българина си е ТЪПО ГОВЕДО и такова ще си остане. Ние сме най хитрите на света. Ние искаме да прецакаме всякакви закони и ограничения защото виждаш ли ние сме най хитрите и сме повече от Батман. Ама със сигурност сме номер 1 ама не по хитрост ами се оказа по брой катастрофи и жертви по пътищата. После ревем как било в Европа и колко хубаво било там (пътища и ред имам в предвид ) .Може и да е хубаво ама има закони и се спазват . Който се прави на тарикат заминава по каналния ред и така трябва да е защото следващата тема която пускате да не гласи " ужас блъснаха ме" " ужас убиха семейството ми" и всякакви подобни теми които никой не иска да среща . Да караш бързо е хубаво нещо , но дали всеки осъзнава какво точно прави и какви биха последствията. Защото радар детектора ще те спаси от глобата......ама не съм сигурен дали от затвора ще те извади . Темата може да бъде много дълга и по добре да бъде заключена.

Аз почти винаги си карам по правилата , но на някои места има идиотски ограничения . И там като си караш с нормалните 90 km/h за извънградско и изведнъж на някой завой ти излезе "слънчогледа" и се почва "К`во праим сеа ? Ще пишем ли акт ? " и всякакви тем подобни . Все още има т.нар. хранилки :ranting: И ако човек не знае къде се влиза директно в капана .
Като цяло проблема по българските пътища са : окаяното състояние на пътната мрежа и шофьорите , които нямат никаква преценка на дадени ситуации (пример - ето този завой https://maps.google.bg/maps?hl=bg&ll=43 ... 45,,0,5.48 може да се мине спокойно със скорости над 100 ( аз го минавам с 90 ) че и повече но почти всеки път като мина от там виждам , че някой е изпуснал колата и се е ударил в мантинелата ), а да не говорим за пенсионерите , които те засичат и после даже не са разбрали че са направили такова нещо . А огледала имам чувството , че са сложени за окраса :banghead: Няма да разправям колко пъти са ме засичали , защото не си гледат в огледалата . А да не говорим как няколко пъти щяха да ми влязат в пасажерската врата - ето тук https://maps.google.bg/maps?hl=bg&ll=43 ... 06,,0,24.3
А тук поне 3 пъти тролей щеше да ми отнесе огледалото https://maps.google.bg/maps?hl=bg&ll=43 ... 88,,0,9.14
При положение , че си карам в моята лента и гледам да съм по-далеч от съседната лента да се правят такива работи е идиотско . Имам чувството , че в Плевен всеки кара все едно е в арабска пустиня . Не стига човек просто да е шофьор , а май трябва и да си и психолог , за да можеш да предвидиш каква малоумна маневра ще направят колите около теб .
Oo (|||)(|||) oO

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата