SCI или Save Company International
Модератор: Общи модератори
42 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- drago_pavlov
- младши ентусиаст
-
- Кара: както може
- Мечтае да кара: както не може...
- Детайли за колата: от миналия век
Re: SCI или Save Company International
sineok_pi4_ написа:Условието за да вземеш 5-ца е да си ''елит стар 2'' в продължение на 3 месеца или грубо под теб да имаш добре развита структура от около 100 човека)
Нещо не излиза сметката.
100 човека под теб казваш - давам на 100 човека по 50 лв. да се регистрират, т.е. 5000 лв. и получавам чисто нова петица. Ще ми плащат лизинга 1 година, на който лизинг само 2 вноски са 5 бона...

I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.
- boksioraE39
- кандидат дрифтър
-
- Кара: 535d M-sport
- Мечтае да кара: Зад дъщеря си!
- Детайли за колата: My BMW does not believe in tears..
Кой бензиностанций работят с SCI?
От написаното от sineok_pi4 няма уловка уж.

https://www.youtube.com/watch?v=scJPUQU5YOo
Има моменти благословени от всевишния,в мъки и беди дори и без насъщния,когато тихо си припяваме в непрогледен мрак,"ДЯКОНЕ СЛЕД 100-ГОДИНИ НАС НИ ИМА ПАК"!!!
СЪРЦЕ,ДУША ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
- drago_pavlov
- младши ентусиаст
-
boksioraE39 написа:Кой бензиностанций работят с SCI?
Е то уловката е да изгориш с 50 лв. евентуално... Къде не си ги дал тия 50 лв., ама нещо не ми се връзват нещата...
От къде идват тия пари дето ще ги получиш после като отстъпка? Защо Диана не дават на всичките си клиенти 14% отстъпка ако могат да си го позволят? Ок, може би не искат; по-добре да са им печалба. Но защо пък ще ги дават на притежателите на тая карта

I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.
drago_pavlov написа:sineok_pi4_ написа:Условието за да вземеш 5-ца е да си ''елит стар 2'' в продължение на 3 месеца или грубо под теб да имаш добре развита структура от около 100 човека)
Нещо не излиза сметката.
100 човека под теб казваш - давам на 100 човека по 50 лв. да се регистрират, т.е. 5000 лв. и получавам чисто нова петица. Ще ми плащат лизинга 1 година, на който лизинг само 2 вноски са 5 бона...
Трябва да ги набуташ с по 3 бона обаче, не с по 50лв

Не Мы такие, Жизнь такая
- Bareck
- кандидат ентусиаст
-
- Мечтае да кара: ///M
drago_pavlov написа:sineok_pi4_ написа:Условието за да вземеш 5-ца е да си ''елит стар 2'' в продължение на 3 месеца или грубо под теб да имаш добре развита структура от около 100 човека)
Нещо не излиза сметката.
Грешно смяташ...тия 100 човека не трябва просто да си си взели карта от тебе (когато си БП и някой си вземе карта от тебе получваш 10 лв от тая карта и там някви смешни проценти),а трябва да са влезли с 3000лв...или иначе казано трябва да си осигорил на компанията 300 хил лв ,за да ти дадът кола за 150 хил,найс а ?

