Мацка със синьо Е36 Купе 8-) ???
Модератор: Общи модератори
59 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4
- bmw maniqk ivo bmw
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Е30 М3, E46 M3, E92 M3, E92 325i
- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
хаха забавно разказче
доста се смях...
днес пък две мадами с едно е90 не ме пуснаха да мина. ко ли си викат къде се бута тоя с тая кошница
п.с. frenzo май трябва да играе по-рядко с топката, че ще пропусне следващите няколко мача

днес пък две мадами с едно е90 не ме пуснаха да мина. ко ли си викат къде се бута тоя с тая кошница

п.с. frenzo май трябва да играе по-рядко с топката, че ще пропусне следващите няколко мача

- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”
Вчера по обед пак си карам по същия маршрут...виждам пак синьо купе , ма гледам па че дясната врата охлузена
Викам си - може да съм се объркал...земи тея дълги , къси (тоя път реших да съм по-настоятелен) , спира колата , аз щастлив се изравнявам...
мъж кара
....па нямах късмет
....нищооо - издирването продължавааа

Подписът не служи за рекламно пано. Иво.

mafia_t.ie написа:Вчера по обед пак си карам по същия маршрут...виждам пак синьо купе , ма гледам па че дясната врата охлузена![]()
![]()
Викам си - може да съм се объркал...земи тея дълги , къси (тоя път реших да съм по-настоятелен) , спира колата , аз щастлив се изравнявам...
мъж кара
....па нямах късмет
![]()
ВЕРВАЙТЕ МИ

Yeah money and cars, Life of a gangsta in world of stars
Frenz0 написа:mafia_t.ie написа:Вчера по обед пак си карам по същия маршрут...виждам пак синьо купе , ма гледам па че дясната врата охлузена![]()
![]()
мъж кара
....па нямах късмет
![]()
ВЕРВАЙТЕ МИ
...ти за тва твое гадже ли говореше по-горе

Подписът не служи за рекламно пано. Иво.

mafia_t.ie написа:Frenz0 написа:mafia_t.ie написа:Вчера по обед пак си карам по същия маршрут...виждам пак синьо купе , ма гледам па че дясната врата охлузена![]()
![]()
мъж кара
....па нямах късмет
![]()
ВЕРВАЙТЕ МИ
...ти за тва твое гадже ли говореше по-горе![]()
Няма значение както викаше Бам Бам устави го тоя е неква нова мишка

- ati
- Акулчо Костенурков Нинджов
-
mafia_t.ie написа:Frenz0 написа:mafia_t.ie написа:Вчера по обед пак си карам по същия маршрут...виждам пак синьо купе , ма гледам па че дясната врата охлузена![]()
![]()
мъж кара
....па нямах късмет
![]()
ВЕРВАЙТЕ МИ

Фонзи, ти се някакъв мазохист, нямам думи

След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил
ati написа:mafia_t.ie написа:Frenz0 написа:mafia_t.ie написа:Вчера по обед пак си карам по същия маршрут...виждам пак синьо купе , ма гледам па че дясната врата охлузена![]()
![]()
мъж кара
....па нямах късмет
![]()
ВЕРВАЙТЕ МИ
![]()
![]()
![]()
доста безхаберен, тенденциозен и спекулативен "анализ"

братко, тая дума тенденциозен знаеш ли кво значиFrenz0 написа:ati написа:mafia_t.ie написа:Frenz0 написа:mafia_t.ie написа:Вчера по обед пак си карам по същия маршрут...виждам пак синьо купе , ма гледам па че дясната врата охлузена![]()
![]()
мъж кара
....па нямах късмет
![]()
ВЕРВАЙТЕ МИ
![]()
![]()
![]()

No bling at the Ring
- ati
- Акулчо Костенурков Нинджов
-
BadAngel написа:братко, тая дума тенденциозен знаеш ли кво значиFrenz0 написа:ati написа:mafia_t.ie написа:Frenz0 написа:mafia_t.ie написа:Вчера по обед пак си карам по същия маршрут...виждам пак синьо купе , ма гледам па че дясната врата охлузена![]()
![]()
мъж кара
....па нямах късмет
![]()
ВЕРВАЙТЕ МИ
![]()
![]()
![]()
Аз се чудя защо цял следобяд няма мнения на Фонзи, а той ровил в тълковния речник за думички

Едва ли знае, но за сметка на това може да ти каже на коя страница е в речника

Ати
След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил
- Дилян Пенчев
-
E30 Fanatic!
-
- Кара: Е36 328g
- Мечтае да кара: Е30 Cabrio, Е30 с голям мотор, Е30 М3 SportEvo
Страшна история!!! М/у Другото има много печени мацки...
Аз един път си карам по Цариградско съвсем леко и не гледам в огледлаат изобщо щото е яко трафик и нема къде да идеш и да бързаш...
по едно време некой светка отзад... гледам Ауди А3 и докато се мръдна Аудите изфуча най в дясно... гледам гледам бута се яко м/у колите и ръчка и аз викам чакай да се включа в играта
Газз не мога да го настигна Аудито.. праи некви егати изпреварванията и престрояванията
Газ и аз и яко ръчкане м/у колите и преди Орлов Мост фанах примоцията в Бус лентата и изфучах най-отпред и по едно време както спирам до мене виждам отдясно А3-ката спира служебно
И кво да видя
НЯКВА СТРАШНА МАЦКА КАРА
Спря ми часовника направо на 5:50
И леко поглежда неангажиращо през очилата и държи хулигански волана ... напрао ме накефи момичето - евала, добре се справяше със шоферлъка... па и така по скромната си преценка и с други неща добре се справя
Аз също си мечтая за жена дето да ме вози в Е30-ката на дифт като се накъркам
Аз един път си карам по Цариградско съвсем леко и не гледам в огледлаат изобщо щото е яко трафик и нема къде да идеш и да бързаш...
по едно време некой светка отзад... гледам Ауди А3 и докато се мръдна Аудите изфуча най в дясно... гледам гледам бута се яко м/у колите и ръчка и аз викам чакай да се включа в играта

И леко поглежда неангажиращо през очилата и държи хулигански волана ... напрао ме накефи момичето - евала, добре се справяше със шоферлъка... па и така по скромната си преценка и с други неща добре се справя

Аз също си мечтая за жена дето да ме вози в Е30-ката на дифт като се накъркам

Какво се мъчиш да четеш тука, не пише нищо интересно вече

59 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4