Тайни, фобии и пр.

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 318ti компот
Мечтае да кара: самолет

Re: Тайни, фобии и пр.

Мнение от MadSc » 17 Окт 2013, 22:18

Някои попадения бяха жестоко забавни от предходните :lol: Страх вроден не бих казал, но изпитвам същинска погнуса от хлебарки. А най - грозно ми е да я размажеш...., а вър го чисти това после...

кандидат ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: ///М

Мнение от ///M fanatik » 17 Окт 2013, 23:09

Само аз ли се страхувам от земетресения ? :lol:
Are you /// M enough ?

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Комбайн
Мечтае да кара: Фадрома

Мнение от ukelichko » 18 Окт 2013, 1:29

Макар че съм много добър плувец и гмуркач имам фобия от дълбока вода. Не влизам на по-дълбоко от колкото мога да стъпя на дъното. Това от преди 15 години, когато за една бройка щях да се удавя в морето. Не ме е срах от високо, но изпитвам някакъв ужас когато гледам как някой друг работи на високо. Шашава работа....
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: E46 320Cd. `04 Kawasaki z1000 `11

Мнение от Maxmadness » 18 Окт 2013, 2:38

Flash написа:Колеги, я кажете някои ваши тайни, неща които не понасяте и чуденки.

Мен ме е супер страх от високо. Работих интернет техник и когато трябваше да се качвам по покривите на блоковете да пускам трасета по гълъбарниците, не смеех да се наведа от ръба, макар и "закотвен" с едната ръка за улука.

Друго: Да не се мяркат паяци около мен, защото отивам да пия кафе навън и не се прибирам с дни :mhihi:

И една тайна: Имах колежка гадже от тук.. :clap: Тя си знае коя е.

Последните 2 с пълна сила :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: пък тя си знае коя е :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
"The Lion does not need the whole world to fear him, only those nearest where he roams"
A.J DARKHOLME

старши ентусиаст
Аватар
Кара: BigBlockV8
Мечтае да кара: бангия с предно
Детайли за колата: Hemi 370 cu. in.

Мнение от Nickelback » 18 Окт 2013, 7:52

Голяма фобия ми е да ме вози жена :mhihi:

Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2
Изображение Изображение

"За тЕя пари има Е-шеесе" - форумна пословица.
Лето две и седемнаесто.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: както може
Мечтае да кара: както не може...
Детайли за колата: от миналия век

Мнение от drago_pavlov » 18 Окт 2013, 8:29

Интересна тема :lol:

Фобия: Нямам и съм много щастлив от факта :lol:
Страх: Не са много нещата, които могат да ме изплашат, но това:
http://www.youtube.com/watch?v=HN8nv4tVFuA
направо ме побърка - от 0 до 210 км/ч за 3.5 сек.; после 140 метра право нагоре; след това същите 140 метра право надолу срещу асфалта... :mhihi:
По принцип съм екстремна личност - парашути, бънджита, гмуркане и т.н. са ми страст, но това влакче ми взе акъла първия път... Като започна да се изкачва право нагоре бях сигурен че ще умра и това са ми последните секунди живот :mhihi:
I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: бензинояд

Мнение от sapio » 18 Окт 2013, 8:33

Страх от летене със самолет. Само при мисълта за това изтръпвам. Голям недостатък е, защото имам възможност да пътувам, но от доста места се лишавам поради тази причина.

И като ме подсети колегата по-горе - страх ме е от земетресения. '99 година когато бяха големите земетресения в Турция, аз живеех във Варна в един висок блок, на десетия етаж, и все си мислех как няма да мога да избягам ако стане нещо.

drago_pavlov написа: http://www.youtube.com/watch?v=HN8nv4tVFuA

Е*а си лудницата.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 18 Окт 2013, 9:19

След последното земетресение което стана,получих някакъв уплах ,понякога нощно време като спя и имам чувството че ме люлее,направо ми изкача сърцето...
Иначе обожавам височини,самолети,бях парашутист и имам няколко часа на безмоторен и моторен самолет,не мога да разбера що ме е страх от земетресения,пък обожавам високото...
Страх ме е да ме возят,който и да е.
нямам никакви фобии от влечуги,даже съм любопитен като ги срещна по пътищата,предполагам защото знам че на нашата географска ширина не се среща често някоя черна мамба или от онези дребни паячета дето нанасят баси демиджа като те клъвне.

Тайни-тайните са си тайни за това :mhihi:

drago_pavlov написа: http://www.youtube.com/watch?v=HN8nv4tVFuA

На подобно съм се возил в австрия,невероятен кеф!
Мечтата ми е да се кача на военен самолета на някое шоу,гледам се качват разни журналисти и се кефят на полета.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E34 tds, W140 400SE
Мечтае да кара: ГАЗ-24 Волга V8 ЗМЗ-511
Детайли за колата: Капаци, калници, врати, брони, таван и торба с бурми и чукачки след смяна на накладки

Мнение от DLVasilev » 18 Окт 2013, 9:49

Мене ме е страх от такива теми вече :mhihi:
Изображение
ATR-42/72

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW 530d '00
Мечтае да кара: F10
Детайли за колата: Брутилда

Мнение от ico530d » 18 Окт 2013, 16:03

Мога да живея със сяква дребна (и не толкова) гад. Само от земетресения ме е шубе (на 18 етаж съм). :roll: :roll: :roll: :roll:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 18 Окт 2013, 20:41

Тъкмо щях да кажа, че явно само аз съм нормален и се сетих че се насирам от страх в самолет. Един път на връщане от Румъния имаше баси турболенцията а до мен един си спи и ич не му пука :shock: Друг път от Испания беше лошо времето и интеркома постоянно нещо припукваше. И аз си мислех, че всеки момент командира ще каже че падаме и постоянно се бърках по джобовете да си запаля последната цигара в живота. А последния път от от Египет точно преди да кацнем тоя почна много да се клати наляво-надясно и бях убеден, че ще си удари крилото в земята и ще се взривим. Явно прекалено много Дискавъри гледам. :dunno:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мфили

Мнение от cod-cdbp » 18 Окт 2013, 21:07

///M fanatik написа:Само аз ли се страхувам от земетресения ? :lol:

Meн не ме е страх от земетресения, само ако съм на полето :mhihi: :mhihi: :mhihi:

DLVasilev написа:Мене ме е страх от такива теми вече :mhihi:

Ще те заместя :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Изображение
Изображение

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 18 Окт 2013, 21:30

bum_bum написа:Явно прекалено много Дискавъри гледам. :dunno:

:ahah: :ahah: Seconds from disaster

ако не съм гледал амнайсе епизода на това предаване .. и първия ми полет Испания- Бг сядам точно до прозореца над крилото (БГ ЕЪР-найстария,смотан ,малък и олющен самолет на цялото летище беше)
И гледам как (аз поне така реших :mhihi: ) ,че на места липсват нитове :paranoid:
И се сетих за предаване с подобен случаи полет над Хаити едната от пътничките забелязва такова парче и казва на стюардесата, по време на полет от умора на метала самолета стана кабрио буквално :lol:
И аз се потя 3 часа и само гледам крилото и нитовете -или поне там където според МЕН трябва да има :lol: ,че и се люлее, викам баф това износване, а машината мой набор :lol:

Като споменаха колегите за земетресения-не страх, ужас изпитвам -миналогодишното майско такова от Перник ме събуди от кошмар-и влязох в реален такъв ,"спах" в колата до светло :lol: :oops:
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

ентусиаст
Аватар
Кара: 03'Е53 М62TUB44
Мечтае да кара: Е34 540/6 touring
Детайли за колата: Петица с много седмици

Мнение от dan-dam » 18 Окт 2013, 23:08

О, заметресението определено ми докара фобия от стаята в която го преживях. Доста след това само като погледнех през прозореца в спалнята(така, както направих събуждайки се от земетресението) го изживявах отново, чувах бученето...Направо ужас. Добре, че се махнах от там.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: СамУет

Мнение от Пинтев » 18 Окт 2013, 23:21

Страх имам и аз от високо...а от тези влакчета... :help: тази година се качих на нещо подобно от клипчето...тамън като стигнах до мястото за сядане видях за какво става дума..ама вече беше късно не успях да се върна и се качих :lol: ебаси...никога повече това ме въртя с главата надолу..нагоре...аа не....само от това имам фобия и страх..
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата