Какво постигнахме през 2013г.
Модератор: Общи модератори
35 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
Re: Какво постигнахме през 2013г.
EBEEMVACIA написа::cry: загубих родители
Е тва вече наистина е лошо. Моите съболезнования. Господ да ти даде сили да продължиш.
Аз се сдобих с ново жилище, нова(стара) кола, смених работата, което се оказа голяма грешка, понеже ни резнаха заплатите на всички след 3-4 месеца и от октомври си търся по-добра работа. За съжаление подходящите позиции излизат рядко

- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
В една друга тема си бях поставил (мисля) че 4 основни цели , 3 от тях си изпълних, по последната се работи във момента. В този ред на мисли, може да се каже, че годината мина според плановете и бе успешна. Разбира се винаги може и по-добре, но истинския успех не идва изневиделица а се изминава дълъг път
Поздрав за всички със чудесната реклама на един скоч
http://www.youtube.com/watch?v=

Поздрав за всички със чудесната реклама на един скоч

http://www.youtube.com/watch?v=
- randity
- Photographer
-
- Кара: му се нещо старо
Отвратителна година. Имаше хубави моменти, да, но лошите бяха в пъти повече. Радвам се, че тя остана в миналото, пожелавам си тази година на мен и близките ми най-вече ЗДРАВЕ, щото то не се купува.
.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

- zafirovp
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW и VAG
Една от най-успешните години във живота ми. Имах малко неприятности накрая, но всичко се нареди. Сигурен съм, че новата 2014 г ще е още по-успешна. Убедих се, че благодарение на трудностите във живота ставаме по-силни и така по-лесно постигаме това, което искаме (ако изобщо знаем какво е).
Пожелавам ви здраве на вас и близките ви. Другото не е от значение.
Пожелавам ви здраве на вас и близките ви. Другото не е от значение.
- boksioraE39
- кандидат дрифтър
-
- Кара: 535d M-sport
- Мечтае да кара: Зад дъщеря си!
- Детайли за колата: My BMW does not believe in tears..
Постигнах страшно много,2014 ще е още по-силна... 

https://www.youtube.com/watch?v=scJPUQU5YOo
Има моменти благословени от всевишния,в мъки и беди дори и без насъщния,когато тихо си припяваме в непрогледен мрак,"ДЯКОНЕ СЛЕД 100-ГОДИНИ НАС НИ ИМА ПАК"!!!
СЪРЦЕ,ДУША ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
- saleen
- старши ентусиаст
-
- Кара: Тъпата кака да маа с черпака
- Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
Живот и здраве оцелях, да сме живи и здрави, пък то другото си се нарежда все някак 

Никой не мое ма връне на селу!
- А.Марчев
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: E60 М5 Еisenmann RACE exhaust
Имаше много хубави моменти през 2013, но също така имаше и лоши за съжаление. Да се радвам, че съм жив и здрав, също както и семейството ми и се надявам, че през новата година само хубави неща ме очакват. 

- ukelichko
- младши ентусиаст
-
- Кара: Комбайн
- Мечтае да кара: Фадрома
Средна година. Закъсах със здравето, оправих се, пак закъсах....Постъпих като мишка, сдобрих се със шефа, показах му че е по-умен от мен, той ме направи мениджър на годината в отдела, даде ми много бонуси.....не се гордея със себе си, но все пак работя за пари. Купих си вила, където намерих нови приятели и така.
Sent from my GT-S7562 using Tapatalk 2
Sent from my GT-S7562 using Tapatalk 2
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
Имах 3 основни цели. За 2012 бях 0/3
, за 2013 1/3
, което си е напредък. За малко 2/3, ама се преебаха баш накрая нещата
Доволен съм, понеже имаше доста добри и доста лоши моменти, от които смятам съм си взел поука. За мен е от изключително важно значение да знаеш на 100% какво искаш, както и целите да са високи! За тази година има 2 цели. Ако може да се вярва на късметите от бъдни вечер насам, ще ги изпълня и двете
Това питки, баници, кафенца, капачки от сокчета
, все това, което искам се пада

Станах по-беден от колкото бях през 2012. Пожелавам си през новата година да си намеря по-добра работа и да усетя какво е да си нормален човек от към финансова гледна точка. :-)

- Nukem
- старши ентусиаст
-
- Кара: e36 318is M44
- Мечтае да кара: камаро.
Изминалата година я пиша 0-ва, махнах Х3-то и взех е60 и най-после общо взето нямам какво да ремонтирам по-колата!
Апартамента ми новия, цяла година не можах да си обзаведа тъпия хол, поне си сложил личния живот в ред и приключих отношения със всички "мастии" в него, нямате си идея колко добре се отразява на финансите това! В работата пак е 0-ва година, нито нагоре нито надолу, но поне понатрупах още опит, дано ми свърши някаква работа в бъдеще!
Общо взето за тази 2014-та ще гледам да си изчистя финансите и към края и се надявам да имам яснота ще се остава ли в Бг. или ще се отивам в чужбина!
Апартамента ми новия, цяла година не можах да си обзаведа тъпия хол, поне си сложил личния живот в ред и приключих отношения със всички "мастии" в него, нямате си идея колко добре се отразява на финансите това! В работата пак е 0-ва година, нито нагоре нито надолу, но поне понатрупах още опит, дано ми свърши някаква работа в бъдеще!
Общо взето за тази 2014-та ще гледам да си изчистя финансите и към края и се надявам да имам яснота ще се остава ли в Бг. или ще се отивам в чужбина!
Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!
- Lenco
- Старши скрапер
-
- Кара: ше е21/316, сега 318ci и е93/335dct
- Мечтае да кара: е21 без ръжди със S54
- Детайли за колата: Powered by M43b19
EBEEMVACIA написа::cry: загубих родители
Лошо, моите съболезнования.
За мен горе-долу добра, домашните биват, като махнем италианското куче на дъщерята (и кучетата им, като колите, красиви и кекави

Като човек работещ на бюро за първи път слагах фаянс и то на таван, още не е паднал, както и за първи път видях М52 на живо и го подкарах в е21

Дано и тази всички са живи, и здрави, и банката си получава редовно сумите по кредита, който надхвърля 100 000лв.
Пожелавам на всички Ви, догодина по това време да се похвалим с нещо, кой с малко, кой с голямо.
- sandini
- младши ентусиаст
-
- Кара: 2004 530i, 6MT
- Мечтае да кара: all M cars
Празна и глупава година, изпълнена с проблеми и несполуки. Похарчих торби с пари за ненужни вещи и се чувствам кух. Надявам се на промяна и здраве за 2014...
Продавам:
18" Джанти за Е46 и Е85 - viewtopic.php?f=132&t=293507
18" Джанти за Е46 и Е85 - viewtopic.php?f=132&t=293507
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
сгодих се... ремонтирах къщата... купих си 1 тон задължителни неща, които ми вършат работа... смених колата... взех някой друг изпит... не е като да съм се мотал и да не съм доволен... работата напредва
тази година по-айляк

тази година по-айляк

You said: "Time will change!" What if it changes you?
- Dirty M5 driveR
- старши ентусиаст
-
- Кара: the real 5er
- Мечтае да кара: 0:00h. at La Sarthe
Чак да съм постигнал нещо... не съм. Но и не съм си поставял някакви велики цели. От към работа беше супер, здраве (да чукна на дърво) не ми е липсвало особено много, малко изостанах с университета, но е поправимо. Виж, едно ме тормози и не виждам оправия - семейството нещо куца. Няма сплотеност и това е, и сега по празниците това блесна изключително много. Та през 2014 ще продължавам да се мъча да допринеса с нещо.
35 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3