Удариха ме...какво да правя?
Модератор: Общи модератори
19 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- Maverick_VS
- ентусиаст
-
- Кара: '07 E91 335i
Re: Удариха ме...какво да правя?
Conqueror написа:Колега беше ли в колата като те удариха ако си бил тичай в болницата кажи че те боли глава снощи не си спал причернява ти и т.н с бележките от болницата на съдебен лекар за медицинско и така при тях. От там само ще земеш около 600-1000 лв.
520i написа:Отивай веднага в пирогов, казваш че си претърпял катастрофа, боли те силно главата, замаян си, виждаш двойно, ребрата са ти натъртени... Ще те щракнат на рентгена за 5 мин и да ти дадът едно медицинско. После с тва медицинско отиваш при застрахователя. От самата кола, ако не я обявят тотал, едва ли ще вземеш кой знае колко пари. 4-500лв да ти дадът, но от медицинското едно 2-3000лв пък понякога и повече пари дават редовно. Аз три пъти съм взимал.
Момчета, много сте дащни на съвети, ама го давайте по-леко, че тези неща са наказуеми според българското законодателство...да не се "усмихне" някой хубав ден човекът с 2-3000лв. от медицинско и...едно обвинение...

П.п. говорим, ако в действителност му няма нищо на колегата, както е в случая...
- Conqueror
- младши ентусиаст
-
- Кара: Колело
- Мечтае да кара: Suzuki Gsx R1 (к9) в народното събрание
Maverick_VS написа:Conqueror написа:Колега беше ли в колата като те удариха ако си бил тичай в болницата кажи че те боли глава снощи не си спал причернява ти и т.н с бележките от болницата на съдебен лекар за медицинско и така при тях. От там само ще земеш около 600-1000 лв.520i написа:Отивай веднага в пирогов, казваш че си претърпял катастрофа, боли те силно главата, замаян си, виждаш двойно, ребрата са ти натъртени... Ще те щракнат на рентгена за 5 мин и да ти дадът едно медицинско. После с тва медицинско отиваш при застрахователя. От самата кола, ако не я обявят тотал, едва ли ще вземеш кой знае колко пари. 4-500лв да ти дадът, но от медицинското едно 2-3000лв пък понякога и повече пари дават редовно. Аз три пъти съм взимал.
Момчета, много сте дащни на съвети, ама го давайте по-леко, че тези неща са наказуеми според българското законодателство...да не се "усмихне" някой хубав ден човекът с 2-3000лв. от медицинско и...едно обвинение.... Чак и си споделяте кой колко бил взел
.
П.п. говорим, ако в действителност му няма нищо на колегата, както е в случая...
Шефе те докторите казват какво му има ще го върнат ли, ако твърди че си е ударил главата..... по-нарядко пък нека ходи после инспектор Дю-дю да доказва че не се ударил човека.С Българското законодателство само и едниствено ако е в писмен вид човек може да свършиш нещо полезно и то в WC -то

П.П искам да помоля автора да качи снима да видим до каква степен е уредено МПС-то му
Последна промяна Conqueror на 03 Окт 2013, 17:53, променена общо 1 път

- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Айде само без глупости в темата... 

- Conqueror
- младши ентусиаст
-
- Кара: Колело
- Мечтае да кара: Suzuki Gsx R1 (к9) в народното събрание
Колега разкажи какво стана платиха ли ти доволен ли си от обезщетението?

19 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2