Платена или истинска любов

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Платена или истинска любов?

Платена
18
15%
Истинска
59
48%
И двете
36
30%
Не мога да преценя
9
7%

Общо гласове : 122
младши ентусиаст
Аватар
Кара: e36 325i
Мечтае да кара: M-ка, кво друго?

Re: Платена или истинска любов

Мнение от Wolf4 » 10 Ное 2013, 2:43

Не мога да повярвам, че болшинството (засега) гласуват за "истинска" любов. Тия хора знаят ли в кво се забъркват?
Are you M enough...?!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: видимо доволен
Мечтае да кара: само за удоволствие...
Детайли за колата: E36 318i - Вярната!
E30 316i - Непокорната
ML 400 CDI - Мецанко

Мнение от ~Мишо~ » 10 Ное 2013, 2:54

Зимата бях пуснал подобна тема, но един емигрант като тебе ми я заключи без обяснения (бяха го направили модератор за седмица :mhihi: ), и понеже знам отговора ще ти кажа - платената е по-евтина. ;) Истинската излиза много скъпо, защото е нетрайна, и се трансформира в платена без да усетиш. И на мен като колегата по-горе ми се иска да има истинска, но за съжаление живота те прави циник и погубва илюзиите ти една по една... Истинска може да има докато човек е млад, неопетнен и наивен, после е много трудно да изпиташ същите чувства, поне аз не мога.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: М40, 1.6

Мнение от Chapai » 10 Ное 2013, 3:53

Всичко си е до човека. От 25 год. съм женен за една и съща жена и твърдя, че още съм влюбен в нея. Получаваното от нея надхвърля съдържанието на съответните филми по темата и съм се убедил, че е безсмислено да изневерявам. Сега, семейните разходи винаги ги обсъждаме... и положението винаги е катастрофално.
Едно е да се държи като отегчена съпруга, друго си е като ококорена комшийка.

кандидат дрифтър
Аватар
Кара: 535d M-sport
Мечтае да кара: Зад дъщеря си!
Детайли за колата: My BMW does not believe in tears..

Мнение от boksioraE39 » 10 Ное 2013, 9:53

Wolf4 написа:Що не гласувате бе? Тая анкета да не би да е за извънземни :ranting: ?

Щото темата е за мъже дето жените са им като описанието в първия пост,к'во да гласуваме за тъпата тема дето 90% ти си пишеш в нея? :)
Изображение
https://www.youtube.com/watch?v=scJPUQU5YOo
Има моменти благословени от всевишния,в мъки и беди дори и без насъщния,когато тихо си припяваме в непрогледен мрак,"ДЯКОНЕ СЛЕД 100-ГОДИНИ НАС НИ ИМА ПАК"!!!
СЪРЦЕ,ДУША ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: е36 328/е46 330i/e46325i/е91 330xd+

Мнение от m.dimitrov1992 » 10 Ное 2013, 9:58

Истината е че ако си тръгнал с едно момиче, когато си бил на 17-18 години, когата всичко е било до привличане ,а не до възможности и след време си се оженил за този човек. Значи си намерил любовта. Връзки започващи на 25-30г малко или много са по сметка. Жените на тази възраст искат да се задомят и търсят най добрите условия за създаване на поколение и нормално това им е биологично зададено. Вижте например животните, при чивтосването търсят физически най силните индивиди, защото знаят че има най голям шанс поколението им да оцелее. Това им е единствения фактор по който могат да избират. При хората е почти същото, факторът за оцеляване обаче е - ПАРИТЕ. Затова жените търсят мъже с пари.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Ееее шейсе
Мечтае да кара: кънки

Мнение от E34 » 10 Ное 2013, 10:06

Ква любов бе??!!! :kuku:
" Акулата е най-добрия учител по плуване " - Тихоокеанска мъдрост

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от krystal » 10 Ное 2013, 10:39

~Мишо~ написа:Зимата бях пуснал подобна тема, но един емигрант като тебе ми я заключи без обяснения (бяха го направили модератор за седмица :mhihi: ), и понеже знам отговора ще ти кажа - платената е по-евтина. ;) Истинската излиза много скъпо, защото е нетрайна, и се трансформира в платена без да усетиш. И на мен като колегата по-горе ми се иска да има истинска, но за съжаление живота те прави циник и погубва илюзиите ти една по една... Истинска може да има докато човек е млад, неопетнен и наивен, после е много трудно да изпиташ същите чувства, поне аз не мога.

Много точно написано..
Истинската любов е лyкс в днешно време.

Потребител
Аватар
Кара: A3, Sportback, 1.8 TFSI, 160 bhp;

Мнение от nqmam_bmw » 10 Ное 2013, 10:49

На 99% предпочитам да си платя, от колкото да мина метър, да ми правят услуги или да съм длъжен на някого.... :yes: А, ако е платена, не е любов....май... :mhihi:
Изображение

Аватар

Мнение от F3P » 10 Ное 2013, 11:30

Wolf4 написа:Не мога да повярвам, че болшинството (засега) гласуват за "истинска" любов. Тия хора знаят ли в кво се забъркват?

