Най-евтин таблет ?!
Модератор: Общи модератори
41 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- Hito
- Е46 Fanatic
-
- Кара: Е46 330d; GLK 320
Re: Най-евтин таблет ?!
Великите умове обсъждат идеи.
Средните умове обсъждат събития.
Дребните умове обсъждат хората.
Убий глупака с мълчание
Убий глупака с мълчание

- shalashaska
- младши ентусиаст
-
- Кара: е39
- Мечтае да кара: e46 М3
Имал ли си пряк допир с тази панда?преки впечатления?
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2

- Malik
- младши ентусиаст
-
- Кара: 530d '09
Прави ми впечатление, че на доста от таблетите пише "3G - NO". Значи ли това, че не може да се сложи SIM карта и да се ползва интернета навсякъде, а само където има wi-fi мрежа?
- Hito
- Е46 Fanatic
-
- Кара: Е46 330d; GLK 320
shalashaska написа:Имал ли си пряк допир с тази панда?преки впечатления?
Ако искаш мога да уредя в понеделник да отидеш в някои от магазините в Пловдив (ако си там) и да го разцъкаш......и сам да си прецениш

Иначе за впечатления..........ако трябва да бъда честен....нямам време да го разгледам подробно.

Великите умове обсъждат идеи.
Убий глупака с мълчание
Убий глупака с мълчание

- shalashaska
- младши ентусиаст
-
http://www.pic.bg/tableti/goclever/gocl ... 6736050713
този ми го похвалиха..
този ми го похвалиха..

Malik написа:Прави ми впечатление, че на доста от таблетите пише "3G - NO". Значи ли това, че не може да се сложи SIM карта и да се ползва интернета навсякъде, а само където има wi-fi мрежа?
Точно това значи - нямат сим карта, ползваш само уай фай

Не Мы такие, Жизнь такая
- hell's angel
- младши ентусиаст
-
- Кара: овца във вълча кожа...
Ходи ги разцъкай в магазина и взимай който ти допадне. С тия китайчета е все тая какво ще вземеш...
Ubi dubium, ibi libertas
- k.milanov
- младши ентусиаст
-
- Кара: E91 325d
- Мечтае да кара: отново E36 318is
По-добре се ориентирай за нещо втора ръка, защото за тези пари нищо от магазина не си струва. Единственото, което ще постигнеш е да го захвърлиш в някой шкаф и да си трошиш нервите. За тези пари ще вземеш нещо с едноядрен процесор на честота около 1ГХз даже и толкова може да не е и с малко рам.
Андроид е тежка система и с всяка нова версия я правят по-лека, но пък евтините таблети хем са слаби, хем са със стари версии и нямат никакъв шанс да се ъпдейтнат.
Гледай за нещо втора ръка, защото ако не си имал досег до Андроид и първият ще ти е с таблет от ниския клас само ще се разочароваш!
Андроид е тежка система и с всяка нова версия я правят по-лека, но пък евтините таблети хем са слаби, хем са със стари версии и нямат никакъв шанс да се ъпдейтнат.
Гледай за нещо втора ръка, защото ако не си имал досег до Андроид и първият ще ти е с таблет от ниския клас само ще се разочароваш!
- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Препоръчвам ти големите хипермаркети или магазини за техника - поне за такъв тип стока като таблет.
Първо за тия пари ще е пръчка не ами дърво. Това значи че дефектират и гърмят масово - такива от емаг и онлайн търговци ще има да чакаш гаранция. Докато тия си ги знаят какви дървета са и ги сменят направо с нов веднага при дефектирането.Два такива съм купувал досега и двата гръмнаха - единия зарядното още същия ден другия самото устройство на 4-5 дена дефектира - смениха ми ги в самия магазин
За бързината не бери грижа - те за 150лв почти всички са с 4 глав професор ама са орязани откъм други екстри.Престижото става.
Първо за тия пари ще е пръчка не ами дърво. Това значи че дефектират и гърмят масово - такива от емаг и онлайн търговци ще има да чакаш гаранция. Докато тия си ги знаят какви дървета са и ги сменят направо с нов веднага при дефектирането.Два такива съм купувал досега и двата гръмнаха - единия зарядното още същия ден другия самото устройство на 4-5 дена дефектира - смениха ми ги в самия магазин

За бързината не бери грижа - те за 150лв почти всички са с 4 глав професор ама са орязани откъм други екстри.Престижото става.
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
- krasi2bmw
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW 325 dizel
Мобилните оператори в момента предлагат таблети на цена около 150 лв. виж офертите и на трите , аз имам две катри на виваком и глобул и от двата получих оферти за таблет 

- shalashaska
- младши ентусиаст
-
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
Миналата година в една верига , престижиото ги връщаха за рекламация на поразия - 2 от 5 до месец се връщаха обратно при продавача . Но пък ако вярваш в късмета си , може се сдобиеш с доста евтин таблет 

- А.Марчев
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: E60 М5 Еisenmann RACE exhaust
Колега разгледай таблетите DiVA те са евтини и не са чак толкова лоши. Успех с покупката.
https://www.technopolis.bg/b2c/catalog/ ... -PREMIUM-7

https://www.technopolis.bg/b2c/catalog/ ... -PREMIUM-7

Малко късно се включвам, но все пак и аз да кажа. Имах идентичен проблем на 24-ти. Майка ми искаше таблет да си разглежда фейсбука. Отидох в техополис и й взех един престижио (или как там се казва) за 89лв. Работи на пушка, за фейсбука, ютубето и още 3-4 приложения е екстра
Даже и 3г си има.

- djindjiplqktora
- Потребител
-
- Кара: E39 520d
- Мечтае да кара: M, EVO, GTR, WRX STI, OPC, AMG, S и RS
- Детайли за колата: Голяма с малък двигател
520i написа:Малко късно се включвам, но все пак и аз да кажа. Имах идентичен проблем на 24-ти. Майка ми искаше таблет да си разглежда фейсбука. Отидох в техополис и й взех един престижио (или как там се казва) за 89лв. Работи на пушка, за фейсбука, ютубето и още 3-4 приложения е екстраДаже и 3г си има.
Кой модел точно, няма подобен таблет в сайта им?
41 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3