На българия, без любов

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e36 325i
Мечтае да кара: M-ка, кво друго?

Re: На българия, без любов

Мнение от Wolf4 » 07 Ное 2013, 11:14

BMW_POWER написа:...Казах им, че това е най-голямото унижение през живота ми. Отказах да чувам каквито и да е обяснения или извинения. Казах им, че българското знаме винаги е било на най-високата точка на ГП на Канада в Монреал от 2008г насам. Това повече никога няма да се повтори. Ръцете да ми отрежат, аз повече в живота си български флаг няма да развея. Обещах им, че повече никога няма да напиша името българия с главна буква и им благодарих, че те са едно страхотно хапче срещу носталгия. Не е истина. На който и да съм разказал, никой не повярва. Това не е дори бананова държава. Има ли смисъл да ви казвам, че когато стъпих на борда на Ер Франс, пих шампаско?
Нямам думи.... Нека някой ми говори за българия, приятели и носталгия, ХА!...

Напълно те разбирам и никак не намирам за странно това, че най-после откровено си намразил държавата в която сме се родили. Аз напуснах страната по подобни причини - омръзна ми да работя за хора със средно и основно образование, надарени с огромна сума откраднати пари, интелект на муле и подобна за вида упоритост. Омръзна ми да гледам как съученици, на които съм решавал задачите, за да преминат в по-горен клас "завършиха" икономика и бяха наредени за изпълнителни директори в клонове на банки, застрахователни компании или шефове в полицията. Омръзна ми да виждам хора, завършили университет с отличен успех да се молят унизително по вратите за идиотска работа или просто да ги срещам да продават вестници или домати на пазара. Омръзна ми...

Един ден преди 12 години просто си събрах най-нужните неща в една чанта, хванах първия автобус за Холандия и заминах. Без връзки или шуробаджанаци.

Днес, 12 години по-късно, не изпитвам носталгия. Просто се усмихвам иронично и донякъде с отвращение на всяко "държавно" разпореждане за смяна на личните документи, за която съм принуден да се връщам. Усмихвам се със сарказъм на опитите на поредните мошеници да окупират властта преди поредните "свободни" избори, смея се от сърце, но пак с отвращение на инфарктните опити на цитираните по-горе съученици да запазят топлото си местенце и при "новите" - всъщност стари преименувани и пребоядисани бандити с "политическа" кариера.

Изпитвам откровена ненавист към стотиците хиляди дебили смърдящи на домашна ракия и чесън, които гласуват за тях.

Сега 12 години по-късно знам, че направих верният избор...
Are you M enough...?!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E46
Мечтае да кара: T-72 само направо и с пълна газ

Мнение от gromovich » 07 Ное 2013, 11:23

Голям рев, голямо нещо. Тук стана като в Искрено и лично. На който не му харесва в БГ - прав му път.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: М40, 1.6

Мнение от Chapai » 07 Ное 2013, 11:32

Мишките напускат кораба първи. вие КАКВО НАПРАВИХТЕ за тази родина за която вероятно ваши деди са дали живота си? Тя държавата била такава, онакава... вие КАКВО НАПРАВИХТЕ за нея? Пластове от сълзи и сополи...
Едно е да се държи като отегчена съпруга, друго си е като ококорена комшийка.

Аватар

Мнение от F3P » 07 Ное 2013, 11:39

Wolf4 написа:
BMW_POWER написа:......

...

Вие двамата що не се откажете от БГ гражданството си :?: Я хващайте пътя и си пишете из холандските и канадски форуми- нали не ви кефи всичко дето е българско... Смешници...

Пак питам- защо сте още с БГ документи :?: На мен като не ми харесва нещо просто не го ползвам- отказвайте се от гражданството, лесно е. Със или без още 2-ма българи е все тая- майната им на такива като вас дето само лаят от 2-3-13 000км. Пък и вие не сте българи- българите сме си в БГ, а не на майната си...
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Wolf4 » 07 Ное 2013, 11:47

Chapai написа:Мишките напускат кораба първи.... Пластове от сълзи и сополи...

F3P написа:...

Вие двамата що не се откажете от БГ гражданството си :?: Я хващайте пътя ... вие не сте българи- българите сме си в БГ, а не на майната си...

За 12 години (като мишка) в Холандия се нагледах на "лъвове" носещи долно бельо с емблема "Ганев", които до един идваха да разхвърлят мишките от мекия хляб и да вземат лъвския пай. Виждах ги (някой от тях, не всичките) и когато си тръгваха. Не с наведена глава или подвита "лъвска" опашка, а с протегната ръка за някое евро за път и изсулено до петите дъно на потурите. Едва тогава "лъвовете с емблема "Ганьо Балкански" върху спеченото от пот и други телесни секрети бельо се сещаха, че никога не са имали истинско образование, никога не са знаели език (западен някакъв :lol: ) и никога не са надвишавали интелектуално въпросният балкански персонаж. Някои даже установиха, че в средите на занаята за който са се броили майстори, всъщност винаги са били чираци...

И днес 12 години по-късно винаги ме напушва смях, когато прочета поредното "мише" определение от поредният тукмак, който освен да приглася на тъпан като се блъска в гърдите, се брои и за патриот...
Are you M enough...?!

Аватар

Мнение от F3P » 07 Ное 2013, 11:55

Wolf4 написа:.......

