Малко романтика

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Дон Кроки
Аватар
Кара: и се усмихва :)
Мечтае да кара: със сина ми :)
Детайли за колата: С всички възможни екстри.

Re: Малко романтика

Мнение от Kroki » 22 Ное 2013, 15:08

boksioraE39 написа:На бонсови поляни има едно хотелче,казва се На върха от интернет можеш да вземеш телефона,та звъниш там и поръчваш стаята с джакузито,ресторанта е на много високо ниво и стаята ще ви хареса,всичко е точно за случая... Мисля че стаята беше около 50-лева.
Успех.

виж това ще трябва да се пробва, че и аз съм в подобна ситуация.
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d

drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки не :lol: Както аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е34 с ... ръжда

Мнение от ивчо » 22 Ное 2013, 15:10

http://www.aquapark-varvara.com/
Ще останете много доволни !
Ся, момчето пита за място - съвет не виждам сми да му давате ...
Момите са така - имат нужда от разнообразие !
То няма човек който да няма :)
Крокиии - виж там дето съм писал !
Механджията написа:е, пример, аз снощи клатих здраво мойта, сутринта с кеф станах, кафенце, после вместо обичайните 15мин до бачкането пътувах близо 25... лежерно така, кефаджийско.... а тия дет бързат, дали са ебали? :mhihi:

The night is dark and full of lo6o :mhihi: :paranoid:

Аватар
Кара: 200CE

Мнение от Projektzwo » 22 Ное 2013, 15:39

boksioraE39 написа:
DiMIcha84 написа:
Projektzwo написа:като е поохладняла я загрей с един шамар зад врата или направо шут в гъзаТ, нали знаеш ръжда и жена като тръгнат к'во става... :paranoid:

За съжаление колегата е прав, ама все пак не ти пречи да пробваш. Успех.

Тц тц излезнаха и големите мъже дето си бият жените и са постройли комунизма много отдавна,пичове не всички са кифли и се постъпва така с тях,та вместо да надъхвате младежа с глупости по-добре се придържаите към темата.
Ако е за ресторант само,резервирай маса в ниагара. ;)

е съжалявам че си опериран от чувство за хумор, а и честно казано не знам кой се прави на мъж или избива комплекси с подобен никнейм... :mhihi: :winky:

и автора нека се разпише след известно време да каже как е положението, дали се е затоплило или се е образувало някакво течение... :mhihi:
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: чайник

Мнение от sas_88 » 22 Ное 2013, 15:50

Projektzwo написа:
boksioraE39 написа:
DiMIcha84 написа:
Projektzwo написа:като е поохладняла я загрей с един шамар зад врата или направо шут в гъзаТ, нали знаеш ръжда и жена като тръгнат к'во става... :paranoid:

За съжаление колегата е прав, ама все пак не ти пречи да пробваш. Успех.

Тц тц излезнаха и големите мъже дето си бият жените и са постройли комунизма много отдавна,пичове не всички са кифли и се постъпва така с тях,та вместо да надъхвате младежа с глупости по-добре се придържаите към темата.
Ако е за ресторант само,резервирай маса в ниагара. ;)

е съжалявам че си опериран от чувство за хумор, а и честно казано не знам кой се прави на мъж или избива комплекси с подобен никнейм... :mhihi: :winky:

и автора нека се разпише след известно време да каже как е положението, дали се е затоплило или се е образувало някакво течение... :mhihi:

Течението се лекува със смена на дограмата :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Spiro » 22 Ное 2013, 15:52

https://www.facebook.com/SpahotelSaray

E тука отивате готино хотелче забутано в едно село Драгиново до Велинград има си басейн закрит сауни бани тва онова ресторантчето става само за ядене ако ви се пие отивате във Влинград на 1 километър е некъде града....село забравено от бога с две джамий на които с мойта много се смеехме смисъл забавни са населението там баш селски туризъм... нема кво да се прави вън от хотела в стаята и наместваш кокалите 2 дена ше мръднете до клептуза да покарате водно колело кръчмичка и газ за София...Може да минеш през прохода Юндола да пробаш ТДС-а дали ше загрее и така...

Тука в тая тема секи си каза къде си води любовницата :mhihi:
Живей у борчове,за да те помнат хората !!!

