Ейнджъл Айски през деня - мога ли да полазвам само тях ?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Аватар

Re: Ейнджъл Айски през деня - мога ли да полазвам само тях ?

Мнение от F3P » 07 Яну 2014, 22:21

Maximilian-E46 написа:Колега на тоя въпрос никой неможе да ти отговори.Някой ще ти се заяде,а друг няма :yes: Аз лично карам на angel eyes и засега не са ми се заяждали...

Сериозно ли няма кой да ти отговори на тъпият въпрос :?: Смени си обкръжението.

Отговорът е максимално прост- или дневни, или къси. Толкова. Дневни светлини обаче ще ползвате в 2 случая:
1: Заводски монтирани такива- де ще са ярките рингове на новите БМВ-та, де ще са дълги на % като на ауди-тата или отделна лампа като на другите коли... Не е важно какво- ЗАВОДСКИ монтирани ли са, ползвайте.
2: Имате сертификат, че тези ви светлини дето ползвате отговарят на нормите за ДРЛ. Успех със снабдяването с такъв...

Жокер- овчият поглед НЕ отговаря. Китайските боклуци от 4-5-10 диода- също не стават...
Жокер 2- има значение как се свързват светлините за да се броят за ДРЛ.
Жокер 3- забавна е и частта от закона, че е забранено да се променя броят и типът осветление на колата. Ако се установи такова "леко и случайно" кочината се спира от движение. Да ти е весело, не за друго...
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: X3 28i / А4 3.0i quattro
Мечтае да кара: настрани

Мнение от maxpower » 07 Яну 2014, 22:27

F3P написа:Жокер- овчият поглед НЕ отговаря. Китайските боклуци от 4-5-10 диода- също не стават...

Да питам само Китайските боклуци с 240 диода важат ли :lol:
Иначе всичко зависи на какъв милиционер ще попаднеш. Мен още не са ме спирали да ми се карат повече от 2 години, но това е просто защото и господата полицаи не знаят и не разират добре закона. За e36 само дълги на процент или къси се водят за дневни реално по закон. Друг е въпросът, че и ако дневните не са ти реализирани като оригиналните с оригиналното реле пак си от другата страна на закона :mrgreen: .
Последна промяна maxpower на 08 Яну 2014, 19:58, променена общо 1 път
A sleeper (car) - is a car that has high performance and an unassuming exterior.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e36 compact,96'индивидуъл
Мечтае да кара: 6 serries
Детайли за колата: монреалблауууу

Мнение от vaykisss » 08 Яну 2014, 18:32

Аз също карам от две години на енджъли спирали са ме и проблеми съм нямал.

Sent from my iPhone using Tapatalk

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E39 525d

Мнение от black hawk » 08 Яну 2014, 20:43

Atsalov написа:Можеш да си правиш квот ти е гот,тя колата си е твоя отговорноста също. Доста е изписано по тази тема а и в закона е доста подробно упоменато.

П.с. Аз си карам на габарит и никой не ме е предупредил!

На мен точно защото бях на габарити ми писаха фиш.

Потребител
Аватар
Кара: 520i e39
Мечтае да кара: Alpina B12 5.7 Coupe
Детайли за колата: M52B20

Мнение от Denischo » 11 Яну 2014, 13:31

Гъзарейте си с Ейнджълите.. Аз го отнесох, но при мен беше, че бях забравил да включа фаровете. Все едно ще ви паднат акумулаторите или ще платите повече ток ако си пуснете фаровете като всички нормални хора..
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 545i
Мечтае да кара: 6 series 650i Gran Coupe

Мнение от Wierdo » 11 Яну 2014, 15:49

Докато бях с е36цата, за 1 година каране с ЦЦФЛ ангелски само 1 път са ме спирали на магистралата и то защото карах срещу слънцето и вероятно не са се виждали. Катаджията просто ми каза да си пусна късите защото цитирам "ангелските ти не се виждат от слънцето".

Вече 1 година навъртях почти с е46цата. На нея ангелските са диодни (по-новите с повечето диоди :mhihi: ) които са с жълтеникав цвят. Светят осезаемо по-силно от ЦЦФЛ-ите. Нито веднъж до сега не са ми казвали нещо, а са ме спирали. Никога не карам на къси, освен ако наистина не е тъмно вече (2 пъти ги пуснах в мъглата сега само).

Старши ентусиаст
Аватар
Кара: F11 535d, E84 2.3d

Мнение от vld » 11 Яну 2014, 21:16

И какъв е смисъла от цялата работа?
Разбирам ако караш много да караш на дневни светлини и да пазиш осветлението по цялата кола като не го включваш. но да не си пускаш фаровете в мъглата?
Да не си с електромер в багажника?
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от armani78 » 12 Яну 2014, 0:18

В най големите мъгли тези дни в София срещнах поне 4-5 коли на дневни светлини??? В смисъл че не им светят стоповете!!!! Тези МАЛОУМНИЦИ не знаят ли тази подробност??? Възмутен съм,тези ТАРИКАТИ само могат да са благодарни че жена ми ме спира,иначе така ще насурвакам някой че ще кара после даже и с включени плафони!!!

Е46нтусиаст
Е46нтусиаст
Аватар
Кара: M3 E46
Мечтае да кара: M3 E46
Детайли за колата: BMW E46 M3 '03 - Carbon Black & Manual Gearbox

Мнение от Runnaway » 12 Яну 2014, 1:49

В Закона пише, че е задължително използването на "дневни или късни светлини." Всеки си го тълкува както си иска!
"Съборът" >>> ЦЪК!
"Поредният работен ден" - до Част 7 >>> ЦЪК!
"Разходката" >>> ЦЪК!

ентусиаст
Аватар
Кара: E46 320Cd. `04 Kawasaki z1000 `11

Мнение от Maxmadness » 12 Яну 2014, 1:58

F3P написа:
Maximilian-E46 написа:Колега на тоя въпрос никой неможе да ти отговори.Някой ще ти се заяде,а друг няма :yes: Аз лично карам на angel eyes и засега не са ми се заяждали...

Сериозно ли няма кой да ти отговори на тъпият въпрос :?: Смени си обкръжението.

Отговорът е максимално прост- или дневни, или къси. Толкова. Дневни светлини обаче ще ползвате в 2 случая:
1: Заводски монтирани такива- де ще са ярките рингове на новите БМВ-та, де ще са дълги на % като на ауди-тата или отделна лампа като на другите коли... Не е важно какво- ЗАВОДСКИ монтирани ли са, ползвайте.
2: Имате сертификат, че тези ви светлини дето ползвате отговарят на нормите за ДРЛ. Успех със снабдяването с такъв...

Жокер- овчият поглед НЕ отговаря. Китайските боклуци от 4-5-10 диода- също не стават...
Жокер 2- има значение как се свързват светлините за да се броят за ДРЛ.
Жокер 3- забавна е и частта от закона, че е забранено да се променя броят и типът осветление на колата. Ако се установи такова "леко и случайно" кочината се спира от движение. Да ти е весело, не за друго...

Ти не ми давай малоумни съвети какво обкръжение да сменявам професоре.Питал съм много полицаи и всеки казва различно,а закони не ми цитирай защото в тая държава никакви закони не се спазват.
"The Lion does not need the whole world to fear him, only those nearest where he roams"
A.J DARKHOLME

Предишна

Назад към Извън Темата