Кой смартфон от 3-те предпочитате

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Кой смартфон е по-добър

Анкетата свършва на 13 Ное 2013, 17:00

1.HTC One
41
42%
2.Samsung Galaxy S4
42
43%
3.Sony Xperia Z
15
15%

Общо гласове : 98
ентусиаст
Аватар
Кара: Е34 /Е39 дизел, Е46-автомат,Е60-530
Мечтае да кара: Да се разхожда пеша

Re: Кой смартфон от 3-те предпочитате

Мнение от Vasko » 11 Ное 2013, 16:01

не знам защо плюете толкова много СОни? Аз притежавам таблет на същата марка Sony" Xperia Z" и трябва да Ви кажа,че съм супер доволен. Много хубава картина има, а и с този сараунд на звука направо слага много лаптопи в джоба. Освен това има опция да се използва и като дистанционно за управление на климатици,стерео уредби,двд-та и други ел.уреди. Вярно таблета не е смартфон,но при положение, че към момента това е най-доброто от таблетите не вярвам от СОни да се изложат в смартфоните.
Поздрави от мен.
Яжте, пийте и си носете новите дрехи и си карайте количките ,че животът е крaтък ..

User
Аватар
Кара: 330XD
Детайли за колата: the silent power

Мнение от b00st » 11 Ное 2013, 17:17

Ако трябваше да избирам андроид, нито едно от тези. Поразгледай за Moto X или Nexus 5.

Аватар

Мнение от F3P » 11 Ное 2013, 17:49

b00st написа:... Поразгледай за Moto X или Nexus 5.

И как да се случи това- моторолата е само за щатския пазар, а от нексуса едва ли има и 1 бройка в БГ в момента...
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: на турбини

Мнение от acer » 11 Ное 2013, 17:55

аз съм с One, никви бъгове с нищо не съм имал, да не споменавам че съм го изпускал едно 10-на пъти и то без калъф и е бетон :)

+ взех го заради звука и дизайна (много ме дразнят пласмите на самсунг), а звука е Н1 от всички телефони изобщо. също и малко по-компактните размери, че другите тухли съвсем се уливат. иначе самсунга прави по-хубави снимки и има доста екстри, които не знам колко ти трябват.
„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от blackrider » 11 Ное 2013, 18:09

Колеги, както писах вече взех телефон. HTC One :yes: адски ми харесва, за сега. Дано няма ядове по-натам.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: се на дъщеря си

Мнение от Мордехай » 11 Ное 2013, 19:01

Нищо че си го взел, аз ще напиша мнение и за някой друг, ако се интересува. Винаги съм си купувал Нокия, но последните им модели ми правиха такива проблеми, че я намразих и си взех Самсунг, вече не помня какви модели съм имал, но винаги са били от най-скъпите. Последната ми Нокия беше N97. Самсунгът също беше разочарование. Преди по-малко от година си взех HTC ONE X, в началото беше страхотен и постепенно започна да губи мрежа, понякога не звъни, понякога (вече много често) просто иска пин код и дори като го въведеш иска пук код. С една дума скъп боклук. Екранът му е страшно нежен и гледам, че на познати е все пукнат. Батерията му издържа един ден или по-малко, но аз говоря по цял ден.
Просвещение е изходът на човека от непълнолетието, което той сам си е причинил. Непълнолетие е невъзможността да се ползваш от разсъдъка си без ръководството на някой друг. Самопричинено е това непълнолетие, когато причината му не лежи в недостиг на разсъдък, а в липсата на решителност и смелост да се ползваш от него без ръководството на другиго. Sapare aude! Имай смелост да си служиш със собствения си разсъдък!

User
Аватар

Мнение от b00st » 11 Ное 2013, 19:23

F3P написа:
b00st написа:... Поразгледай за Moto X или Nexus 5.

И как да се случи това- моторолата е само за щатския пазар, а от нексуса едва ли има и 1 бройка в БГ в момента...

