К'ви са тия мутри?
Модератор: Общи модератори
34 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- X-citer
- АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
-
- Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
- Кара: E53 Х5 3.0d
- Мечтае да кара: по пътища без дупки
- X-citer
-
- Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
evans написа:X-citer написа: На есен ще се женя![]()
![]()
![]()
бате ще се преебеш
На теб някой да ти е искал мнението?

- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
evans написа:X-citer написа: На есен ще се женя![]()
![]()
![]()
бате ще се преебеш
Що?
Много интересно с какво се преебават женените?
Ако не се майтапи колегата мога да му пожелая успех!
И да го слуша булката и той нея ама по малко!
- X-citer
-
evans написа:Нали всички във форума сме,като малко сплотено семейство ...
Значи тази вечер ще бъдеш моята кучка

evans написа:може даже да ми викаш брат,няма да ти се обидя...
Не, предпочитам да ти викам - "пача", "мръсница", "разпоретина" - знам че се възбуждаш като ти викат така батковците в квартала

evans написа:мога даже и кум да ти стана,ама нали знаеш какво правило има кумуването...
Аз правила на спазвам, за това можеш да си ги набиеш в разработения задник

- SteveMqQueen
- Потребител
-
Малиииййй,к'ъв си лош бил.
Дано не те разбере булката преди сватбата,че каквото агънце изглежда не я виждам с такъв лош вълк в брачното ложе.
Дано не те разбере булката преди сватбата,че каквото агънце изглежда не я виждам с такъв лош вълк в брачното ложе.
"You want to know how I did it? This is how I did it, Anton: I never saved anything for the swim back."
/Vincent/
/Vincent/
- X-citer
-
SteveMqQueen написа:...
Може пък да й хареса, не се знае

Към средата на месеца по всяка вероятност ще направим пак едно посещение на същото място, говори с Регина и ако искате да палим заедно на там. Остана несвършена работа с хазяйката

- SteveMqQueen
- Потребител
-
Тя сега се блещи в Космополитън и не се говори с нея,че става лоша.
Ама аз мисля да паля към Испания с едно приятелче. Очаквам от Родриго да даде някаква свестна дестинация,че от Барселона не сме решили още накъде... Ако не стане,ще идеме пак да видим дробчето (бабенцето де).
Бай дъ уей,евала за инициативата с дечицата.
Ама аз мисля да паля към Испания с едно приятелче. Очаквам от Родриго да даде някаква свестна дестинация,че от Барселона не сме решили още накъде... Ако не стане,ще идеме пак да видим дробчето (бабенцето де).
Бай дъ уей,евала за инициативата с дечицата.
"You want to know how I did it? This is how I did it, Anton: I never saved anything for the swim back."
/Vincent/
/Vincent/
Много кофти се нервираш,това не е на хубаво,мен и да ме обиждаш ,абсолютно губене на време.От доста време ти наблюдавам психиката и ти препоръчавам да спреш алкола,защото ако искаш да създваш семейство,това много ще ти пречиX-citer написа:evans написа:Нали всички във форума сме,като малко сплотено семейство ...
Значи тази вечер ще бъдеш моята кучка![]()
evans написа:може даже да ми викаш брат,няма да ти се обидя...
Не, предпочитам да ти викам - "пача", "мръсница", "разпоретина" - знам че се възбуждаш като ти викат така батковците в квартала
evans написа:мога даже и кум да ти стана,ама нали знаеш какво правило има кумуването...
Аз правила на спазвам, за това можеш да си ги набиеш в разработения задник

.
Незнам за другите ама аз лично много се израдвах , че толкоз хора се събрахме на моренцето и също така ,че се запознах с Любо и Сами
направо си стана една малка сбирчица 

- X-citer
-
evans написа:Много кофти се нервираш,това не е на хубаво,мен и да ме обиждаш ,абсолютно губене на време.От доста време ти наблюдавам психиката и ти препоръчавам да спреш алкола,защото ако искаш да създваш семейство,това много ще ти пречи
Абе смешко, що говориш глупости та се излагаш

Ела някой път на Еко ще ти ги обясня тия неща на живо

И мен много ми е страно от къде ме познаваш,та говориш някакви неща за мен ,които не са истина.Досега не съм обърнал резбата,за да ме обиждаш,но както ти бях казал,каквото и да говориш за мен, си е за твоя сметкаX-citer написа:evans написа:Много кофти се нервираш,това не е на хубаво,мен и да ме обиждаш ,абсолютно губене на време.От доста време ти наблюдавам психиката и ти препоръчавам да спреш алкола,защото ако искаш да създваш семейство,това много ще ти пречи
Абе смешко, що говориш глупости та се излагашНаблюдавал ми психиката бил - ти познаваш ли ме въобще та наблюдения ще правиш. Някога да сме се виждали на живо случайоно? И по какво разбра, че се нервирам - напротив, тук искрено се забавлявам с клавиатурни юнаци като теб, които не си подават носа навън
Форума за мен е място за разтоварване и много се радвам като има някой като теб на който да сипя и той да си мисли, че съм го взел на сериозно
![]()
Ела някой път на Еко ще ти ги обясня тия неща на живо

- X-citer
-
evans написа:второ и да намеря време за теб,просто няма да смисъл ,да падам на твоето ниво
Ти няма да паднеш на нечие ниво, а ще паднеш от шамар по гръб и ше си ожулиш коленете. Както и да е - от тук натам на ЛС, че задръстихме темата, а и както е тръгнало тепърва ще ставаме романтични с теб и не бих искал да развращаваме децата четящи форума

34 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3