знаете ли историята на колата ви?
Модератор: Общи модератори
45 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- Elesar74
- старши ентусиаст
-
- Кара: Долното
- Детайли за колата: Toyota Yaris D4D 2015.
Re: знаете ли историята на колата ви?
Де толкова да се интересувахме от човека, с който си лягаме....
Човек си личи какъв е, не по това колко от високо гледа, а по това колко ниско може да се наведе.
- Kroki
- Дон Кроки
-
- Кара: и се усмихва :)
- Мечтае да кара: със сина ми :)
- Детайли за колата: С всички възможни екстри.
Elesar74 написа:Де толкова да се интересувахме от човека, с който си лягаме....
Съдба, какво да правиш

You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки неКакто аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите
- marto7067
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: с волан от М5
- Мечтае да кара: Scott Gambler 730
Като я купих моята изобщо не подорирах, че я има за продан тук във форума от колега - цяла или на части
за щастие това, че се продаваше тук "и на части" не означаваше, че от колата нищо не става. Постегнах това-онова и сега се радвам на чудна кола на която мога да разчитам. Колегата който я продаваше тук я беше дал на негов приятел(предполагам) да я ползва-от него я купих...явяваше се някакъв посредник.......и няма да забравя как ми каза при огледа "Ауе момче....аз съм с диагноза БМВ"-бати умреляка беше,заеби.
По късно разбрах ,че 1.5 години преди да я взема е вкарана от Италия.

По късно разбрах ,че 1.5 години преди да я взема е вкарана от Италия.
- k-hristov
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36 Compact M40B18 M-tech
На мойта историята й почва от мене
Болт по болт е събирана, така че си ми е като дете 

- Bexim
- старши ентусиаст
-
- Кара: G20, F82
За старото си купе е36 знаех, че е било голо 320 бензин, автомат (даже и снимки намерих във форума), а аз го взех 328, ръчка, половин М3-ка...
Най-големия кеф ми е бил с тази количка!!!
Сегашният собственик пак му се радва много..
Сегашното е90 пък знам и двамата му предишни собственици, дет` се вика историята от бебе му знам почти...

Сегашният собственик пак му се радва много..

Сегашното е90 пък знам и двамата му предишни собственици, дет` се вика историята от бебе му знам почти...

FREE SPIRIT
``He who shall be last shall be sideways and smiling...`` J. Clarkson
ex: e30 318is, e46 330d, e36 328i M, e46 316i, e90 320d, e34 ///M5, e46 330ci SMG M, e90 LCI 325i M, f30 328i, e92 ///M3 6MT
``He who shall be last shall be sideways and smiling...`` J. Clarkson
ex: e30 318is, e46 330d, e36 328i M, e46 316i, e90 320d, e34 ///M5, e46 330ci SMG M, e90 LCI 325i M, f30 328i, e92 ///M3 6MT
- Denmark
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 Touring
Elesar74 написа:Де толкова да се интересувахме от човека, с който си лягаме....
автомобилен форум е, не е искрено и лично.

- rve
- ///Мтусиаст
-
- Кара: ///М3 и още нещо
До колкото мога да вярвам на младежа,от който купих моята той й е бил втори собственик като я е купил от шефа си. Сервизната й книжка е надлежно водена, но най-вече мога само да благодаря на предишните собственици за начина, по който са поддържали колата, защото уцелих в десетката с нея. Малко хора ми вярват на колометража и годините на колата като й погледнат таблото.
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
Дори само докато е била в мое владение ,ми е достатъчно да съм убеден,че ако можеше да говори-щеше да плаче
Какво да я мисля една тенекия ибаа-да не е ВИП бутиково Ферари от античността,само 0,3 бройки ръчно /крачно произведени с автентичен подпис на Тутанкамон върху златна плочка на двигателя ,раззишле
Както каза колегата по-горе ,ако и на жените им търсехме брой на предишните собственици и сервизна история-алеле майко

Какво да я мисля една тенекия ибаа-да не е ВИП бутиково Ферари от античността,само 0,3 бройки ръчно /крачно произведени с автентичен подпис на Тутанкамон върху златна плочка на двигателя ,раззишле

Както каза колегата по-горе ,ако и на жените им търсехме брой на предишните собственици и сервизна история-алеле майко

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- Elesar74
- старши ентусиаст
-
- Кара: Долното
- Детайли за колата: Toyota Yaris D4D 2015.
Denmark написа:Elesar74 написа:Де толкова да се интересувахме от човека, с който си лягаме....
автомобилен форум е, не е искрено и лично.
Уж е автомобилен форум, а в "Извън темата" май е реалният живот.
Дори само докато е била в мое владение ,ми е достатъчно да съм убеден,че ако можеше да говори-щеше да плаче![]()
Какво да я мисля една тенекия ибаа-да не е ВИП бутиково Ферари от античността,само 0,3 бройки ръчно /крачно произведени с автентичен подпис на Тутанкамон върху златна плочка на двигателя ,раззишле![]()
Браво колега, в десетката направо.
Човек си личи какъв е, не по това колко от високо гледа, а по това колко ниско може да се наведе.
- exvitermini
- младши ентусиаст
-
- Кара: '96 Е34 tds touring Individual
- Мечтае да кара: E34 M5 Touring
Хах как се дразнят някой хора на други... за нищо
Значи като съм написал, че може би знам произхода и значи съм и търсил сервизна история
Леле колко мисля за колата си, трепера над нея, вечер я мажа с нощен крем, сутрин с дневен. А па колко съм се интересувал за миналото и... то не са разузнавателни служби, разпити, подслушване на разговори... мъкаааа

Леле колко мисля за колата си, трепера над нея, вечер я мажа с нощен крем, сутрин с дневен. А па колко съм се интересувал за миналото и... то не са разузнавателни служби, разпити, подслушване на разговори... мъкаааа

- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
Предишния собственик не я е карал въобще, а пък е понаправил доста! По-предишния още повече...
Време й е, някой да я кара - демек Я!
You said: "Time will change!" What if it changes you?
- K_Ilkov
- старши СПАМ ентусиаст
-
- Кара: е30 чат-пат
- Мечтае да кара: варел
- Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40
После нали знаеш, че като е карана няма продаване
Бъди прозорлив и си едитни поста

Бъди прозорлив и си едитни поста

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.
...
- CheFs
- младши ентусиаст
-
- Кара: E60 530d
- Мечтае да кара: E30 M3
Ами мойта я купих от Германия. Собственика за който съм чувал е господин Майер от някакъв нечуван за мен град до Мюнхен. В багажника даже беше бастуна на дядото , който я е карал само до магазина.А в жабката имаше снимка на двойката от медения им месец . Друго не съм се интерувал 

- bobi_81xx
- младши ентусиаст
-
- Кара: E 46 Sedan 136 Hp
- Мечтае да кара: Най-новото BMW независимо от модела
rosendaal написа:Колата е като жената--ако искаш да имаш хубаво бъдеще с нея,изобщо не ти трябва да й знаеш миналото.

- boksioraE39
- кандидат дрифтър
-
- Кара: 535d M-sport
- Мечтае да кара: Зад дъщеря си!
- Детайли за колата: My BMW does not believe in tears..
vicho написа:Предишния собственик не я е карал въобще, а пък е понаправил доста! По-предишния още повече...
Да вярвай си че не я караше въобще....

Иначе по-темата знам че е от италия,като я взех имаше дребни външни забележки на много интересни места,та нищо чудно да я е карала жена... Имах някаква сервизна книжка но беше водена само до 2007.. Общо взето нищо не знам а и ми дреме.

https://www.youtube.com/watch?v=scJPUQU5YOo
Има моменти благословени от всевишния,в мъки и беди дори и без насъщния,когато тихо си припяваме в непрогледен мрак,"ДЯКОНЕ СЛЕД 100-ГОДИНИ НАС НИ ИМА ПАК"!!!
СЪРЦЕ,ДУША ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
45 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3