Покупка + пратка от Ebay
Модератор: Общи модератори
40 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- AGT
- старши ентусиаст
-
- Кара: Каквото ми попадне .
- Мечтае да кара: Поне 790 iL xaxaxa
- Детайли за колата: Лачена 39_ка .
Re: Покупка + пратка от Ebay
Какво по точно ?
Съвет от КАТ !
"Не можеш ли да караш не си купувай книжка "
- ивайло81
- младши ентусиаст
-
- Кара: 320 i
- Мечтае да кара: Е90 пак бензин
От УК гледаш колко струва доставката. Поръчваш, плащаш и пристига.
- alekangg
- кандидат ентусиаст
-
Не само от УК, а почти от цяла Европа. Общо взето, нещата се делят на Евро съюз и останали.
- kinetism
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е91 320d, e46 325i
- Мечтае да кара: M3 E92
От ЮК съм правил 3 поръчки, всичките си дойдоха бързо и без проблем. Само гледай да е някой с евтин шипинг, че някои слагат повече от колкото трябва за шипване. Също може и със сайтовете, който ти го носят, по 2 лв на кг е. Пращаш я до техен адрес и след това на техният сайт си даваш номера на поръчката и те така.
- justboy
- Олдскул фен
-
- Кара: Строявайки пешеходците по тротоарит
- Мечтае да кара: E34 + s62 ]:)
Благодаря, мисълта ми беше да препоръчате такава фирма, която доставя пратки на килограм.

E34, E38
- kinetism
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е91 320d, e46 325i
- Мечтае да кара: M3 E92
В co.uk си влизам с com акаунта. За de не съм пробвал, но предполагам, че няма проблем.
A за сайта ми препоръча този една позната, тя си пазарува козметика всеки месец
http://www.uktobg.com/ Аз лично не съм го ползвал, но й имам вяра. Тя е пристрастена към ebay 
A за сайта ми препоръча този една позната, тя си пазарува козметика всеки месец

- AGT
- старши ентусиаст
-
kinetism написа:В co.uk си влизам с com акаунта. За de не съм пробвал, но предполагам, че няма проблем.
A за сайта ми препоръча този една позната, тя си пазарува козметика всеки месецhttp://www.uktobg.com/ Аз лично не съм го ползвал, но й имам вяра. Тя е пристрастена към ebay
Собственика го познавам лично невероятно коректен човек . Работя с него от 2009г и никога за това време не е имало издънка. Супер коректно отношение . Горещо го препоръчвам .

Съответно има и други фирми всеки сам може да прецени.
Относно акаунтите влизаш във всеки ebay със своята регистрация и си публикуваш обявата .
Съвет от КАТ !
Искам да питам по-запознатите дали е възможно за различните страни цената да е различна? Например гледам нещо, че струва 42 паунда, влизам си с акаунта и вече струва 55 !?
Може ли да си променя адреса на регистрация с английски? т.е. ще има ли някакви негативни последици след това и дали ще мога да си го върна на старият по някое време?
Може ли да си променя адреса на регистрация с английски? т.е. ще има ли някакви негативни последици след това и дали ще мога да си го върна на старият по някое време?
- AGT
- старши ентусиаст
-
Като си влезеш с акаунта ти се променя шипинга.....ако се регнеш с акаунт в друга държава ще ти излезе друго.... С две думи .....няма далавера 
Можеш да си го промениш адреса няма да има последици ( поне преди нямаше ) но това няма да ти помогне с нищо .