П.п не гарантирам,че са ми правилни сметките,просто с такова впечатление съм останал от всичките около мене които се занимават с това... (което за мене си е чиста измама)
- drago_pavlov
- младши ентусиаст
-
Bareck написа:drago_pavlov написа:sineok_pi4_ написа:Условието за да вземеш 5-ца е да си ''елит стар 2'' в продължение на 3 месеца или грубо под теб да имаш добре развита структура от около 100 човека)
Нещо не излиза сметката.
Грешно смяташ...тия 100 човека не трябва просто да си си взели карта от тебе (когато си БП и някой си вземе карта от тебе получваш 10 лв от тая карта и там някви смешни проценти),а трябва да са влезли с 3000лв...или иначе казано трябва да си осигорил на компанията 300 хил лв ,за да ти дадът кола за 150 хил,найс а ?.
П.п не гарантирам,че са ми правилни сметките,просто с такова впечатление съм останал от всичките около мене които се занимават с това... (което за мене си е чиста измама)
Е той синеокия пич казва, че трябва да имаш под теб 100 човека, а не 100 бизнес партньора...
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
Не ми се пише пак дълъг пост, който ми изтриха в миналата тема... ама какво да се прави. При онлайн покупка от Диана отстъпката е 20%. Според сайта им. От Мтел мисля, че пак имаше някаква отстъпка. С тази карта не ти се начисляват още 14% върху тези 20%. Както и при всякакви промоции като кафе с фреш, уиски с ред були и т.н. А колко бързо и динамично се развиват... Сега като гледам за Пловдив има по спомен 20-30 обекта в повече, спрямо миналата година. За София пак някъде толкова. Гледам има вече верига бензиностанции Петрол (първата голяма), но отстъпката е 1,5%. Всеки сам може да си сметне колко стотинки е на литър и за колко стотинки има карта за отстъпка по другите бензиностанции. Обаче не е за цялата верига, а само за една във Варна
С 50лв. картата взимаш само на едно ниво под теб %. Т.е. ако Пешо се върже към теб, а Иван към Пешо... ти ще взимаш само от пазарувките на Пешо. Всеки сам може да си огледа във всеки град на какви места се предлагат отстъпки, колко и т.н. Откакто е тръгнала тази компания ще излиза извън страната, ще има голяма верига магазини към нея, обекти се откриват през ден и т.н. Между другото, с членската карта на клуба при някои автомивки, отстъпката е двойна на предлагана от SCI
За автомобилни гуми, обаче не в Диана... пак има 20%, което е повече от 14%-те от SCI. С 50лв. картата, взимаш по 0,5% от тези под теб. Проста сметка - всеки да прави по 100лв. пазарувки (това е много, предвид местата, които предлагат). 100 човека *0,50лв. (0,5%) правят 50лв. на месец. Т.е. трябва да купиш някой "бизнес пакет", които бяха 600, 1500 (за този не съм сигурен) и 3000лв. Повишават се всички бонус %-ти, но не и този 0,5% от пазарувките. Ако не се лъжа при този от 3000лв. беше 20% от закупен нов бизнес пакет (прецакано приятелче
), т.е. 600лв. Та като прецакаш 6 приятелчета да си купят по 3000лв. и се получава. След това всеки от тези 6 да прецака по други 6, за да избие и схемата е готова. Реално с този 0,5% бонус от тези под теб... колко хилядна мрежа трябва да направиш? Някой ще каже, че 3-4 хиляди е реалистично. Човека горе каза, че сега са 40 000 човека. Т.е. 4000 хиляди човека мрежа са 10% от всички. Имаше и някакъв % от бизнес пакетите под теб, от които взимаш % и от техния бонус... но със схемата 100 човека по 100 лева месечно, пак е смешна сметката. Големия бонус е, когато навиеш някой под теб. Ако него го няма... няма пари.
sineo4ko... ти да не би да си от тези, които водят представянията? Че с тези примери и фрази ме върна година назад, когато бях на едно такова
И колко 5-ици вече станаха? Само питам, да видя за една година колко човека са стигнали заветната 5-та серия.
П.П. Направете си и сметката с тези 42 000 човека... колко човека пазаруват по някаква сума (може и да не е 100лв., с 200лв. го сметнете). Та колко общо пари се получават? А колко 5-ти серии има и по колко пари е едната? Че и по 50 000лв. заплати месечно
Пак да кажа, сега не съм гледал, но миналата година имаха 5-10% отстъпка от нов Опел, което вече наистина е отстъпка. Има си и наистина добри отстъпки... но всеки ден ли купуваш нови автомобили от магазина и мебели? Студентските карти ISIC имат отстъпки на повече места 

sineo4ko... ти да не би да си от тези, които водят представянията? Че с тези примери и фрази ме върна година назад, когато бях на едно такова

П.П. Направете си и сметката с тези 42 000 човека... колко човека пазаруват по някаква сума (може и да не е 100лв., с 200лв. го сметнете). Та колко общо пари се получават? А колко 5-ти серии има и по колко пари е едната? Че и по 50 000лв. заплати месечно

- bate koko
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ....ЖЪЛТО ТАКСИ....
...ВИДА,ВИДА...ПИРАМИДА.....