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Kris » 22 Ное 2013, 16:05

А бе хора човека иска някъде около София, а Вие го пратихте 150-200 км от там.
И да Ви кажа честно, докато не се вкючат поне две колежки с мнение темата си остава " къде си мислим че им харесва на жените за разнообразие "
И не на последно място, колега ти ако не знаеш какво и харесва на половинката ти, си за бой и имаш да наваксваш. Тука никой не я познава и съответно никой няма да ти даде адекватно мнение.
Sent from my GT-N5100 using Tapatalk
Последна промяна Kris на 22 Ное 2013, 16:07, променена общо 1 път

Пантерчо
Аватар
Кара: WBS нов внос
Мечтае да кара: Е30 от скъпите

Мнение от Bavarcho » 22 Ное 2013, 20:16

Kris написа:И не на последно място, колега ти ако не знаеш какво и харесва на половинката ти, си за бой и имаш да наваксваш. Тука никой не я познава и съответно никой няма да ти даде адекватно мнение.

:yes:
И си мисля че и да я заведеш на супер скъп и луксозен хотел, вечеря в хубав ресторант и така нататък, не го ли направиш по подходящия начин почти все едно нищо. Ако е някоя която да се впечатли само от това че има джакузи в апартамента.. Ти знаеш какво харесва и как си представя един (два) романтичен ден с теб. Букет цветя винаги е на място и помага.
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: Нафтова печка.
Мечтае да кара: През просото...
Детайли за колата: Х3 (Е83) 3.0d, 2004г.
M57TU-A5S390R-ATC400

Мнение от Borymeckata » 22 Ное 2013, 23:15

Сещам се за добавката в маслото в двигателя. Ако всичко друго е наред - може да подобри перформанса и да даде някакъв положителен ефект. Но ако имаш механичен проблем - не се надявай, че с една "консервичка" ще го решиш. Та и с романтиката във връзката е същата работа...

Аз бих предложил нещо по-различно от романтична вечеря на свещи и безсмислено дрънкане цяла вечер. Помисли за някакъв съвместен проект, някаква цел, която да постигнете или някаква трудност, която да преодолеете заедно. Например - да изкачите някой планински връх през зимата, да смените заедно гумите на колата, да стигнете до някоя хижа или нещо друго да постигнете. Такива "победи" най-силно слотяват хората, а и в трудна обстановка се вижда кой колко струва, дали държи на теб и дали можеш да разчиташ на този човек. Малко клиширано звучи, но за мен такова "упражнение" има повече смисъл , отколкото да се държите за ръце и да се гледате нежно цяла вечер. Не че има нещо лошо в романтиката - не казвам такова нещо...
Excellent! Steven is my name!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: F10 535i
Мечтае да кара: BMW M6 F13

Мнение от Tsureto » 22 Ное 2013, 23:18

Доста интересни мнения.На някои доста се посмях даже :mhihi: Дам,ориентирам се вече,с ваша помощ колеги.Неделя вечерта,ще кажа дали съм стопил леда :mhihi: Ааааа и не спирате с мненията,следя темата отблизо,щото явно съм много затъпял и безидеен и като цяло доста ми помагате :banghead:

Ааа и последно секса ни е на доста добро ниво,да знаете,НЕ куца там :D
Who needs antidepressants when you can drive an BMW.

Потребител
Аватар

Мнение от stefanoff » 22 Ное 2013, 23:26

Колега, според мен е по-добре да я заведеш някъде на дискотека/заведение с жива музика, да потанцувате да покупонясвате малко. Ако сте в обтегнати взаимоотношения и се затворите в една стая в някой хотел у гората, има вероятност да се изпокарате още повече, казвам ти го от личен опит :mhihi:
Не Мы такие, Жизнь такая

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Kris » 22 Ное 2013, 23:26

Cvetun написа:

За момента май е по-важно тя какво мисли по въпроса. :)

Sent from my GT-N5100 using Tapatalk

ентусиаст
Аватар
Кара: чайник

Мнение от sas_88 » 22 Ное 2013, 23:43

Cvetun написа:

А тя знае ли? :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: F10 535i
Мечтае да кара: BMW M6 F13

Мнение от Tsureto » 23 Ное 2013, 0:08

Е то аз по нея съдя,за нея съм бог :D :mhihi:
Who needs antidepressants when you can drive an BMW.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Kris » 23 Ное 2013, 0:59

Cvetun написа:Е то аз по нея съдя,за нея съм бог :D :mhihi:

Тука вече ме утрепа.

Аз на богове не мога да помагам. Оправяй се сам. ( и в преносния и в буквалния смисъл)

РазБОЙниКА
Аватар
Кара: го на тройки
Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
Детайли за колата: Черна

Мнение от Apassionata » 23 Ное 2013, 1:14

О-о-ожасни сте :mhihi:

Много местенца знам, но са далече от София...

Я това да се провери по-наблизо :mrgreen: :smoke: http://hotelpancharevo.com/
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата