Какво бихте направили вие? 2

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: овца във вълча кожа...

Re: Какво бихте направили вие? 2

Мнение от hell's angel » 07 Дек 2013, 11:41

:OT: А бе тия в Кауфланд, касиерките, не са ли некви ъглита по дифолт :paranoid: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Ubi dubium, ibi libertas

ентусиаст
Аватар
Кара: BMW X5 E70 08.2010
Детайли за колата: Сив металик

Мнение от 7S\/E7OSLA\/ » 07 Дек 2013, 12:45

Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: 520i face

Мнение от bioz » 07 Дек 2013, 13:03

hell's angel написа::OT: А бе тия в Кауфланд, касиерките, не са ли некви ъглита по дифолт :paranoid: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

всеки играе в лигата си, да не очакваш някоя яка мадама да се качи в опел дето струва колкото един телевизор :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: както може
Мечтае да кара: както не може...
Детайли за колата: от миналия век

Мнение от drago_pavlov » 07 Дек 2013, 13:12

bioz написа:
hell's angel написа::OT: А бе тия в Кауфланд, касиерките, не са ли некви ъглита по дифолт :paranoid: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

всеки играе в лигата си, да не очакваш някоя яка мадама да се качи в опел дето струва колкото един телевизор :mhihi:

:ahah: :ahah: :ahah:
Ю мейд май дей, както се казва на чист български език :mhihi:
I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Мнение от vicho » 07 Дек 2013, 14:25

bioz написа:

те, яките мадами само в е46-ци се возят... буахаххахаха :wave: :kuku:
You said: "Time will change!" What if it changes you?

кандидат дрифтър
Аватар
Кара: 535d M-sport
Мечтае да кара: Зад дъщеря си!
Детайли за колата: My BMW does not believe in tears..

Мнение от boksioraE39 » 07 Дек 2013, 14:52

bioz написа:

КЛАСИК!!! :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение
https://www.youtube.com/watch?v=scJPUQU5YOo
Има моменти благословени от всевишния,в мъки и беди дори и без насъщния,когато тихо си припяваме в непрогледен мрак,"ДЯКОНЕ СЛЕД 100-ГОДИНИ НАС НИ ИМА ПАК"!!!
СЪРЦЕ,ДУША ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Кенеф за великани
Мечтае да кара: Alpina B10 biturbo

Мнение от Zubcho » 07 Дек 2013, 16:23

То голямата гордост, че имаш бмв. (Face palm)

И голямата сила, че младежите имали опел.

Най-важното е да имате сиво вещество+ възпитание.

Аз си тръгвам с личната летяща чиния.
Пийте си редовно хапчетата от сушени жаби и карайте внимателно по острите завои, че да не ви се подострят колите.

Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Мнение от acho.rs » 07 Дек 2013, 16:33

bioz написа:

Те нормалните телевизори са по-скъпи от Е46ца :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от uCnaHeTcA » 07 Дек 2013, 21:24

acho.rs написа:
bioz написа:

Те нормалните телевизори са по-скъпи от Е46ца :mhihi:

Те с десните волани вЕрно на цената на е30ки станаха :mhihi: Или обратното :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E46

Мнение от raid » 07 Дек 2013, 21:52

Както ти и казаха - куул стори бро.. Дид ай тел ю баут ди ЕЙЛИЪНС... :ok:

ogata написа:Хората, които ме познават знаят че на моменти съм брутален простак ...

За хората дето те познават е ясно, ма и хората дето ти четат постовете, знаят че си уникален филмар... :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Само като видя начина по който е написана историйка и си личи от самолет, че или няма нищо с реалноста или си я доукрасил с бедното ти въображение. Най-малкото е, че доколкото знам тениски Опел клуба нямат и каквито и да е рекламни матеряли освен стикери, а такива малоумници като тия дето "описа" никога няма да тръгнат да си печатат сами. :angel:

Караш кола за 400евро и ти е смешно, че някой кара астра ГСИ където ако свалим мотора и до него сложим твойта цялата кола, някой немец би избрал мотора на хлопела. :bchug:

Пича по-нагоре с 320д няма да го коментирам, камоли ако е десняк :ok: :ok: :ok:
"We at BMW do not build cars as consumer objects, just to drive from A to B. We build mobile works of art." - Chris Bangle

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 332mxi

Мнение от ogata » 07 Дек 2013, 21:56

raid написа:Както ти и казаха - куул стори бро.. Дид ай тел ю баут ди ЕЙЛИЪНС... :ok:

ogata написа:Хората, които ме познават знаят че на моменти съм брутален простак ...

За хората дето те познават е ясно, ма и хората дето ти четат постовете, знаят че си уникален филмар... :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Само като видя начина по който е написана историйка и си личи от самолет, че или няма нищо с реалноста или си я доукрасил с бедното ти въображение. Най-малкото е, че доколкото знам тениски Опел клуба нямат и каквито и да е рекламни матеряли освен стикери, а такива малоумници като тия дето "описа" никога няма да тръгнат да си печатат сами. :angel:

Караш кола за 400евро и ти е смешно, че някой кара астра ГСИ където ако свалим мотора и до него сложим твойта цялата кола, някой немец би избрал мотора на хлопела. :bchug:

Пича по-нагоре с 320д няма да го коментирам, камоли ако е десняк :ok: :ok: :ok:

Сори докато слушах не съм се правил на кондуктор да искам карти и билети за проверка. ;)
Пича може да си е показал картата от библиотеката ... мен тва кво ме ебе... по-важна е случката.
ИзображениеИзображение
http://www.injectorite.com http://www.klimacicite.com

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E46

Мнение от raid » 07 Дек 2013, 22:02

Трябвало е само да загатнеш, че караш 318 о най-баро двигатело и да го/те предизвика на един ГАЗОВ ДВУБОЙ НА БАУМАКСА :lalala: :mhihi: :mhihi:
"We at BMW do not build cars as consumer objects, just to drive from A to B. We build mobile works of art." - Chris Bangle

Е30 Fanatic
Аватар
Кара: Ford Ranger 2019
Мечтае да кара: corvette c7 zr1

Мнение от N.Mihaylovski » 07 Дек 2013, 22:06

:bang: :bang: :bang: :bang: :bang: :bang: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead:
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3

Предишна

Назад към Извън Темата