Какво бихте направили вие?
Модератор: Общи модератори
49 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4
- Larbi
- Потребител
-
- Кара: каквото има
- Мечтае да кара: FERRARI 458 Italia
Re: Какво бихте направили вие?
Не бих се намесил. Просто винаги излизаш ти виновен нищо, че добро си искал да направиш. Особенно със ситуациите мъж-жена.. и не само.
Преди година може би отивам на кафе с едни приятели и поръчваме яко, вечер беше алкохол се лее. По едно време вече бая се бяхме наквасили и гледаме един го тормозят вътре в кафето (ся много подоробности няя смисъл, но в общи линии е това) шамарчета, той пищи ония се хилят и сякви простотии некви. Аз не реагирам щото знам, че тоя така му се случват редовно такива случки и всичко е ток и жица, обаче тия с които бях както бяха пили като скочиха леле тормозят човека ще спасяваме света олеле майко не мога да им обясня че тва е нормално. Отидоха говориха ала-бала искаха да се бият, но всичко се размина и те колкото и да бяха се порязали разбраха, че всичко е наред и така голяма простотия. Не всичко е така както изглежда на пръв поглед. Особенно тва с мъж тормози жена си/приятелката си е тотална грешка ако се намесиш дори с приказка. Повечето жени да не са всички обичат да ги тормозят, шамарят тва онова и така любовта явно се засилва както в оня клип с първата пернишка среща - стабиуен е
Преди година може би отивам на кафе с едни приятели и поръчваме яко, вечер беше алкохол се лее. По едно време вече бая се бяхме наквасили и гледаме един го тормозят вътре в кафето (ся много подоробности няя смисъл, но в общи линии е това) шамарчета, той пищи ония се хилят и сякви простотии некви. Аз не реагирам щото знам, че тоя така му се случват редовно такива случки и всичко е ток и жица, обаче тия с които бях както бяха пили като скочиха леле тормозят човека ще спасяваме света олеле майко не мога да им обясня че тва е нормално. Отидоха говориха ала-бала искаха да се бият, но всичко се размина и те колкото и да бяха се порязали разбраха, че всичко е наред и така голяма простотия. Не всичко е така както изглежда на пръв поглед. Особенно тва с мъж тормози жена си/приятелката си е тотална грешка ако се намесиш дори с приказка. Повечето жени да не са всички обичат да ги тормозят, шамарят тва онова и така любовта явно се засилва както в оня клип с първата пернишка среща - стабиуен е

- boksioraE39
- кандидат дрифтър
-
- Кара: 535d M-sport
- Мечтае да кара: Зад дъщеря си!
- Детайли за колата: My BMW does not believe in tears..
Нещото което ме вбесява е насилието над по-слаби хора,деца и т.н.
larbi това че те е страх да защитиш някой не извъртай нещата че такъв бил живота и че това било нормално защото не е!
larbi това че те е страх да защитиш някой не извъртай нещата че такъв бил живота и че това било нормално защото не е!

https://www.youtube.com/watch?v=scJPUQU5YOo
Има моменти благословени от всевишния,в мъки и беди дори и без насъщния,когато тихо си припяваме в непрогледен мрак,"ДЯКОНЕ СЛЕД 100-ГОДИНИ НАС НИ ИМА ПАК"!!!
СЪРЦЕ,ДУША ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
- DanielzZz
- старши ентусиаст
-
- Кара: М4
ЛарВа,ти нормален ли си ? Кое му е нормалното ?
- drago_pavlov
- младши ентусиаст
-
- Кара: както може
- Мечтае да кара: както не може...
- Детайли за колата: от миналия век
DanielzZz написа:ЛарВа,ти нормален ли си ? Кое му е нормалното ?
На него извънземните му говорят

По темата:
Много е субективно. По принцип имам огромна нетърпимост към социални несправедливости от тоя род, но не винаги се намесвам, въпреки че съм ставал свидетел на много подобни. Случвало ми се е да ошамаря някой, случвало се е и мен да ме ошамарят, но никога не съм съжалявал, когато съм се намесил. А когато не съм, почти винаги съжалявам...
I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.
- BAHKATA
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: G30 540i
Гледал съм доста такива клипове (и такива, в които търсят голд дигърки) и ми се струват адски нагласени и манипулирани...
Иначе ето ситуация: един пиян се опита да ме сгази на софийската улица "Раковски", след като слезна и почна да ми се дърви не направих нищо, разума ми надделя над емоциите, но пък от едно заведение излезнаха две момчета и го ошамариха... В повечето случай могат да те изкарат от невинен виновен...
Та аз казвам, не знам как бих реагирал, може би бих се опитал да ги разтърва, но и на който да помогнеш си става нечестно (един на двама).
Иначе ето ситуация: един пиян се опита да ме сгази на софийската улица "Раковски", след като слезна и почна да ми се дърви не направих нищо, разума ми надделя над емоциите, но пък от едно заведение излезнаха две момчета и го ошамариха... В повечето случай могат да те изкарат от невинен виновен...
Та аз казвам, не знам как бих реагирал, може би бих се опитал да ги разтърва, но и на който да помогнеш си става нечестно (един на двама).

- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Човек трябва да е прагматичен,виждаш на къде отиват нещата и взимаш страна на по-силният
Шегувам се разбира се,хората сме лекета в голямата си част,когато бях малък,да кажем около 8-9 годишен но си спомням един случай,аз съм бял човек,когато бях малък имах толкова руса коса,почти бяла,тоест няма никакво съмнение че съм някакво цигане,това е важно уточнение ,понеже отивам към "битака" (в софия се развива действието) и бивам пресрещнат от циганета,малко по-големи от мен,та като разбраха че нямам нищо което могат да ми вземат,единият хвърли камък и ме прасна в главата,краката ми се подкосиха,виждам всичко,но не мога да стана,те мангалчетата избягаха,но пък гледам как минават бели хора,спомням си че протягам ръка паднал на земята но никой не ми помогна,след няколко минути се осъзнах и се оправих,но това остана спомен,първият ми урок че хората са бездушни,за съжаление следваше и втори урок...
Преди години,след преумора (24 часа работа на терен за една фирма за реклама) бях така преуморен,че отключи някаква глупост,че получих световъртежи,сега слава Богу съм добре,но тогава...Ходя когато съм на работа предимно с Сако,панталон,чисти обувки и блуза,не с риза,внезапно ми става лошо ,световъртеж и туп на земята,улицата е Сан Стефано в центъра,обедно време,минават хора,гледат ме,ама никой нищо...
Така че хората са в голямата си част идиоти.
Но пък една вечер преди години се прибирам от провинцията,карах едно Гранд Чероки и около 12 часа минавам през студентски град,на Зимният дворец виждам потресаваща картинка,някакъв олигофрен бие момиче,ама си я бие "харабийската",се едно е момче,преценявам че ми е в категорията,засилвам се с колата,качвам ,качвам я така леко на бордюра .все пак да не разбия колата,но да му привлека вниманието,излизам и съответно го удрям,онзи пада,аз се навеждам над него и в тоя момент усещам че някой ме удря по главата,обръщам се игледам момичето дето тоя е налагал ме налага мен с чантата си и се опитва да ми пробие главата със закопчалката на чантата си,крещейки ми "остави приятеля ми на мира"
Аре нека те бие и обясних,качих се на колата и довиждане,така че ситуации много,хора различни,извода е едни-не сме добре хората

Шегувам се разбира се,хората сме лекета в голямата си част,когато бях малък,да кажем около 8-9 годишен но си спомням един случай,аз съм бял човек,когато бях малък имах толкова руса коса,почти бяла,тоест няма никакво съмнение че съм някакво цигане,това е важно уточнение ,понеже отивам към "битака" (в софия се развива действието) и бивам пресрещнат от циганета,малко по-големи от мен,та като разбраха че нямам нищо което могат да ми вземат,единият хвърли камък и ме прасна в главата,краката ми се подкосиха,виждам всичко,но не мога да стана,те мангалчетата избягаха,но пък гледам как минават бели хора,спомням си че протягам ръка паднал на земята но никой не ми помогна,след няколко минути се осъзнах и се оправих,но това остана спомен,първият ми урок че хората са бездушни,за съжаление следваше и втори урок...
Преди години,след преумора (24 часа работа на терен за една фирма за реклама) бях така преуморен,че отключи някаква глупост,че получих световъртежи,сега слава Богу съм добре,но тогава...Ходя когато съм на работа предимно с Сако,панталон,чисти обувки и блуза,не с риза,внезапно ми става лошо ,световъртеж и туп на земята,улицата е Сан Стефано в центъра,обедно време,минават хора,гледат ме,ама никой нищо...
Така че хората са в голямата си част идиоти.
Но пък една вечер преди години се прибирам от провинцията,карах едно Гранд Чероки и около 12 часа минавам през студентски град,на Зимният дворец виждам потресаваща картинка,някакъв олигофрен бие момиче,ама си я бие "харабийската",се едно е момче,преценявам че ми е в категорията,засилвам се с колата,качвам ,качвам я така леко на бордюра .все пак да не разбия колата,но да му привлека вниманието,излизам и съответно го удрям,онзи пада,аз се навеждам над него и в тоя момент усещам че някой ме удря по главата,обръщам се игледам момичето дето тоя е налагал ме налага мен с чантата си и се опитва да ми пробие главата със закопчалката на чантата си,крещейки ми "остави приятеля ми на мира"
Аре нека те бие и обясних,качих се на колата и довиждане,така че ситуации много,хора различни,извода е едни-не сме добре хората