- Vasko
- ентусиаст
-
- Кара: Е34 /Е39 дизел, Е46-автомат,Е60-530
- Мечтае да кара: Да се разхожда пеша
Аз ясно съм го обяснил ,а Вие като взехте да смятате без да знаете как точно стоят нещата . Ами добре де след като е пирамида защо продължавате да настоявате да знаете повече инфо за компанията . Нали е пирамида и не Ви вълнува? Ама отвътре Ви човърка , нали ? Ядеца дали случайно някой не е открил схемата за да стане милионер и вие просто да сте пропуснали да се информирате ... Който иска повече инфо, на лично стига вече тук ,че много взе да се спами темата . Поздрави на всички и лека вечер, а утре ползотворна седмица !!!:)) И само да вметна към TNT ти уж си слушал ама не си разбрал точно как стоят нещата ,защото ако си БП печелиш на много долни нива под теб в зависимост от пакета с който си влезнал . ОСвен това всички който са под теб от тях ти получаваш точки, който в края на месеца се приръвняват към левчето . Една точка - 1 лев и т.н. Класически пример . Ти си БП с пакет от 3000 лв. Процента който взимаш от този който влезе като твой БП е 15 %,а от всеки негов взимаш точки , който ти помагат в края на месеца да се класифицираш и да участваш в ''груповият бонус'' ,където също взимаш пари . Всеки който си вземе от теб ''добре дошъл пакет'' т.е. карта, ти получаваш първоначално от него 10 лв. и след това по 0.5% от неговите покупки . Не знам какви са тези пазарувания за 100 и 200 лв. като аз месечно не падам по 1000 лв. Ами сами си правете сметка този ,който е над мен по колко левчета му влизат в сметката от моето пазаруване .т.е. излиза, че аз всеки месец го черпя по един обяд
) .Ами сега като сложим 100 човека като мен и този вече има джобни за целият месец. Основно приходите с големите бонуси идват от тези, който искат да правят бизнес в SCI и си закупуват пакети от 600 , 1800 и 3 000 лв. като бонусите са съответно 5,10 и 15 %. Срещу тези бизнес пакети вие получавате готова платформа ,върху която градите своя бизнес . Това е на приниципа на франчайза .. Примерно искате да продавате сандвичи под марката Макдоналдс ,естествено купувате тяхната платформа . В случая с SCI това е най-евтиният франчайз срещу който вие получавате правото да ползвате тази платформа . Имате безплатен е-майл адрес, влизате в сайта и поддръжка имате към него и най-уникалното което е, опресняване всяка секунда на информацията . Гугъл опреснява на 3 секунди, а SCI на 1 секунда ! Другото важно, което е безплатен смс при осъществена покупка с карта SCI в даден обект . А сега конкретно за заведенията партньори на SCI -защо си партнират с тази компания?
Отговора е прост- кой би се отказал от 42 000 клиенти ? Освен това партньорите на SCI в края на всеки месец получават подробен отчет и баланс от компанията кой е пазарувал от техният обект, на каква възраст е, какво е пазарувал , кое най-много се е търсело и евентуално прогнози за следващите месеци . Другото ,което е всеки обект партньор на SCI се рекламира безплатно в сайта на SCI. Е, това ако не е хубавото ,здраве му кажи . Има компании ,които дават луди пари за реклама, за анализи и отчети ,а когато сте партньор на SCI, получавате това абсолютно безплатно ...
Толкова за заведенията и обектите партньори на SCI .
Сега сигурно съвсем се объркахте , карти, отстъпки, БП ...
Ами като за начало за да си в системата на SCI трябва да имаш покана от БП или клиент на твоя е-майл адрес. Хубавото в случая е, че ти можеш да останеш на ниво клиент-т.е. ползваш си само картата и си трупаш в края на месеца едни 10-30 лв. и това те устройва. Другото интересно ,което е картата е със срок на годност и подновяването и е безплатно . Някой ще ги сравни с ''карта бене'', само че при тях има годишна такса ,а при карта от SCI - подновяването е безплатно . Ще кажете 50 лв. са много за карта? Ами срещу тези 50 лв. вие не получавате просто една пластика, а и възможност да влизате в сайта на SCI, с ваше име и парола и да си следите статуса на покупките както и пълна информация за обектите партньори на SCI. Достатъчно е първоначално влизайки в сайта ще ви попита в кой регион живеете и автоматично след като укажете града ще ви даде обектите с логото на SCI като отстрани до всеки обект са отбелязани и покупките за този месец от обекта и така вие сами можете да си направите сметка дали е вървежен този обект или не .Това е от мен за сега ..Чакам още въпроси !