Можеш да си го промениш адреса няма да има последици ( поне преди нямаше ) но това няма да ти помогне с нищо .
Съвет от КАТ !
- bavaretca_tns
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Основно на запад и по писти.
© написа:Искам да питам по-запознатите дали е възможно за различните страни цената да е различна? Например гледам нещо, че струва 42 паунда, влизам си с акаунта и вече струва 55 !?
Еми мисля че това може би е заради вкл. доставка до БГ.
Не, просто за хора регистрирани с английски адрес цената е 42 паунда, а за хора с български е 55 паунда. Доставките въобще не ги гледам, защото и в двата случая доставка няма до адреса на приятел в Лондон. Много ме хвана яд, смених си адреса, ибей ме приветства с преместването ми в нова държава и ме предупреди за някакви си такси
След което си поръчах два комплекта. Като пристигнат на адрес в Лондон си местя адреса в БГ отново.
Дори разбрах каква била работата за да има такава цена - просто тези продукти си имат дистрибутор за БГ и те са се разбрали така - на хора от БГ да се продават по-скъпо, защото тук струват +50% спрямо цената в Англия. Това е защото сме много богати и платежоспособни
Става въпрос за медицински продукти

Дори разбрах каква била работата за да има такава цена - просто тези продукти си имат дистрибутор за БГ и те са се разбрали така - на хора от БГ да се продават по-скъпо, защото тук струват +50% спрямо цената в Англия. Това е защото сме много богати и платежоспособни

- AGT
- старши ентусиаст
-
Баси глупостите . Това може да го публикуваш за виц на деня !!!
И к'во няма дотавка до UK адрес а ? Аааааа стига с глупостите ,че някой ще вземе да повярва !!!!
Еййй като не разбираш не пиши глупости моля те !!! АМАН ОТ РАЗБИРАЧИ ЕЙ !!!

И к'во няма дотавка до UK адрес а ? Аааааа стига с глупостите ,че някой ще вземе да повярва !!!!
Еййй като не разбираш не пиши глупости моля те !!! АМАН ОТ РАЗБИРАЧИ ЕЙ !!!

Съвет от КАТ !
Колега, благодаря, че ти разбираш всичко!
Аз ти пиша само факти без да влагам никакво разбиране, нито пък искам да ми вярваш. Явно обаче не си схванал това което пиша.
Има само един надпис над стоката "This is a private listing. Sign in to view your status or learn more about private listings." който показва, че цената ще е различна за хора регистрирани в Англия и хора регистрирани с български адрес. И в двата случая доставката до УК е безплатна, а доставката до БГ си е 8 паунда. Ако си с български адрес стоката ти струва 54,95 паунда (+8 или 0 паунда за доставка) или ако си с адрес в УК струва 42 паунда (+8 за доставка до БГ или 0 за Лондон)
п.с. "доставка няма" за мен означава, че няма разходи за доставка та сигурно за това си се подвел
Аз ти пиша само факти без да влагам никакво разбиране, нито пък искам да ми вярваш. Явно обаче не си схванал това което пиша.
Има само един надпис над стоката "This is a private listing. Sign in to view your status or learn more about private listings." който показва, че цената ще е различна за хора регистрирани в Англия и хора регистрирани с български адрес. И в двата случая доставката до УК е безплатна, а доставката до БГ си е 8 паунда. Ако си с български адрес стоката ти струва 54,95 паунда (+8 или 0 паунда за доставка) или ако си с адрес в УК струва 42 паунда (+8 за доставка до БГ или 0 за Лондон)
п.с. "доставка няма" за мен означава, че няма разходи за доставка та сигурно за това си се подвел
- ивайло81
- младши ентусиаст
-
- Кара: 320 i
- Мечтае да кара: Е90 пак бензин
Той хубаво се подвел, ама те наръси стабилно. Вместо да помогне... Нали сме си разбирачи, все гледаме да помагаме. Хахаха. А по въпроса, за първи път чувам за разлика в цената. То моя акаунт си е с УК адрес (фирма за доставки до БГ). Ама съм пращал и до Бг и до Гърция. Странна работа. По-скъпо защото сме от БГ. Да не би да има нещо общо с фактура, ДДС такива неща?
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Няма как цената да различна за една и съща стока. Единия път си го видял в евро, а др в паундове или нещо такова.
Прайвът листинга просто крие купувачите, нищо повече.
Прайвът листинга просто крие купувачите, нищо повече.
40 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3