Къде пък ги видя тея неща докато миеш чинии и стържеш тавите :?: Или пък береш лалета, а- за толкова години все си се издигнал :mhihi:
Чакам отговор на простият въпрос дето дори и ти можеш да схванеш: ЗАЩО още ползваш БГ документи :?: ЗАЩО не вземеш холандско гражданство :?:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Wolf4 » 07 Ное 2013, 11:57

F3P написа:Къде пък ги видя тея неща докато миеш чинии и стържеш тавите :?: Или пък береш лалета, а- за толкова години все си се издигнал :mhihi:
... ЗАЩО още ползваш БГ документи :?: ЗАЩО не вземеш холандско гражданство :?:

Това само потвърждава хипотезата ми за потурите, тяхното дъно и тъпана... пардон гърдите на патриота :D ...
Are you M enough...?!

Аватар
Кара: '74 3.0CSi
Мечтае да кара: made by pininfarina
Детайли за колата: винаги над 200 к.с.

Мнение от rosendaal » 07 Ное 2013, 12:19

BMW_POWER ,напълно вярвам на историята.И е разбираемо да реагираш така.Но чак да се отказваш от национална принадлежност го отдавам на все още скорощния афект от събитието.Убеден съм че като ти поотмине дори ще се извиниш за думите срещу Родината.Иначе тези срещу Държавата са верни.
ВСЕКИ път когато влизам в страната независимо дали по суша или въздух на митниците се сблъсквам с неадекватността,мързела,безочието,корумпираността и липсата на желание за вършене на основните професионални задължения у хората които с връзки са се уредили на една длъжност за да ти правят проблем и да ти сучат пари,а не да облекчават входния режим.Те са едно отражение на целия държавен апарат.
то се видя какъв сме разграден двор и с тези ''бежанци'' и после с арестуването на оня субект от арабски произход.
Живей си в Канада и остави такива да си живуркат в БГ и да си мислят че са направили удара на живота си.
Само тези които трайно живеят в чужбина са наясно че не са там заради парите,а заради по-различната среда за живеене в която има ясни правила и подобни неща да ти се случат дори,властите има как да ти се реваншират,не само с потупване по рамото.
Малко е и притеснително как доста хора по темата са свикнали с мисленето ''какво толкова е станало''.Просто хората са толкова смачкани от двустранността на закона в България че не смеят да си търсят правата.
Изображение

старши СПАМ ентусиаст
Аватар
Кара: е30 чат-пат
Мечтае да кара: варел
Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40

Мнение от K_Ilkov » 07 Ное 2013, 12:33

rosendaal написа:...

много ми е интересно що пишете в тоя смачкан форум пълен със смачкани българи ...
Ти що търсиш мнение за 46-чки в смотания, смачкан форум от смотаните щатни драскачи ...

изобщо щом сте толкова прозорливи и големи, що се занимавате да пишете тука?
или ТАМ никой не ви бръсне за слива и няма и на кой даже и да се оплачете от каква кал сте излезли ...

:paranoid:
Изображение

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.

...

Аватар

Мнение от rosendaal » 07 Ное 2013, 12:42

Благодаря за милите думи.Радвам се че ги споделихте на всеослушание,уважаеми съфорумнико.
Лек и спорен ден на всички.
Изображение

старши СПАМ ентусиаст
Аватар
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40

Мнение от K_Ilkov » 07 Ное 2013, 12:48

Пак заповядай Йордане :winky:
Изображение

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.

...

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Wolf4 » 07 Ное 2013, 12:54

rosendaal написа:Благодаря за милите думи. Радвам се че ги споделихте на всеослушание,уважаеми съфорумнико.
...

Колега, не му се връзвай. Тук има няколко субекта, които разхождат бункери пълни с дървени стърготини вместо глави. Въпросните, да ги наречем "хранилища" на отпадъчен материал си мислят, че щом заедно се нахвърлят върху някой съфорумец, то това със сигурност доказва, че той е глупак.

Общо взето, упоменатите субекти вярват, че обединявайки съдържимото на бункерите, задължително потвърждават диалектическия закон "Натрупването на количествени изменения води до по-високо качество".

Идея толкова по силите им, колкото напъните на муха да отмъкне пита прясна кравя тор :lol: .
Последна промяна Wolf4 на 07 Ное 2013, 13:17, променена общо 3 пъти
Are you M enough...?!

Аватар

Мнение от rosendaal » 07 Ное 2013, 12:56

Нека те поправя уважаеми K_Ilkov -нещо ме бъркаш.
Имен ден празнувам през май месец,а не януари.Да ми купиш бяла антерийка.
Изображение

старши СПАМ ентусиаст
Аватар
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40

Мнение от K_Ilkov » 07 Ное 2013, 13:02

Може и да бъркам ... знае ли човек ...
с толко акаунти дет се пръкват всеки месец стават грешки ...

@ Волф

Спести си словоизлиянията :yes:

Ти кво правиш тука като не разхождаш контейнер,
а си изчел цЕлата конспирация и фашистка литература из нета?
Изображение

...

Аватар

Мнение от rosendaal » 07 Ное 2013, 13:06

K_Ilkov написа:Може и да бъркам ... знае ли човек ...

Приемам извиненията ти.
Мисля ,че имаш нужда от една по-продължителна почивка.Много отрицателна енергия излъчват постовете ти тук и в подфорума Е46 и то към непознати хора,какъвто съм аз за теб.Натоварен ми изглеждаш.Загрижен съм,все пак форума е за взаимопомощ.
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата