Раиндж Ровър (Land Rover Range Rover)
Модератор: Общи модератори
22 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
Re: Раиндж Ровър (Land Rover Range Rover)
stankata777 написа:Рейнджът е най-луксозният/комфортен Сув на пазара с отличен интериор ,тирейн респонс(избор на различни режими при офроуд).Не съм шофирал такъв,но това което ме отблъсква е цена по-висока с 20к евро от немските си конкуренти като нов с идентични двигатели съчетано с дизайн на рязан куб,висок разход на гориво заради лошата аеродинамика,а най-много ме дразна факта,че в Сув за 100к евро му се виждат карантиите отдолу при поглед отзад....
... съчетано и със .... половин тон отгоре , 1 метър по-висок център на тежестта , трагично поведение при средна скорост и клатушкане като в рибарска лодка .
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
Bavarcho написа:Не разбирам що са го кръстили "Спорт", ама сигурно има причина, която не откривам. Х5 Е70 (и Е53 дори) е далеч по-спортен..
Иначе луксозен е да, добра изработка отвътре, за возене/вървене това са субективни мнения. Подръжката и аз смятам че ще е по-сложна от тази на Х5 примерно, поради по-малкото сервизи в които им разбират.
Ако искаш наистина информация и мнения от първа ръка и от хора дето карат предимно джипове се регистрирах в Офф Роуд форума и пусни тема, има раздел за избора на джип
Защото всъщност под ламарините е Дискавъри , не истински Рейндж Роувър

- Bavarcho
- Пантерчо
-
- Кара: WBS нов внос
- Мечтае да кара: Е30 от скъпите
acho.rs написа: Защото всъщност под ламарините е Дискавъри , не истински Рейндж Роувър
Абе аз причината я знам, ама малко хора щяха да се съгласят и да бях писал..

- bate koko
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ....ЖЪЛТО ТАКСИ....
...приятел сподели/от богат житеиски опит със СУВ-овете/,4е ако видиш движеш се RANGE ROVER...отивал или към/или от сервиза.......
аз ли4но предпо4итам Х 5-наи-стабилният на пътят....

bate koko написа:... ако видиш движеш се RANGE ROVER...отивал или към/или от сервиза.....
Добре де, що ръсите простотии с кофите- горното е точно толкова вярно колкото и онова, че БМВ-то било лятна кола... А Х5 е толкова далеч от Рейндж Ровър, че просто не са в една категория

Х-са става за града, но за офроуд и товар...
Не знам за посочения Рейндж как стоят нещата, но съм склонен да се доверя на това - http://vbox7.com/play:791101b4ab На стария Х5 съм се возил много пъти и имам информация от човека, който го караше. В момента кара Дискавъри 2 с двигател на Роувър. Според мен единственото предимство на Роувър с БМВ двигател е Ленд Роувър Фрийлендър. Имах идея да взимам такъв и след всичко, четено и гледано това е единствената точка в полза на Роувър + БМВ. За всички други модели или Роувър или Мото-Пфое, като за вторите и представа си нямам за качеството.

Не е за предпочитане да е с 2.7 HDI мотора на Peugeot.Много проблемен двигател.
22 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2