Въпрос относно безичен интернет!!!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Потребител
Аватар

Re: Въпрос относно безичен интернет!!!

Мнение от stefanoff » 22 Дек 2013, 15:07

bobi_81xx написа:Тази антика може ли да се използва за нещо имам 2 броя?Преди време с това устройство приемах интернет. моделът е TL-WA501G http://uk.tp-link.com/products/details/?model=TL-WA501G Изображение

Можеш да, трябват ти 2 броя такива. Отиваш неговата си антена и завиваш на нейно място насочената. Също така трябва да се настрои да работи като network bridge, виждам че има такава опция. Хубаво е като се бриджва, устройствата и от 2те страни да са еднакъв модел, защото понякога не сработват.
Не Мы такие, Жизнь такая

Старши ентусиаст
Аватар
Кара: F11 535d, E84 2.3d

Мнение от vld » 22 Дек 2013, 15:09

Че 5км нищо не са особенно извън населено място :yes:
Аз съм ползвал такава линия и то в софия безпроблемно повече от година, едно време като бяха скъпи наетите линии ;)
Даже още си пазя насочената антена.
Иначе с две калифорнни амплифаиър( примерно има и други марки антени които вършат чудна работа) няма да имаш никакви грижи.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E 46 Sedan 136 Hp
Мечтае да кара: Най-новото BMW независимо от модела

Мнение от bobi_81xx » 22 Дек 2013, 15:33

stefanoff написа:
bobi_81xx написа:Тази антика може ли да се използва за нещо имам 2 броя?Преди време с това устройство приемах интернет. моделът е TL-WA501G http://uk.tp-link.com/products/details/?model=TL-WA501G Изображение

Можеш да, трябват ти 2 броя такива. Отиваш неговата си антена и завиваш на нейно място насочената. Също така трябва да се настрои да работи като network bridge, виждам че има такава опция. Хубаво е като се бриджва, устройствата и от 2те страни да са еднакъв модел, защото понякога не сработват.

Имам 2 броя но малко ми е непосилно настроиването.Струва ми се ,че няма да мога да се справя :banghead: Някой от района на Монтана може ли да помогне?!

Предишна

Назад към Извън Темата