Свидетели ли сме на... ?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

големия брат на Монтоя
Аватар

Re: Свидетели ли сме на... ?

Мнение от BMW_POWER » 10 Яну 2014, 15:25

Flash написа:Аз съм свидетел на тоталното затъпяване и разлигавяне на народа напоследък.

:clap: :clap: :clap: Айпод поколението до такава степен ще затъпее, че падне ли му батерията, ще спират на място.

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 10 Яну 2014, 16:33

То пак си има много интелигентни, от които ще стане нещо. Просто се открояват малко повече :mhihi:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: на фотосинтеза

Мнение от ineedmoney » 10 Яну 2014, 19:19

doomy525 написа:Напреднала - да, сравнение с преди 20 години. Под напреднала аз разбирам да се пуснат на широкия пазар лекарства против рак, спин и др. болести, а не само за таен/богат кръг от хора с финансови възможности и власт. Тогава ще кажа, че е напреднала. Иначе за всичко друго съм съгласен

те на времето така са говорили и за "нелечимите" едра шарка, сифилис, чума, бяс. Болести с до 100% смъртност преди 100 години
Не оценяваш факта че до средата на 20-ти век се е умирало почти от всичко. Грипната епидемия през първата световна е утрепала няколко милиона души, а последната по-тежка от свински грип преди години - мисля че починаха няколко стотин
На тва НЕнапредък ли му викаш?
Стрелката на оборотомета сочи към цифри ,но всъщност изразява Ващето съкровенно ЖЕЛАНИЕ!
Изображение
╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮
And the greatest rapper that dared to touch the mic, tattooed on his belly the words of "thug life".

ентусиаст
Аватар
Кара: F01 пет точка нула L

Мнение от doomy525 » 10 Яну 2014, 19:34

Колега за да не навлизам в подробности в момента (от около 3 години) се боря с нещо, което медицината не е открила още напълно антидота му. Така по-добре ли ще прозвучи, че не вярвам особенно в напредака й? :roll:
enjoy life and drink cold beer

Политиката у нас е по-страшна от организираната престъпност

Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 10 Яну 2014, 19:54

Това няма нищо общо :lol: То ако на всичко има лек, няма да има в какво да се напредва.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: както може
Мечтае да кара: както не може...
Детайли за колата: от миналия век

Мнение от drago_pavlov » 16 Яну 2014, 9:28

Аз няма да пиша по темата, а просто ще чакам да се намеси larbi и да обясни откъде идва прогреса и откритията :mhihi:

П.П.:
larbi написа:Извънземните дават технологии в замяна на които могат необезпокоявани да си отвличат определен борй хора на година за генетични експерименти. Не случайно ако се загледа човек през годините има огромно количество изчезнали хора от които повечето са деца. В Англия е същото - огромен брой изчезнали деца за кратки периоди от време и няма обяснение къде аджеба са тия деца отишли изведнъж.
Тия Ай Падове и шукарии + лекарства за различни болести, супер модерни самолети, клонираната овца Доли официално и неофициално кой знае колко и още куп постижения уж на будните човешки умове ако мислите че всичко това е случайно :mhihi:

:OT:
acer написа:днеска имаме принтер за органи

Това е интересно, може ли малко повече информация?

П.П.1:
acho.rs написа:Най-големите технологични скокове са станали през ВСВ2.

Това Втора Световна Война 2 ли е? Да не съм пропуснал някъде 10 години от миналия век :lol:
I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.

Предишна

Назад към Извън Темата