Двата са нови телефони, но това незначи че неможеш да се сдобиеш с тях. Има ли желание (и кеш) всичко се намира. Колкото до moto x - за ebay (също и разни частни вносители на телефони) няма такова нещо като само американски пазар ;)

Аватар

Мнение от F3P » 11 Ное 2013, 19:48

Не си ме разбрал правилно явно.
"Щатски пазар" да се чете "хардуерно различни модели"- смятам ти е ясно, че там ползват малко по-различни честоти.
И това "Поразгледай" за мен значи да вляза в магазина, да го хвана в ръка и да го разцъкам, а не да чета цифрички в сайтовете и да гледам картинки...
Изображение

User
Аватар

Мнение от b00st » 11 Ное 2013, 20:18

F3P написа:Не си ме разбрал правилно явно.
"Щатски пазар" да се чете "хардуерно различни модели"- смятам ти е ясно, че там ползват малко по-различни честоти.
И това "Поразгледай" за мен значи да вляза в магазина, да го хвана в ръка и да го разцъкам, а не да чета цифрички в сайтовете и да гледам картинки...

Нещо си се объркал, ама пак бързаш да се изцепиш - това си е 4 бандов телефон подържащ GSM стандарта както повечето други. Както може да работи в щатите така може да работи и тук без къвто и да е проблем.
http://www.gsmarena.com/motorola_moto_x-5601.php
Иначе ти как разбираш нещата и как значели за тебе си е лично твоя работа и няма да коментирам...

Аватар

Мнение от F3P » 11 Ное 2013, 20:53

b00st написа:...

Я кръгом да си четеш данните в линка и се опитай да мислиш върху следното: Кои 3Г честоти се поддържат и кой 3Г честоти се ползват в БГ :?:

Жокер:
HSDPA 850 / 900 / 1900 / 2100 - for AT&T, Verizon
CDMA2000 1xEV-DO - for Verizon
HSDPA 850 / 1900 / 2100 - for Sprint

Познай кои честоти се ползват в БГ и коя от 4-те версии е неизползваема. Но може би възлагам твърде много надежди, ти явно си ползваш смартфона за гъзария и да цъкаш малоумни игри и такива задачи не са ти по силите.
Изображение

User
Аватар

Мнение от b00st » 11 Ное 2013, 21:02

Абе ти си толкова елементарен, че трябва от ЦЕРН да те вземат за изследвания.
Какво да чета наново, викни някой да ти го обясни бавно, че немога да се занимавам с тебе.
http://www.gsmarena.com/network-bands.p ... y=BULGARIA
900/2100 за 3G
Ти между GSM и CDMA мрежа правиш ли разлика бе философ? Толкова си скаран с тия работи, че вземи си изтрий малоумните мнения, чак ми дал определение как съм ползвал телефона само за гъзария и игри форумния клоун :mhihi:

Аватар

Мнение от F3P » 11 Ное 2013, 21:19

b00st написа:...Ти между GSM и CDMA мрежа правиш ли разлика бе философ?

Оооо, велики разбирачо :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown:

Я бегом да четеш пак бе, смешник- ти разлика от 2Г до 3Г правиш ли :?: Да ти обясня като на малоумен, че явно е нужно:

HSDPA 850 / 900 / 1900 / 2100 - for AT&T, Verizon- става за пълноценна употреба в БГ.
CDMA2000 1xEV-DO - for Verizon- е това и ти с твоите ограничения схвана, че не става за БГ. Ако не беше схванал трябваше да те освидетелстваме като умствено изостанал. И то жестоко изостанал.
HSDPA 850 / 1900 / 2100 - for Sprint- става донякъде за ползване- едната честота липсва. Разбирай го така- в София, Пловдив, Варна, Бургас и други големи градове ще имаш 3Г мрежа. Извън тях си на 2Г- голям кеф, а :?:

Май излиза, че има само 1 модел дето ще работи на 100% в БГ, а :?: Ама ти отде да знаеш- силно вероятно още си на ваучер щото мама не дава стотинки.
Изображение

User
Аватар

Мнение от b00st » 11 Ное 2013, 21:28

F3P написа:...

Отказвам се, ти си неспасяем случай. Считай за се за поздравен :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от blackrider » 12 Ное 2013, 9:09

ЕЕЕЕЕееее.............. нЕма тема да не я изкривите и да не почнете да си мерите пиш****!!!!

До мод: Много моля темата да се заключи.

User
Аватар

Мнение от b00st » 12 Ное 2013, 15:44

blackrider написа:ЕЕЕЕЕееее.............. нЕма тема да не я изкривите и да не почнете да си мерите пиш****!!!!

До мод: Много моля темата да се заключи.

Андро, така става като всестранно изявени всезнайковци, баннати вече 1 път продължават да "светят" и да се заяждат/избиват комплекси във всяка тема с новия си акаунт...

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата