проблем с регистрация

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: F31

Re: проблем с регистрациявидяли,че

Мнение от бабъл » 07 Ное 2013, 23:17

Не са видяли,че номера е пренабит и са ти го писали в талона,в тукашния КАТ някой се е загледал повече и е видял,че не е наред.При всички случаи проблема е в предишния собственик.Ако колата е немска,в немския талон номер на двигател няма,за какво да ти го пипат.Ако си пазиш немските документи можеш да се обедиш сам.99% съм сигурен,че това е наша БГ работа :ranting: Лошото е,че може да ти приберат колата като веществено доказателство и там вече не знам как се оправят нещата.За тях ти си виновен,дори и да питат в КАТ Плевен,от там ще кажат,че тогава всичко е било ОК,и най-вероятно ти си го правил след това.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e39tdsA "97
Мечтае да кара: c63amg

Re: проблем с регистрация

Мнение от ShibinG » 09 Ное 2013, 10:10

без връзки или някакъв документ за мотора няма да я пререгистрират в София щом са се заяли вече ,от опит ти го казвам да си търсиш варианти
6>4

младши ентусиаст
Аватар

Re: проблем с регистрация

Мнение от mitaka21 » 09 Ное 2013, 10:20

Аз съм горе долу в същата ситуация. Обаче при мен в момента колата още не съм я прехвърлил и ще я мъча сега януари, обаче е със сменен мотор ... мисля да взема един документ че съм го купил от морга и така да пробвам иначе не знам. :confused:

Предишна

Назад към Извън Темата