Отговора е прост- кой би се отказал от 42 000 клиенти ? Освен това партньорите на SCI в края на всеки месец получават подробен отчет и баланс от компанията кой е пазарувал от техният обект, на каква възраст е, какво е пазарувал , кое най-много се е търсело и евентуално прогнози за следващите месеци . Другото ,което е всеки обект партньор на SCI се рекламира безплатно в сайта на SCI. Е, това ако не е хубавото ,здраве му кажи . Има компании ,които дават луди пари за реклама, за анализи и отчети ,а когато сте партньор на SCI, получавате това абсолютно безплатно ...
Толкова за заведенията и обектите партньори на SCI .
Сега сигурно съвсем се объркахте , карти, отстъпки, БП ...

Яжте, пийте и си носете новите дрехи и си карайте количките ,че животът е крaтък ..
- Kroki
- Дон Кроки
-
- Кара: и се усмихва :)
- Мечтае да кара: със сина ми :)
- Детайли за колата: С всички възможни екстри.
Звучи много яко.
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки неКакто аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите
- DiMIcha84
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е39 525д 2001
- Мечтае да кара: F13 с М буквичка.
Kroki написа:Звучи много яко.
Е ти как очакваш да ти звучи една измамна схема?
- Vasko
- ентусиаст
-
Kroki написа:Звучи много яко.
Ами това наистина е уникално ,което предлага компанията,защото е единствената която ще направи така, че парите няма да излизат от България ,а ще влизат тук .След време когато се разрастне из другите държави , началото е поставено тук, следователно основният паричен поток ще е към България, а не както правят всички големи вериги -регистрирани в чужбина , не плащат данъци на държавата , а всички ние ходим там и си оставяме парите пазарувайки и те ги изнасят от държавата.
Яжте, пийте и си носете новите дрехи и си карайте количките ,че животът е крaтък ..
синеок пич- имам три много сериозни въпроса : като свършат балъците откъде ше взимате процент ?
много ясно че като се занимаваш и ще набуташ хора и ще лапнеш някой лев ама до кога ?
и последния един приятел ме зарибява и ми показва някъв смс с 65лв превод за месеца а той е БП, въпроса ми е след колко години ще се избият 3 бона ?
и последен въпрос към всички влезли в сектата : Що се занимавате с глупости ?
много ясно че като се занимаваш и ще набуташ хора и ще лапнеш някой лев ама до кога ?
и последния един приятел ме зарибява и ми показва някъв смс с 65лв превод за месеца а той е БП, въпроса ми е след колко години ще се избият 3 бона ?
и последен въпрос към всички влезли в сектата : Що се занимавате с глупости ?
- Vasko
- ентусиаст
-
КОлеги, тъй като темата наистина май доста се разводни кой разбрал не разбрал и си има свое тълкувание на нещата, мога да Ви поканя на презентация в съответните градове както следва:
За ВАРНА -на 07.10. в зала 'ДАЛИ'' на хотел ''Голдън Тюлъп''
ЗА СТАРА ЗАГОРА -на 8.10. парк хотел ''СТАРА ЗАГОРА''
ЗА БУРГАС - на 8.10. зала ''Компас'' на хотел ''България''
ЗА СОФИЯ - на 9.10. хотел ''Кемпински Зографски ''
ЗА ПЛОВДИВ - на 10.10 в Международен панаир
ЗА ХАСКОВО - на 17.10. в зала Монолит парк хотел ''ЕВРОПА''
ЗАПОВЯДАЙТЕ ! ВХОДА Е АБСОЛЮТНО БЕЗПЛАТЕН КАКТО И ПРЕЗЕНТАЦИЯТА Е АБСОЛЮТНО НЕАНГАЖИРАЩА .
начало на всички презентации : 19. 00 часа !
За ВАРНА -на 07.10. в зала 'ДАЛИ'' на хотел ''Голдън Тюлъп''
ЗА СТАРА ЗАГОРА -на 8.10. парк хотел ''СТАРА ЗАГОРА''
ЗА БУРГАС - на 8.10. зала ''Компас'' на хотел ''България''
ЗА СОФИЯ - на 9.10. хотел ''Кемпински Зографски ''
ЗА ПЛОВДИВ - на 10.10 в Международен панаир
ЗА ХАСКОВО - на 17.10. в зала Монолит парк хотел ''ЕВРОПА''
ЗАПОВЯДАЙТЕ ! ВХОДА Е АБСОЛЮТНО БЕЗПЛАТЕН КАКТО И ПРЕЗЕНТАЦИЯТА Е АБСОЛЮТНО НЕАНГАЖИРАЩА .
начало на всички презентации : 19. 00 часа !
не ми отговаряш на въпросите , презентации не ми се слушат ....
42 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3