Какво има да се чудиш- болшинството са младежи с жълто около устата дето вярват, че каквото хвърчи се яде... Дай им време да стигнат до жестоката истина "И мама не дава на тати без пари".
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW ///E36

Мнение от don_gori » 10 Ное 2013, 11:44

Много странен казус :shock:
Към автора : на теб какви са ти намеренията за живота - да е*беш различни к*рволяци цял живот и накрая да си оставиш само кокалите като наследство / или да имаш семейство - жена, деца които си обичаш ИСТИНСКИ ?

Аватар
Кара: e39 M52 газов котлон
Мечтае да кара: колело на кило ракия

Мнение от dbanchev » 10 Ное 2013, 12:28

Аве колега, темите за арабеските и тн добре........ ама това платена, безплатна...... :mhihi: Друсане на крушата яко и поркане, пък като избяга на плацата за 100ка какви каки има вече.......... Те и те са гладни пускат примоций постоянно като големите вериги. :mhihi: :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Кенеф от Инголщат
Мечтае да кара: Десет цилиндрово Е60
Детайли за колата: Много бавна

Мнение от Beat » 10 Ное 2013, 13:05

Колега....гласувах за истинската любов,защото любовта-когато я има,когато е истинска и когато е споделена.....това е най-силното и най-красивото чувство.По начина,по който си описал тази жена,обаче явно тази любов я няма.Лично според мен всичко,което описваш не е нормално и правилно и в твоя случай не бих избрал истинската любов,може би бих се насочил към платената за малко,но със сигурност бих търсил истинската на друго място.Казвам това,защото това и правя в момента-обичах една жена,а тя ме остави по начин,който не само смятам за неправилен,а и глупав.Остави ме с разбито сърце,но не съм се отказал от истинската любов.В крайна сметка всеки е различен,всеки ще постъпи по единия или другия начин заради своите предпочитания.Ти си знаеш най-добре как седят нещата,но според мен това не е истинска любов.
Изображение

Потребител
Аватар
Кара: каквото има
Мечтае да кара: FERRARI 458 Italia

Мнение от Larbi » 10 Ное 2013, 13:49

По-добре да се направи тема "сливи за смет", Как минах метър с една к***а, как минах на промоция, как излъгах 100 моми, ходите ли често на к****а, къде коя дава най-големите промоции :mhihi: Не че форума на дата.бг не е пълен с таквиа теми в раздел 18+ :mhihi:

По темата: Няма истинска любов или ако е има е само за богоизбрани късметлии. Гледат парите, положението (и тук не означава да държиш целия град примерно или банка) гледат аджеба ква каляска караш/пешачка тва онова. Каква любов като се окаже, че няма кинти или нещо тръгне назад и жените дават заден. Много те обичам мило и изведнъж почват скандалите за глупости, просто едно голямо напрежение и избива постоянно. Честно казано завиждам на хора които са намерили любовта на живота си да я наречем, оная го обича каквото и да стане като омагьосана няква, няма 6 няма 5 :shock: Ама рядко тва. Аз съм за двете и така и гласувах и истинска и платена. Колкото и да си щастлив, все ще имаш нужда да смениш малко менюто, да разпуснеш с нещо друго и какъв по-добър вариант от това да отидеш на платено, регламентирано? Щото ако фанеш някоя винаги има вариант да те търси после или да се разбере всичко. А така отиваш, свършваш работа и готово. Разбира се говоря за западна Европа, витрини, клубове :mhihi:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e36 325i
Мечтае да кара: M-ка, кво друго?

Мнение от Wolf4 » 10 Ное 2013, 13:52

larbi написа:...Аз съм за двете и така и гласувах и истинска и платена. Колкото и да си щастлив, все ще имаш нужда да смениш малко менюто, да разпуснеш с нещо друго и какъв по-добър вариант от това да отидеш на платено, регламентирано? Щото ако фанеш някоя винаги има вариант да те търси после или да се разбере всичко. А така отиваш, свършваш работа и готово. Разбира се говоря за западна Европа, витрини, клубове :mhihi:

Е сега вече си говорим :bchug: .
Are you M enough...?!

Потребител
Аватар
Кара: каквото има
Мечтае да кара: FERRARI 458 Italia

Мнение от Larbi » 10 Ное 2013, 14:40

Wolf4 написа:
larbi написа:...Аз съм за двете и така и гласувах и истинска и платена. Колкото и да си щастлив, все ще имаш нужда да смениш малко менюто, да разпуснеш с нещо друго и какъв по-добър вариант от това да отидеш на платено, регламентирано? Щото ако фанеш някоя винаги има вариант да те търси после или да се разбере всичко. А така отиваш, свършваш работа и готово. Разбира се говоря за западна Европа, витрини, клубове :mhihi:

Е сега вече си говорим :bchug: .

Е как - кой не е пробвал по Холандията витрините :lol: цена 25 евро, питаш за 20 айде скачай, цена 50 евро - ш гу напрайш ли за 40? Да, аре :mhihi:
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата