Зимни обувки
Модератор: Общи модератори
19 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
Re: Зимни обувки
Бих препоръчал някой от високите модели на Merrell .
Като единствен минус бих посочил теглото, но ако си се насочил към такъв тип обувки, това няма как да се избегне така или иначе.
Като единствен минус бих посочил теглото, но ако си се насочил към такъв тип обувки, това няма как да се избегне така или иначе.
...
- jordanov
- кандидат ентусиаст
-
Можеш да хвърлиш едно око на Viking. Има ги в СЛС-а на Черни връх... Лично си взех някакъв по-градски модел за 240 кинта, но има и сериозни за 300-400-500.
- madafaka_donkele
- младши ентусиаст
-
Да изтупаме малко темата от прахта
Търся си зимни мъжки боти, голям номер за крак с висок свод. Нещо подобно:
46-47-и номер. Ходилото ми не е толкова дълго, колкото широко и високо. Иначе обувката ми трябва да е официална. Никакви спортно-елегантни, набук, плоски, с изчанчени подметки и т.н. не ми вършат работа. Досега съм обиколил Стил 99, Мегиас, Трендзоун, Стилло, Дейхман, Time Shoes & Bags, всички магазини в The Mall, целите Пиротска и Алабин от край до край - нищо
Някой сеща ли се за подобен магазин в София или не знам...обувки по поръчка?

Търся си зимни мъжки боти, голям номер за крак с висок свод. Нещо подобно:
46-47-и номер. Ходилото ми не е толкова дълго, колкото широко и високо. Иначе обувката ми трябва да е официална. Никакви спортно-елегантни, набук, плоски, с изчанчени подметки и т.н. не ми вършат работа. Досега съм обиколил Стил 99, Мегиас, Трендзоун, Стилло, Дейхман, Time Shoes & Bags, всички магазини в The Mall, целите Пиротска и Алабин от край до край - нищо

Някой сеща ли се за подобен магазин в София или не знам...обувки по поръчка?
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
madafaka_donkele написа: Иначе обувката ми трябва да е официална.
Извинявай колега, но в тоя селски кондур няма нищо официално.

Това, е ходилото ти е широко и високо (извън стандартите на повечето съвременни обувки) означава че си носил правилни обувки и краката ти са нормално развити. Нещо рядко срещано в днешно време.
19 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2