Неизлатена щета от БУЛ ИНС

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 730D F01

Re: Неизлатена щета от БУЛ ИНС

Мнение от mrlargo » 06 Дек 2019, 19:53

По наредбата срокът е 15 календарни дни след представяне на всички документи. Ако има някакви неизяснени обстоятелства може да протакат до абсолютния срок, който е 3 месеца от датата на завеждането на претенцията. Повече инфо http://www.grajdanska.net/go/65-srok-plashtane-obezshetetenie-zastrahovka.html.
Лично мен веднъж са ми удряли кола без каско, виновният беше с гражданска в ДЗИ, платиха на 10-ия ден след завеждане на щетата. Може да заведеш жалба до https://www.fsc.bg/bg/za-potrebitelya/zhalbi/ ако не ти платят до 09.12.

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: Сърф
Детайли за колата: Немски кон

Мнение от Top Gun Maverick » 06 Дек 2019, 20:09

Чак се чучдвам, че има останали там да застраховат, особено пък с Каско. Тук дори доверен човек имам, който работи за тях и не бих застраховал дори кокошка. Просто славата им е прекалено силна за да се тормозя с това ще или не при положение, че има още 20 компании от които 2-3 с добро реноме.
In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач. :mhihi:
I feel the need, the need for speed.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Tesla Y

Мнение от adovet » 06 Дек 2019, 20:54

Ами днес по късно ми се обадиха и уж някой от баш шефовете ме убеди, че до понеделник вторник ще ми преведат парите. Най абсурдното в цялата ситуация, е че очаквам да ми преведат около 300лв. което е по малко от поредните ми вноски по каско и гражданска, които се равняват на около 500лв.

Изпратено от моят Mi 9T Pro с помощта на Tapatalk

Предишна

Назад към Извън Темата