Какво бихте направили вие? 2
Модератор: Общи модератори
28 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- hell's angel
- младши ентусиаст
-
- Кара: овца във вълча кожа...
Re: Какво бихте направили вие? 2

Ubi dubium, ibi libertas
- 7S\/E7OSLA\/
- ентусиаст
-
- Кара: BMW X5 E70 08.2010
- Детайли за колата: Сив металик
hell's angel написа::OT: А бе тия в Кауфланд, касиерките, не са ли некви ъглита по дифолт![]()
![]()
![]()
всеки играе в лигата си, да не очакваш някоя яка мадама да се качи в опел дето струва колкото един телевизор

- drago_pavlov
- младши ентусиаст
-
- Кара: както може
- Мечтае да кара: както не може...
- Детайли за колата: от миналия век
bioz написа:hell's angel написа::OT: А бе тия в Кауфланд, касиерките, не са ли некви ъглита по дифолт![]()
![]()
![]()
всеки играе в лигата си, да не очакваш някоя яка мадама да се качи в опел дето струва колкото един телевизор

Ю мейд май дей, както се казва на чист български език

I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
bioz написа:hell's angel написа::OT: А бе тия в Кауфланд, касиерките, не са ли некви ъглита по дифолт![]()
![]()
![]()
те, яките мадами само в е46-ци се возят... буахаххахаха

You said: "Time will change!" What if it changes you?
- boksioraE39
- кандидат дрифтър
-
- Кара: 535d M-sport
- Мечтае да кара: Зад дъщеря си!
- Детайли за колата: My BMW does not believe in tears..
![]()
![]()
КЛАСИК!!!

https://www.youtube.com/watch?v=scJPUQU5YOo
Има моменти благословени от всевишния,в мъки и беди дори и без насъщния,когато тихо си припяваме в непрогледен мрак,"ДЯКОНЕ СЛЕД 100-ГОДИНИ НАС НИ ИМА ПАК"!!!
СЪРЦЕ,ДУША ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
- Zubcho
- старши ентусиаст
-
- Кара: Кенеф за великани
- Мечтае да кара: Alpina B10 biturbo
То голямата гордост, че имаш бмв. (Face palm)
И голямата сила, че младежите имали опел.
Най-важното е да имате сиво вещество+ възпитание.
Аз си тръгвам с личната летяща чиния.
И голямата сила, че младежите имали опел.
Най-важното е да имате сиво вещество+ възпитание.
Аз си тръгвам с личната летяща чиния.
Пийте си редовно хапчетата от сушени жаби и карайте внимателно по острите завои, че да не ви се подострят колите.
Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?
Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
![]()
![]()
Те нормалните телевизори са по-скъпи от Е46ца

acho.rs написа:bioz написа:hell's angel написа::OT: А бе тия в Кауфланд, касиерките, не са ли некви ъглита по дифолт![]()
![]()
![]()
Те нормалните телевизори са по-скъпи от Е46ца
Те с десните волани вЕрно на цената на е30ки станаха

Както ти и казаха - куул стори бро.. Дид ай тел ю баут ди ЕЙЛИЪНС...
За хората дето те познават е ясно, ма и хората дето ти четат постовете, знаят че си уникален филмар...
Само като видя начина по който е написана историйка и си личи от самолет, че или няма нищо с реалноста или си я доукрасил с бедното ти въображение. Най-малкото е, че доколкото знам тениски Опел клуба нямат и каквито и да е рекламни матеряли освен стикери, а такива малоумници като тия дето "описа" никога няма да тръгнат да си печатат сами.
Караш кола за 400евро и ти е смешно, че някой кара астра ГСИ където ако свалим мотора и до него сложим твойта цялата кола, някой немец би избрал мотора на хлопела.
Пича по-нагоре с 320д няма да го коментирам, камоли ако е десняк

ogata написа:Хората, които ме познават знаят че на моменти съм брутален простак ...
За хората дето те познават е ясно, ма и хората дето ти четат постовете, знаят че си уникален филмар...

Само като видя начина по който е написана историйка и си личи от самолет, че или няма нищо с реалноста или си я доукрасил с бедното ти въображение. Най-малкото е, че доколкото знам тениски Опел клуба нямат и каквито и да е рекламни матеряли освен стикери, а такива малоумници като тия дето "описа" никога няма да тръгнат да си печатат сами.

Караш кола за 400евро и ти е смешно, че някой кара астра ГСИ където ако свалим мотора и до него сложим твойта цялата кола, някой немец би избрал мотора на хлопела.

Пича по-нагоре с 320д няма да го коментирам, камоли ако е десняк

"We at BMW do not build cars as consumer objects, just to drive from A to B. We build mobile works of art." - Chris Bangle
- ogata
- старши ентусиаст
-
- Кара: 332mxi
raid написа:Както ти и казаха - куул стори бро.. Дид ай тел ю баут ди ЕЙЛИЪНС...
ogata написа:Хората, които ме познават знаят че на моменти съм брутален простак ...
За хората дето те познават е ясно, ма и хората дето ти четат постовете, знаят че си уникален филмар...![]()
![]()
![]()
Само като видя начина по който е написана историйка и си личи от самолет, че или няма нищо с реалноста или си я доукрасил с бедното ти въображение. Най-малкото е, че доколкото знам тениски Опел клуба нямат и каквито и да е рекламни матеряли освен стикери, а такива малоумници като тия дето "описа" никога няма да тръгнат да си печатат сами.![]()
Караш кола за 400евро и ти е смешно, че някой кара астра ГСИ където ако свалим мотора и до него сложим твойта цялата кола, някой немец би избрал мотора на хлопела.![]()
Пича по-нагоре с 320д няма да го коментирам, камоли ако е десняк![]()
![]()
Сори докато слушах не съм се правил на кондуктор да искам карти и билети за проверка.

Пича може да си е показал картата от библиотеката ... мен тва кво ме ебе... по-важна е случката.

http://www.injectorite.com http://www.klimacicite.com
Трябвало е само да загатнеш, че караш 318 о най-баро двигатело и да го/те предизвика на един ГАЗОВ ДВУБОЙ НА БАУМАКСА

"We at BMW do not build cars as consumer objects, just to drive from A to B. We build mobile works of art." - Chris Bangle
- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
- Кара: Ford Ranger 2019
- Мечтае да кара: corvette c7 zr1

Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3
28 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2