- Larbi
- Потребител
-
Хайде пак нинджи на килогам... Нормално - ненормално вие скачате на всяка социална несправедливост в опит за спасение на света (да бе да, Булгаристан да се беше оправил вече ако всички нинджи правеха тва което пишеха.. лицемерие на килограм...) радвам се че ви има тази нощ спах по-спокойно
Апропо един не съм видял да се намеси при подобна ситуация ама по форумите всички на нинджи гранд мастъри... ай сиктир

- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Така е,аз лично повече не бих се намесил в подобни свади,изключение бих направил ако тормозят животно!
- Larbi
- Потребител
-
Е.Димитров написа:Така е,аз лично повече не бих се намесил в подобни свади,изключение бих направил ако тормозят животно!
1 000 000

- In_Memoriam
- ентусиаст
-
- Детайли за колата: - F10 535i LCI RWD daily
- V8 project... loading
devent написа:Лятото някакъв кретен биеше на една жена шамари на една спирка, тя се свлича по земята, някво лапе отстрани реве.. много грозна гледка. Съответно нямаше как да стоя отстрани и да гледам и се намесих, започнах да го бутам, а оня се сдуха и почна да се дърпа назад, а в този момент онази се разкрещя "остави мъжа ми, пребиват мъжа ми" и аз не можех да повярвам, започна жената да ми дърпа тениската и да ме пита какъв съм аз, че ще посягам на мъжа й ??? Заплаши ме, че ще вика полиция, че ще ме съди, гушна си го оня мизерник и почна да крещи, че го обича![]()
![]()
Te точно затова не се намесвам квото ще да става. Отделно, че може да е скалъпена сценка, целяща да те ограбят или приспят и отвлекат за органи например. Отминавам с 300. И на 112 не бих звъннал, щото ще е детска игра да те намерят кой си, какъв си. Сори, ама тва си е истината. Късмет им желая на всички бойсакути, къде са категорични, че ще се намесят

- drago_pavlov
- младши ентусиаст
-
taratora написа:Te точно затова не се намесвам квото ще да става. Отделно, че може да е скалъпена сценка, целяща да те ограбят или приспят и отвлекат за органи например. Отминавам с 300. И на 112 не бих звъннал, щото ще е детска игра да те намерят кой си, какъв си. Сори, ама тва си е истината. Късмет им желая на всички бойсакути, къде са категорични, че ще се намесят

Много филми гледаш

I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.
A как мислиш действа мафията за органи, да не мислиш им пращат покани 

- drago_pavlov
- младши ентусиаст
-
taratora написа:A как мислиш действа мафията за органи,

Наистина трябва да спреш с филмите...
Може и да действа така, ама в Азия или Африка...
П.П.: Ако някой иска да те отвлече с каквато и да е цел, просто спира до теб с джипа, излизат 2-ма по 120 кила, вкарват ти няколко тупалки и в багажника...
Да се бият, да те чакат да се намесиш, да те упояват...

- boksioraE39
- кандидат дрифтър
-
- Кара: 535d M-sport
- Мечтае да кара: Зад дъщеря си!
- Детайли за колата: My BMW does not believe in tears..
larbi написа:Хайде пак нинджи на килогам... Нормално - ненормално вие скачате на всяка социална несправедливост в опит за спасение на света (да бе да, Булгаристан да се беше оправил вече ако всички нинджи правеха тва което пишеха.. лицемерие на килограм...) радвам се че ви има тази нощ спах по-спокойноАпропо един не съм видял да се намеси при подобна ситуация ама по форумите всички на нинджи гранд мастъри... ай сиктир
Я най-голямата нинджа ножар се изказа,аман от нинджи но аман и от страхливци...

https://www.youtube.com/watch?v=scJPUQU5YOo
Има моменти благословени от всевишния,в мъки и беди дори и без насъщния,когато тихо си припяваме в непрогледен мрак,"ДЯКОНЕ СЛЕД 100-ГОДИНИ НАС НИ ИМА ПАК"!!!
СЪРЦЕ,ДУША ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
49 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4